PEACE, казвам аз
и днес само ми изчезва форумът, да му се не види, пет пъти се мъча да си редактирам предното съобщение
.....
, за което исках да пиша, е, че при грипна едпидемия едно от основните неща е, че се отлагат имунизациите.
.
... Всъщност май точно тук се крие проблема - прекалено много размишления, които не са на база факти, а на база предположения ,догадки, чути-недочути... И в крайна сметка освен Нани, тук друго медицинско лице не писа... И Наредбите и законите ги "окачествихме" като градивен елемент на световната и в частност българско-лекарската конспирация, дето се е пръкнала да затрие света
. Всъщност ако ще се майтапим - готова съм
. Мисля, че това ще носи много повече ползи на цялата сговорна юлска дружина
, отколкото да си губим времето в безцелни спорове и писане на дълги постове.
..Както и да е..ще се амбицирам и ще се опитам да намеря някаква информация, на база надлежно попълнените бланки от лекарите за странични реакции и да видим основателни ли са подозренията ми или не:)..Само нали няма да приемем, че ако няма подадени сигнали, значи проблем няма:)
..
, за което исках да пиша, е, че при грипна едпидемия едно от основните неща е, че се отлагат имунизациите.
.
- всъшност това ме провокира - аз не бих ваксинирала сега, а поне след месец.
, а ходенето на детска градина
ми това не е сериозно основание. 

. Няма да се повтаряме кат` склеротички
или както Миташки се изразяваше от филма "Куче в чекмедже" Скеролитчки 
?
, дано нещата са наред!
, дано нещата са наред!
виждам засегнати са точно моите две - журналистика и кинодраматургия. И двете почиват на събития от реалния живот, само начинът на представяне се различава 
Вярвай ми, това момче само дето цветя не му занесе на тоз доктор
Позитивните мисли влияят благотворно на такива проблеми