http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19147
Просто класика!!!!
, завършил Националната спортна академия
А ето го и бъдещия Нобелов лауреат 

Добре дошли на моя сайт по холистична медицина!
Смях се с глас на препратката, защото се постарах да открия 20 случайни от цитираните в статията доктори
, ама са се изпарили от историята на медицината.

, а някакво писмо започва така

, не в този 

. Ужасно трудоемко и безмислено да отделям ценно време за четене на глупости, непроверени материали, написани от "куцо, кьораво и сакато", но не и от истинските специалисти.

! Дано наистина с лекарствата да се оправиш, защото и да те срежат, после пак може да се появи!

Хубавото е че се преборихме с температурата сравнително бързо и не се стигна до употребата на АБ (тук не пропускайте възможност да сменим спора и да го пренесем в дебрите на друг дял от фармацефтиката - антибиотиците
, даже е благоволил да пише
.
А ще имам ли отстъпка, при положение, че всичко е пари, пък не помня даже и по погрешка да съм търсила консултация за аутизма ...от който и да е Christian на тази земя
. А кога ще дойде сметката - с тази за тока ли, че и тя нещо много закъсня и ей-го на, тамън 2 месеца вече няма сметки
относно аутизма
.
или непонятни 
. Респектиращо до толкова, че показахте, че не знаете нищо за този дял на социалната работа в България. Съжалявам, че не сте направили и елементарното усилие да хвърлите поне един поглед върху учебните планове на тази специалност, но пък звучите "стегнато и категорично"( което за съжаление е присъщо на хората с малко знания, стремящи се непременно да ги демонстрират на останалите). В практиката ми на социален педагог се налага да работа с деца със специфични потребности. Образованието ми е именно такова, че да мога да извършвам социалната работа пълноценно, да имам достатъчно познания в области като медицина, психология, психотерапия, та даже и в някои юридически особености и закони. Идеята на това образование е, че хора с моята длъжност и специалност носят много отговорности за живота и здравето на деца със специфични нужди и е повече от необходимо да са запознати с основата и цялата специфика на здравето на тези деца.
, но така или иначе гръмките ВИ изказвания са просто алтернативна гледна точка.
), успяващ да отделя безкрайно много време за форумите из интернет и в частност - един ..български... за майките, не буди никакъв респект у мен. Имам преки впечатления, че добрите специалисти са изключително ангажирани с практиката и научната дейност, че свободното им време е твърде ограничено. До толоква ограничено, че неспециализираните форуми с разнообразна насоченост от типа "животът, такъв какъвто е, с цялото му разнообразие и колорит", определено не са им поприще
"Потребителите", скрити зад един псевдоним, говорещи с категоричността на световно известни авторитети в области, неспецифични уж за тяхното поприще
са милиони из интернет-пространството.
и в никакъв случай АВТОРИТЕТ. Но признавам от сърце, забавно ми е да Ви чета 
. ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО МИ МНЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.
и излишен загуби-ресурс
. За съжаление, не научих и нищо кой-знае какво ново (може би единствено ми бе интересно да попрочета малко по-задълбочено за живачната теория при аутизма). Чесането на пръстите по клавиатурата е забавно занимание, но повече за Ого-Фого, отколкото за мен 
) на далеч по-любими занимания
, на които можеше да се отдам и в това пропиляно време в този спор.

Всички разболели се или разболяващи се мъничета и по-големи, бързо да се оправят и да стягат бойните редици в строежа на поне един град население снежни човеци
.

Една от най-добрите ми приятелки ще се омъжва и днес тръгваме на предсватбени обиколки - рокли, покани, цветя... чаши, шампанско...просто тръпна в очакване. Сватбата ще е юни и уж има време, но като си направихме списък на СВОБОДНОТО ВРЕМЕ
установихме, че за спокойствието на всички е нужно приготовленията да стартират още сега. И в този ред на мисли - въпросче - нашите покани бяха от Такрида. Кажете къде поръчвахте вашите, от къде си купихте чашите, обувките... Не, че магазините не са ни пред очите, но друго си е някой да препоръча. Няма да се дърпам и на инфо за добри шивачки, че кумата и тя е човек

! Радвам се, че се оправяте и нещата вървят на добре
!
!
!