. Между другото негова партньорка в сериала е точно Сон Йе Джин
.
.

.
Аз каквато съм замъглена на първо гледане на корейци, с тази прическа от общия им проект пък въобще не го познах, когато семейно ми пълнеха Шортса с общия си сериал. Позагледах видеата в Шортс когато на сватбата му разпознах няколко лица на които пък не се сетих имената, впечатлиха ме и серията поклони между тъст и младоженец и предаването ръката на булката. Бях писала тука, нищо че още не знаех кои са младоженците (горе долу звучах като едни известни младоженци, с едни известни гости, знаете ли кои са? - аз не се разбрах, пък прочелите го сигурно изобщо
) Тъкмо успях да разбера и то защото ми заизлизаха видеа озвучени с музика от ТГ и в предната тема Ив на 4-5 страница ми отговори и сложи снимки... И много са точни с бебето, после пък докато разбера кое е това бебе и що ми го вади Шортс през видео, а то бебето на младоженците ставало на 100 дни.... Но е хубаво че в цялата мелачка каквато е к-шоубизнеса са успели да създадат нещо толкова нормално каквото е семейството, родили са си дете и така.... Ясно е че идват нови и нови лица и старите на 38-40 няма тепърва да стигат най-големите върхове в кариерите си, но поне навреме са го разбрали и не са изпуснали най-важния влак.
Мисля че от няколко години правят нещастни опити да върнат големите подплънки.

Беше за Пакистан, помня от кой сериал беше. Сера я знаеш как ходи облечена, по скоро разсъблечена, предполагам че и половината сериал са изрязали,, ГГ пък беше с ново име.... Но все едно коя от двете държави - Индонезия и Пакистан са най-големи мюсюлмански държави. Не знам корейците как подготвят ентъртеймънт за тях, ама и едва ли нещо целенасочено, що се отнася до сериалите им. Голям пазар са, но то трябва да си изрязват половината сериали, а показват по цял свят. Ако е сериал като АС няма проблем- дълги поли, покрити ръце, коне, мечове, ама някои други дето и показват и от разговори го докарват не ми се мисли, по скоро няма да закупят такова нещо. И двете държави прихващат от най-голямата индийска платформа, забравих и името, която е с 3 пъти повече абонати от НФ.
. Снощи предположих просто на база 86-те процента население, изповядващо исляма. 
Препоръчани теми