Марги, благодяря за китките, Джито ми😘 Честито и на теб за скъпите младоженци, да са живи и здрави и все така много да се обичат! Представям си малката колко щастлива е била 😘 Утре ще гледам да потърся любима китка и за теб

Рори нямах време и ММ направи няколко снимки, ще гледам утре да покажа тортичката, този път желето и плодовете си останаха отгоре и и не се е налагало да ядат произведението му с лъжици 😂
За другото не знам, аз имам проблеми с мобилната версия, най-често не ми позволява да цитирам и редактирам, случвало ми се е да ми хвръкне мнение, но пази Боже, другаде не се е публикувало. Имам алергия към споменатато място и любимеца им.
Тази вечер се изнесохме у майка ми и там изгледах серията от АС. Но ММ не млъкна и почти нищо не чух. Стори ми се обаче че видях допълнителен кадър като задърпаха Су да я проверяват за белези и чух защо я лекува г-жа О, а не лекарят. Тези неща не помня да съм ги виждала преди. Предните серии не съм ги гледала. Със сигурност превода трябва да е от корейски.