ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Ти сериозно ли се притесняваш или просто така да се похвалиш? 😄 Какво да му е притеснителното, че ще дебелееш по-малко?
Имам приятелка с плосък корем, три деца е родила, само накрая беше като с баскетболна топка, иначе и след третото, до 2-3 месеца си беше пак с плосък корем.
Ген е това и късмет!
Добро утро,
Имам няколко приятелки , които в моята седмица си имаха видни коремчета 7+3 , а аз плоска като дъска. Според вас, притеснително ли е това,че със ставането съм се филмирала,че нещо не е наред 🤣

Е , едва ли се хваля с нещо,което не знам как се случва 😅 може за някого да се е сторил тъп въпроса ми,но когато не си на ясно кое кога се случва , понякога и глупавите въпроси ти се струват умни да ги зададеш.

# 406
А някой,който е съхранявал стволови клетки, може ли да каже каква цена е било?

Ние, миналата година. Ще се разровя и ще проверя, че грам не си спомням😒

# 407
Здравейте , момичета ! Как сте ? Аз имах малко работа сутринта и вече съм вкъщи на дивана , а толкова много работа имам из вкъщи, освен ежедневните задачи , трябва да прибирам и сезонните дрехи и още куп други неща. Имам желание , но никаква енергия и сила . Дано ме пусне тази умора , не искам постоянно да съм на този диван .

В събота в Бургас ще има лекция в смарт центъра , не помня на каква тема беше , но всичко свързано с бременност и бебета ми е супер интересно и въпреки, че ще ми е второ дете и вече знам общо взето всичко , пак ми е интересно 😀 Мисля ,че ще успея да присъствам , ако има желаещи , може да се срещнем там ☺️

# 408
Идвам само малко да ви разведря, докато се чудя да бягам ли към тоалетната пак:

# 409
  • София, България
Хахах точно така е. Седиш седиш и ти стане лошо!
А ей сега преди малко направо се разтреперих от глад изведнъж. Толкова бързо не съм правила бъркани яйца никога! И детето се принуди да обядва по-рано с мен Grinning

На мен ми се върна за сега енергията. От няколко дни се чувствам много добре, нямам никакви болежки и вършея всякакви домашни неща вкъщи.

# 410
Здравейте,момичета и аз да споделя ставам сутринта и леко зацапване по скоро кафяво отколкото
да е червено естествено се изплаших звъня на АГ и тя ме викна на преглед.Отидох бебчо е добре чухме пулс мърда даже вече е оформено по преглед от днес съм 12 г-с и 4 дни,общо взето каза,че няма нужда да се притесняма и се случа и ми изписа една торба витамини общо 3 кутии различни витамини и един пробиотик защо ми каза,че в микробиологията ми имало малко бактерия която е хубава да я балансираме с пробиотик,и сега на легло в нас и каза ако имам по голям проблем или се засили да и звъня и може да ме хоспитализира,дано да няма нужда

# 411
  • София
Наистина, нищо притеснително не виждам.
Ако никога не си имала корем, той си седи стегнат дълго време, въпрос на мускули сигурно.
Анито, наблюдавай се и не се притеснявай да отидеш и в спешното, ако е наложи! Важното е да е наред бебчо! И мама, разбира се! Дано не се стига до там!
Ти сериозно ли се притесняваш или просто така да се похвалиш? 😄 Какво да му е притеснителното, че ще дебелееш по-малко?
Имам приятелка с плосък корем, три деца е родила, само накрая беше като с баскетболна топка, иначе и след третото, до 2-3 месеца си беше пак с плосък корем.
Ген е това и късмет!
Добро утро,
Имам няколко приятелки , които в моята седмица си имаха видни коремчета 7+3 , а аз плоска като дъска. Според вас, притеснително ли е това,че със ставането съм се филмирала,че нещо не е наред 🤣

Е , едва ли се хваля с нещо,което не знам как се случва 😅 може за някого да се е сторил тъп въпроса ми,но когато не си на ясно кое кога се случва , понякога и глупавите въпроси ти се струват умни да ги зададеш.

# 412
Здравейте,момичета и аз да споделя ставам сутринта и леко зацапване по скоро кафяво отколкото
да е червено естествено се изплаших звъня на АГ и тя ме викна на преглед.Отидох бебчо е добре чухме пулс мърда даже вече е оформено по преглед от днес съм 12 г-с и 4 дни,общо взето каза,че няма нужда да се притесняма и се случа и ми изписа една торба витамини общо 3 кутии различни витамини и един пробиотик защо ми каза,че в микробиологията ми имало малко бактерия която е хубава да я балансираме с пробиотик,и сега на легло в нас и каза ако имам по голям проблем или се засили да и звъня и може да ме хоспитализира,дано да няма нужда

Аз също имах кафяво сега в 10 г.с., ходих до спешното, всичко с бебето е окей, няма отлепване и ми изписаха прогестерон за всеки случай, почивай щом са ти казали  и спокойно, обясниха ми, че се случва често и повечето пъти причина не се установява (за кафявото конкретно), но в крайна сметка всичко е наред ☀

# 413
Момичета , имам още един може би глупав въпрос ама .. бях ви споделила че имам много пъпки по лицето и шията и сега една приятелка си нямаше друга работа да ме попита да не съм се нашарила … направо ми прималя защото хич не се бях замисляла и знам че не съм … но пак ми е само там мисълта… ако е шарка ще имам и температура нали така и обрив навсякъде не само по лицето и тук там на шията

# 414
Пъпките при шарка са особени. Виж в интернет как изглеждат. Ти карала ли си като малка ? Знам ,че можеш да си пуснеш изследване ,ако не помниш. А пък , ако наистина се притесняваш и пъпките наподобяват такива като при шарка отиди до личния лекар най-добре.

# 415
Всичките съм карала … и съм втора седмица вкъщи не знам от къде ще се нашаря.

# 416
  • София
Абе каква шарка, ох... Детето кара шарка миналата година, те са пъпки с вода вътре, изобщо са много специфични. Виж в гугъл. Леле някои хора значи ей така си говорят без да мислят...

# 417
Не мисля,че са шарка ако си я карала,а и момичета са прави виж в нета изглеждат по друг начин пъпките,най-вероятно е от хормоните и затова имаш пъпки,при някои жени почти нямат или са единични при други има много,моя приятелка и при двете и бременостти първите месеци цялата ставаше в пъпки и нищо не помагаше докато не навлезе по-голям месец и не се регулират

# 418
Аз също мисля че не е шарка … но като ти кажат така и колкото и да е се напрягаш… моите пъпки са като акне имам главно по челото и на бузите по няколко.. и лошото е че имам навика да ги чопля и стискам и те стават повече…

# 419
Здравейте, момичета 🙂 Днес бях на преглед и чухме сърчице, лекарят ме води 7г.с., а по приложение трябва да вляза в 8.Но ембрионът е 6,5 седмица, което на мен ми излиза вярно според моите спомени 🙂 При мен гаденето поотмина и днес дори огладнях 👌 Междудругото днес ме мериха и съм минус 2 килограма и се чудя накъде повече... Така че трябва да наваксам. Изследванията са ок, също и хемоглобинът, въпреки че много рядко ям само пилешко и риба. Казаха ми, че това е добре, важно е да ям млечни продукти. Попитах гинеколога дали да пия колаген, защото чета, че повечето момичета пият, но той ми каза, че на този етап да си пия само витамините. Вчера пак имах леко кафяво зацапване, но при прегледа лекарят не видя нищо. Каза ми все пак да внимавам и ако имам червено течение, трябва веднага да отида при гинеколог и да ми постави инжекция заради минус резус фактора. Утре пътувам за България и мисля да си пусна изследване за тромбофилия, имам наследствени разширени вени. На вас колко ви струва? Аз съм от Перник и ще пробвам там, но мога да дойда и в София. Вие къде си пуснахте тези изследвания? Поздрави ❤️ А и по приложение терминът ми е 28.12., а гинекологът ме писа 04.01. Та да видим, във всеки случай оставам в групата. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт