Иначе приемам подсказки и от 2в1 и всеки друг, де.😀
Бел, страхотна е тортата, наистина ли не си помагала за направата ѝ😘
Твърде вероятно е да съм преувеличила за онова, което споделих снощи... Рори, сигурна ли си, че искаш да разказвам и показвам? Ок, накратко -
Рори, питаш ме за малката - чула е, че мама и тате ще се женят и нейната реакция беше "ами аз" 😆 Някак ѝ обяснихме, че и тя ще бъде с тях, ще продължат да живеят заедно, нищо не се променя. И оттам като започна да ни кани всеки поотделно, ако аз не отида и тя нямало... Вълнения големи, за нея времето минава бавно като чака нещо. Чакаше нещо, но не ѝ беше ясно точно какво. 😂Светът през детските очи е толкова различен ❤️
Големият ден дойде - 26.05. Лудетини са, избрали са подписването да е на същата дата когато е и рождения ден на младоженеца. Уж не съм суеверна, а ме достраша, че съвпада с 40-тия му РД 🙄 Дано да е за добро, наистина...
Украса, булчинска рокля и т.н. нямаше. Само официални тоалети, брачни халки, шампанско, сватбен марш, обичащи се младоженци и развълнувани гости.
След официалната част по подписването бяхме на ресторант.

Падна голям смях като от персонала направиха комплимент на "абитуриента". 🤣 Вярно, че и млади хора имаше, но всичките сме попреминали възрастта за завършване 🤣

Зарадвахме булката с красиви букети, половината от които останаха при мен. Истината е, че тя не обича цветята чак толкова. С половин уста казвам "ама моля те, как ще ги оставяш", пък вътрешно ще се пръсна от кеф 🤣 Подариха ѝ бяла хризантема, уж опакована като букет, а се оказа за засаждане.

На другия ден (в събота) купона продължи, вече с повече хора.
Тортата

А вчера ги посетиха тези от поканените, които не са успяли навреме. 🤪 И така...
С малката останахме за кратко насаме и питаше за целувката на мама и тате, отговора не я задоволи сякаш и като ми я доведат очаквам да зададе още някой въпрос 😝
По някое време може да забърша, че в големи подробности изпадам, дано не ви е досадно...
Ден като ден, но необикновен ❤️
, и на мен разказът ти ми дойде много добре със сутрешното кафе.