Шарките за малко по-нататък май ще ги оставим
- според мен ренгена повече ще му навреди, от един удър. Те са пригодени да понасят по-силни удъри от нас като че ли, така че ................ Поне по Ечо съдя така. ЗА да се разплаче трябва наистина да се е ударил яката, за да се разплаче. Почти не плаче при падания и удряния.
, която след 30 мин се изду и позеленя
Като го заведох веднага на педиатър по спешност, той само го прегледа и хубаво му опипа всичките шевове на черепа, фонтанелата, удареното и даже ребрата и каза, че нищо му няма, няма нужда от повече прегледи, да не се шашкам. Така, че споко, главите им още са "гумени"

по тиквата и после подутини и синьо-зелени и жълти и каквито има още
Ритка, няма да се притесняваш - само ти страдаш така, ако на Майчето й няма нищо необичайно в поведението, значи няма място за притеснения
.
!
Мисля си, че утре ще се похвалиш с добри резултати. Стискам палци и на останалите момичета за безпроблемно изкарване на оставащите месеци от бременността
И искам снимки с коремчетата 
И се обади утре. 
Съдира се от рев за всичко и понякога не издържам и излизам от нерви... та просто не исках да си го причиня това с вземането на венозна кръв
.... Каква драма имахме с това взимане....
и сега ми се насълзяват очите като се сетя!
Ще стискам палци днес, но доколкото разбирам ти не си карала рубеола и оттам идват основните ти притеснения
Всичко ще е наред