ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 36 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,

И аз се включвам - в 8-ма седмица съм. Терминът ми е на 27 декември Simple Smile Нямам никакви симптоми, освен някакви киселини от време на време и ме гони глад.. Първият ми преглед беше в началото на 6-та седмица, където се видя плоден сак. Сега тази седмица ми е втория преглед. Надявам се, че ще се чуе пулс на бебчето. Вие кога чухте пулса?

# 316
Здравейте,

И аз се включвам - в 8-ма седмица съм. Терминът ми е на 27 декември Simple Smile Нямам никакви симптоми, освен някакви киселини от време на време и ме гони глад.. Първият ми преглед беше в началото на 6-та седмица, където се видя плоден сак. Сега тази седмица ми е втория преглед. Надявам се, че ще се чуе пулс на бебчето. Вие кога чухте пулса?

И аз ходих в 6та седмица и се видя само плоден сак, на 17.05 си чакам прегледа и се надявам тогава да се види сърчице вече трябва да съм в 9та седмица от вчера

# 317
  • София
Аз ползвам Ла Рош Позе за проблемна кожа (вечер) и сутрин хидратиращ крем с хиалурон и колаген.
Ходих в събота на козметик и правих почистването в 9 стъпки - 9в1 и масажче на лицето. Добре ми се отрази.
Аз чух пулс в 8ма седмица.
А какви кремове за лице може да се ползват ? Всички ли? Нямам идея с какво да си мажа лицето ?

# 318
Здравейте,

Аз съм сега в 7+2, моят термин се води на 29.12 , преди седмица чухме пулс на малката точица.

Мацето - да,може да пробвам и вечер да ги пия,попринцип са просто едни витамини,но вмомента продължавам да се чувствам добре , така че ще пробвам с късен прием.

Ani_anito - определено няма да ги спра,но ако е от тях поне да пробвам с някакви други,може самата марка и комплекс да не влияе добре. Вие какви витамини пиете,на коя марка ?

# 319
  • София
Аз пия Пренатал на Джеймисън и Алеракс по предписание. Те са на базата на естествени витамини, без висока дозировка. Никога не са ми предизвиквали гадене. Според мен не е от витамини, хормони или храна, а която е предразположена или не към това.
Така или иначе, във всички приложения дават гаденето да отшумява в 12 г.с. за тези, които го имат. Още малко стискайте зъби и види му се края 😃

# 320
Здравейте,

И аз ходих в 6та седмица и се видя само плоден сак, на 17.05 си чакам прегледа и се надявам тогава да се види сърчице вече трябва да съм в 9та седмица от вчера

И моят преглед е на 17.05 Heart Моля се и се надявам и двете ни да чуем най-сладките сърчица Heart

# 321
Здравейте,

Аз съм сега в 7+2, моят термин се води на 29.12 , преди седмица чухме пулс на малката точица.

Мацето - да,може да пробвам и вечер да ги пия,попринцип са просто едни витамини,но вмомента продължавам да се чувствам добре , така че ще пробвам с късен прием.

Ani_anito - определено няма да ги спра,но ако е от тях поне да пробвам с някакви други,може самата марка и комплекс да не влияе добре. Вие какви витамини пиете,на коя марка ?
Прегна пия аз. А вие само витамини ли пиете или и допълнително фолиева киселина

# 322
Здравейте и от мен! Simple Smile

Терминът ми е на 3 декември, първа бременност и съм много развълнувана! В момента съм в 11 седмица + 1 ден и гаденето наистина леееко започва да намалява, за сметка обаче на непостоянни болки в кръста. Лекарят ми каза да пия Но-шпа 3х2. Чудя се дали и упражнения и разтягания биха помогнали. Някой има ли изпробвани упражнения, които облекчават болки? 😃

Пожелавам прекрасни мигове на тези, които им предстои да чуят сърчица за първи път. Heart

# 323
Здравейте,

Прегна пия аз. А вие само витамини ли пиете или и допълнително фолиева киселина

Само витамини , като в тях дневната доза на фолиева е 800pg. Като тях ги пия още преди да забременея , но половин хапче. А сега цяло. Не знам дали не е по-добре да си взема чиста фолиева и витамини отделно. Като цяло нямам вяра на хапчета тип комплекс като тези,но защото АГ не е препоръчала нещо друго и си седя още на тях 🤷🏼♀

# 324
Здравейте,

Аз чух в 7+2 пулс, така че успех на прегледа и чакаме щастливи новини 😊

# 325
Здравейте 💐
Включвам се с ъпдейт от днешния преглед.
Гледаха ме с коремен ехограф, видяхме малкото човече, чухме пулс. Аз съм 10+1, а човечето - 11+3..
АГ каза, че нямало смисъл да ходя на ранна ФМ, нооооо все пак ще отида, само да излязат часовете на докторите в супердок Simple Smile

Честно казано, малко се притесних, защото не видях да се движи, да мята с ръчички.. да, чухме пулс, но се разтревожих.. Та така..

От предната тема, бях писала, че повръщам и помолих за помощ какво да пия. Една мацка ми препоръча Емил пастили, вършат ми добра работа вече 10тина дни поне, понякога се налага по две на ден, ноооо поне помагат да облекчат симптомите 🤩🤩🤩 Даже сякаш толеранса ми към миризми е по-висок с тези пастили. Благодаря за помощта🤍

Желая на всички само позитивни емоции и добри новини🤍

# 326
Привет, момичета, включвам се, за да споделя, че излязоха резултатите от пренаталния базов пакет на vision. Изследванията пуснах миналия вторник и ми изпратиха резултатите днес, т.е. на 5-ия работен ден.
Всичко за щастие е наред, разбрахме и пола. Relaxed

# 327
  • София, България
Сподели го де... Grinning Или не искаш? Laughing  Много се радвам, че всичко е наред с прегледите и тестовете на всички!
 Все така да продължава!

# 328
Привет, момичета, включвам се, за да споделя, че излязоха резултатите от пренаталния базов пакет на vision. Изследванията пуснах миналия вторник и ми изпратиха резултатите днес, т.е. на 5-ия работен ден.
Всичко за щастие е наред, разбрахме и пола. Relaxed
Честито!  Радвам се че всичко е наред.

# 329
Здравейте, днес ми излязоха кръвните тестове, всичко е в норма.. освен левкоцитите, които са 10.8 при реф. Ст. 3.5-10.5, трябва ли да се притеснявам? Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт