. Във форума съм от преди това, но по други дестинации
.Посмях се тази вечер подпийналият ГГ как обясняваше, че го бил къпал това тяло, и бикините ѝ бил обувал.
. Във форума съм от преди това, но по други дестинации
.

Преди това пък девойката го нарече животно , че и ку-ку . Ами разговора между братовчедите - Оска казва на ГГ "звучиш сякаш искаш да ме набиеш" ГГ веднага захапа темата- "след като го споменаваш, направил ли си нещо за бой?" , отговора "все още не, но като те гледам, не гарантирам нищо
Или като преспаха у ЛаИм ГГ и шефа и си тръгват, мерят си разни мъжки неща, заклещиха се на вратата но се получи двама се карат, трети печели, Оска цъфна отвън и духна с Лаим под носовете на онези
Помня че заради АС с интерес загледах как се снима исторически сериал, много свежи моменти с хумор и забава.
.
а водещ е другарчето на Пако от Хуаранг, което занулиха в началото.
ами Джи си е Джи + още двама известни. Трилъродрамком за сега без ром-антиката. Запозна се /прокурор го играе/ с девойката в метрото, където беше обвинен /неоснователно разбира се/ че я опипва. ГГ-ня /учи за съдийка/спипа гаждето си, че и изневерява и понеже "скъпият" каза, че нищо чак толкова не се е случило, тя предложи да преспи с първият в който се блъсне и съответно беше Джи. После попадна на стаж при него, после намери гаджето си убито в нейният хол. И повече не знам защото бързах да споделя
тъкмо приключихте с ТГ. Не е комедия, но ме разсмива. Не знам проблема в мен ли е или в корейските сценаристи.

Всъщност от близо 2 месеца имам набелязани два сериала - Пако с кака +14 преди голямата хапка Империатрица Ки.Препоръчани теми