, само да не е много дьлго, че малкото не и3дьржа на студа....само един вьпрос ме мьчи
- кои са нани и кристиян и какво тьрсят тук

...
пък нещо и героините са пак с главни роли
. Случайни работи няма на този свят.
). За мен този горчив опит, както много от вас са го разбрали (и изразиха подкрепата си на лични или по скайп, кюто...), остава само един неприятен спомен за мен, семейството ми и всички близки, които неотлъчно ми даваха кураж и подкрепа. Радвам се, че всички тези притеснения, нерви, лъжи, много подигравки с мен и огромно разочарование са вече със задна дата. Детайлите няма да ги правя достояние тук, защото не касаят никоя от вас, нямам нужда да се защитавам или доказвам някаква правота. Няма да клекна в тези миризливи лайна и да ровя с пръчката
. Пък и никой от Юли`05 (по погрешка щях да напиша Юли`06) не е засегнат.

, че стигнахме и до невероятни данни и цитати, опровергаването им и................
верно нямам думи. Чудесно е да имаш такъв самоотвержен човек до теб, но аз бих те успокоявала и разведрявала (нали и това е важно за бременните), а не бих те вкарала в ненужни спорове и страховити размисли, защо беше нужно с мистериозна тайнственост да го правите достояние за цялата тема пък после защо аз се намесвам - през цялото време целта ми беше да се спре с целия негативизъм и патос в тона
и цялата параноя, която на мен ми лъха от случая. Защо когато реши да пишеш за станалото не го написа черно на бяло та да сме наясно ентусиастите да ви помогнат
- айде на всички по един Ентерол. Обичам да съм и винаги гледам да съм позитивно настроена, еле пък в този форум - не искам да водя подобен разговор.
и побеля. Заведох го, разбира се на хирург, но както и очаквах ми изписаха от прочутите кортикостероидни кремчета, което хич не ми се понрави - имате ли идей с какво друго може да се тушира възпалението или да мажа крема
задържала съм го за утре, така че имате цяла нощ да ми давате акъл

, моляте ми кажи къде да го намеря или по-скоро ако някъде мислиш, че може да е останало??? От 2 седмици обикалям по аптеки и на майка ми съм казала да търси, но никъде го няма, защото нямало внос от тази фирма от 2-3 месеца. Уж щяли отново да внасят от другия месец, но не се знае.