http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144101.20
това вече налудничаво и маниашко взе да става, недейте така ще нашашкаме милите ни бременни - те и без това са в деликатно психическо състояние
да успокоим вече страстите .

, в спора се ражда истината
. Важното е, че си спорим, но не се караме
.
, в спора се ражда истината
. Важното е, че си спорим, но не се караме
.
А ти цуни корема и заради него чети малко повече художествено развлекателна литература 
Хм
добре ще е да се помисли по въпроса.
- така процедирахме с баткото и съм доволна, че той наистина ми е доста чуствителен, но и за ЯВор поотлагам винаги с месец два по обективни причини
- сега никой не може да ме накара да ваксинирам при цялата медийно-грипна еуфория
.

), нали ще искаш детето да ходи на детска градина и на училище? Е няма как - дори и в Щатите се искат ваксини.
. Предлагам ако имаме късмет да навали сняг да се видим някой ден да се наиграят децата!
За съжаление ме съмнява болниците да пазят архив за починали деца в следствие ваксиниране от... еди какво си
Както странните случаи на деца близнаци, разделени при раждането, при положение, че на майката е казано, че едното дете е починало..., както смъртните случаи при раждане - голяма част при неизяснени обстоятелства. И тъй като хората не желаят да си слагат сол в раните, а и в България все още няма практика човек да си търси правата... и по презумпцията, че "няма осъден лекар"... никой не се и занимава.