АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марги, с музиката е лесно Laughing. Купих си слушалки-тапи и съм вечно с по ... поне един банан в ушите. Децата намират, че това ме кара да изглеждам асоциална, но винаги им показвам и свободното си ухо. Stuck Out Tongue Winking Eye Така де, ако някой много иска да го чуя, трябва все пак да ми привлече с нещо вниманието.

# 181
  • Варненска клюкарка
Бел, не си нахална, споко, даже ме улесняваш като ми казваш кое точно искаш.
Я да опитам пак, този път уж цялата сцена я накълцах, дано съм хванала което трябва 🤪

Аз пък мислех, че само Джу Уон се вкара във филм, а  Ла Им беше наясно какво му се върти в главата още от момента когато щеше да се задави с водата затова и му отговаряше двусмислено.

Марги, явно ще трябва да отбележа момента по секунди, не е това ,ама запазвам пак.Без да хващаш близък план само като захождат на ляво и дясно в синхрон, тук се вижда съвсем малко.

Аа, каквато беше първосигнална, ако беше усетила и намек, че мисли че ходи там да спи с мъже, щеше да го нарита за номатив. Чудеше се и не можеше да разбере какво става, още като се почна от думите на ГГ не им ли стигали 4 стени и защо Оска иска да я види. Не разбра нищо. Чак после и се изясни като видя грешката на ГГ и че я е завел там на частна среща, а не да обсъждат работа. Тогава вече разбра, затова и като се върнаха на СП от  нищо и никаквото питане на ГГ защо работи това го нарита в краката. Хубавото е че такива недоразумения лъсваха веднаг, защото проточването им вече нямаше да е смешно.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 19:52 от Беллора

# 182
Дай по секунди ако може Embarassed
Това го рязах от кратко видео със събрани моменти, но дръпнах пак епизода докато не се е преоблякла Профчето. В 20-ти има  и други. Ще досаждам още малко.😂

В началото на Ла Им и да не ѝ е било ясно, разбра какво става като нашия човек каза, че е известна актриса 😂 Ох, за щастие подобни недоразумения се разрешават бързо, не задълбават излишно.
И кретен го нарече, и го повози, и го нарита. Това от първия им ден заедно 🤣

# 183
  • Варненска клюкарка
Аа, много ми е хубаво да те чета и да си сравнявам с моите впечатления😘
Марги, разбрах, явно в краткото видео липсва цялата сцена. После ще видя къде беше.
О, и "любезностите"  между братовчедите къртят - глупак, тъпак и досадник😂

ПП видях го 15:12 до 15:19 ох и други има после...
:

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:06 от Беллора

# 184
Съгласно рекламите на лейдито ТГ вече е всеки делник т. е. пак се отлага премиерния сериал. Интересно какви са причините дори и след 2 седмици отлагане да не могат да го пуснат. И с Два свята беше така.
В плейтубето са качени 1 и 2 епизод на АС с дублажа. Вероятно след като повторят 4 еп. ще го добавят заедно с 3и.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:25 от Рори72

# 185
  • Варненска клюкарка
Закъснява дублажа, така мисля. Преди след всяка излъчена серия на Войо излизаха предстоящите нови две,  но бяха"замразени". А в петъците предстоящите излизаха и стояха на линия  3-4 дни, готови за "размразяване"... Последните две седмици замразените серии се появяваха часове преди излъчването им. Може би не достигат екипи за дублаж, в края на краищата се дублират много сериали, не само корейски.
Няма и реклама.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:42 от Беллора

# 186
Рори, в официалната страница на БТВ Лейди нищо не са писали, но погледнах в програмата - вярно ще дават само ТГ. Това е добра новина за зрителите които го следят по тв.

Бел, този път май успях 😂 Проблем с качването в Мамата обаче, дава ми, че услугата е недостъпна. И други съм подготвила hahaha

# 187
Профчето се чуди дали да се преоблича, че засега никой не е проявил интерес да се врътна на ново модно дефиле.

Дублажите би трябвало да са им готови и монтирани преди да обявят съответния сериал за излъчване. По-скоро нещо не могат да вземат решение каква точно да им е програмната схема и си правят нЕк`ви експерименти. А и, както вече писах преди дни, почва летният сезон, с който трябва да се съобразят.

# 188
  • Варненска клюкарка
Проф не винаги са готови, дават им срок, онези за да не изпуснат работата кзват ОК, но през годините имаше сериали прекъсвани заради проблем с дублажа, а после продължетнието с други дубльори. Аз вече дадох примери защо не е просто разреждане на схемата, поне сериите щяха да се виждат като замразени на платформата, а там няма нищо, появаваха се в последния момен, сякаш още са топли, а преди това още неизлъчените стояха с дни да се виждат. ТГ беше въведен спешно от днес за утре, рексламата му започна на следващия ден след излъчване на първа серия, просто е станало нещо извън предвиденото. Лейди нямат лятно схема, не се влияят нито от празници, нито от нищо, сериалите се излъчват целите от-до, това сега се случва за пръв път. Програмата се различава само през уикендите. Последните години и телевизията майка също няма летни схеми на сериалите, каквото са почнали си го излъэчват и през лятото в същите часове.На мен ми е все тая ТГ го имам и на Войо и в папка на външен диск.

Марлги, ура, когато можеш-тогава! Ох то в цялата серия където и да спреш, все има за рязане- каквото донесеш все ще е хубаво.

Аз имам един глупав въпрос, снощи докато търсех какво да реже Марги, раздърпах гащите на Профа, беше по бързо така вместо да вклюка външната памет, но там пуснах само серията онлайн, не разбрах как да си пусна субтитрите,  дайте жокер , сигурно някъде имап някоя стрелкичка, нещо, ама явно я пропускам... Накрая пак отворих изтеглените и там пуснах субтитри.  Малко съм у мъглата с тая Мега и като свалям серии не знам точно как го правя, цъквам тук-там и се започва...Joy

Не гледах АС, синът ми ме измъчваше няколко часа с капките, било финал, но на рекламната пауза късно се сетих да пусна АС, бяха последните изречения от 4-та серия там като заваля сняг. Въобще не го отрази, цъкаше си на телефона, но веднага наостри уши като тръгна песента, а звукат беше кристален. По принцип това не е и неговата музика, но наистина зазвуча впечатляващо, знаете де...

# 189
О, мен ме устройва, Профче. Докато си с тези може да се сетя и друго да дръпна. Нямам навика да събирам и съхранявам любими неща - свалям, гледам и изтривам. Нямам и запазен нито един сериал, защото ако са при мен вероятността никога повече да не ги отворя е голяма. А така като трябва да положа усилия да ги търся някъде ми идва едно желание отвътре да разцъквам. Желязна логика, нали 🤣

Престарах се, Бел. Да ги наблъскам поне в едно мнение ❤️🤪

Тайната градина, 20 еп. - избрани моменти

Скрит текст:
Хубав паралел се е получил:
"Животът не е приказка. Животът не се изразява в цветя и вино." - му казва тя в началото.
А впоследствие той го преформулира:
"Няма свещи, цветя, вино и пръстени също няма... Въпреки това ще се омъжиш ли за мен?"
Скрит текст:

Романтиката. Решили да си свършат работата съвестно. Тъмно е, но се раздават 😁🔥
Човек от екипа зад кадър им даваше инструкции за частта с тръшването и пак смях 🤣 Малко са обаче клипчетата от работния процес или пък аз не ги откривам...
Скрит текст:

Първата им разходка като семейна двойка

Това с надписи 🙄 От друго място е, затова.

Осъвременените версии на Малката русалка, Снежанка и Спящата красавица 😅
Скрит текст:

Бие го, значи го обича.😆 На концерта на Оска като Ла Им връчи на Джу Уон лайтстик, а той с нежелание го държеше и метна встрани, та тя му извиваше ръката ли, гъделичкане ли беше 😂

Още един паралел. Коремните преси.
Скрит текст:

Забавата в снега ❄️💕
Скрит текст:

И за финал заедно написаха своята приказка. Джу Уон се събуди женен за любимата жена с три деца.🤪 Или казано в негов стил - представител на висшето общество оказа положително влияние върху естествения прираст.
Скрит текст:

Бел, с Мегата съм на "Вие". Наложи се да тегля сериите и субтитрите, иначе при гледане онлайн не намирам откъде да ги включа.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 14:36 от Margarita N.

# 190
Понеже се справяте по-добре с намирането на сайтове, в които качват сериали попадали ли сте на сайт на който могат да се намерят сериали продукция на Дисни+ с бг субтитри?

# 191
В Мегата няма възможност за пускане на външни субтитри. Плейърът им просто възпроизвежда видеото такова, каквото е записано. Единственият начин е да си свалите видеото и файлът със субтитрите и да си го пуснете на комп. А Профа няма време и актуален софтуер, че да ви вгражда субките във видеото. Grin
А пък така Марга може да реже на Белл гифки от "чисти" кадри.

Рори, скарана съм с торентите, иначе там сигурно има всякакви сериали.

Белл, ама ТГ нали не го излъчват за първи път. Нормално е всичките негови серии да ги има достъпни с дублажа.

За панталонките, не знам дали изобщо да се мъча да качвам АС.

# 192
  • Варненска клюкарка
Проф, не се преобличай още. Нали не ми се изтегли втора серия, когато ги пуснах всичкит за теглене, после пък  успях да я изтегля отделно, но снощи като отворих папката не я намерих там, ще се наложи втора да я тегля пак....

Рори, идея си нямам. Според мен по сайтовете ако не са конкретно само за К-сериали, може да се намерят и други заглавия независимо от къде са ги крали. Аз от месеци търся само К-заглавия, тотално изгубих интерес към всичко друго. От американските платформи моите теглят най вече от Замунда.

А, Марги, значи не съм само аз дето не знам  как да си пусна субтитри на онлайна. Прегледах всяка точица и стрелкичка, но нищо не помръдна от субтитрите. Вярно желязна логика имаш Joy Аз пък това което гледам, обичам да го имам. Чудя се да изтрия ли АфК да не ми заема място, със сигурност никога повече няма да го отворя, дори когато си бях вкъщи не съм цъквала на Бтв, нямам и представа дават ли го още....Все едно никога не съм го харесвала, не мога да се позная... Затова пък изжгледах толкова К-сериали за няколко месеца, дето турски за 15 години не съм и броени на пръстите на едната ми ръка Joy

О, мен ме устройва, Профче. Докато си с тези може да се сетя и друго да дръпна. Нямам навика да събирам и съхранявам любими неща - свалям, гледам и изтривам. Нямам и запазен нито един сериал, защото ако са при мен вероятността никога повече да не ги отворя е голяма. А така като трябва да положа усилия да ги търся някъде ми идва едно желание отвътре да разцъквам. Желязна логика, нали 🤣

Престарах се, Бел. Да ги наблъскам поне в едно мнение ❤️🤪

Тайната градина, 20 еп. - избрани моменти

Скрит текст:
Хубав паралел се е получил:
"Животът не е приказка. Животът не се изразява в цветя и вино." - му казва тя в началото.
А впоследствие той го преформулира:
"Няма свещи, цветя, вино и пръстени също няма... Въпреки това ще се омъжиш ли за мен?"
Скрит текст:

Романтиката. Решили да си свършат работата съвестно. Тъмно е, но се раздават 😁🔥
Човек от екипа зад кадър им даваше инструкции за частта с тръшването и пак смях 🤣 Малко са обаче клипчетата от работния процес или пък аз не ги откривам...
Скрит текст:

Първата им разходка като семейна двойка

Това с надписи 🙄 От друго място е, затова.

Осъвременените версии на Малката русалка, Снежанка и Спящата красавица 😅
Скрит текст:

Бие го, значи го обича.😆 На концерта на Оска като Ла Им връчи на Джу Уон лайтстик, а той с нежелание го държеше и метна встрани, та тя му извиваше ръката ли, гъделичкане ли беше 😂

Още един паралел. Коремните преси.
Скрит текст:

Забавата в снега ❄️💕
Скрит текст:

И за финал заедно написаха своята приказка. Джу Уон се събуди женен за любимата жена с три деца.🤪 Или казано в негов стил - представител на висшето общество оказа положително влияние върху естествения прираст.

Скрит текст:

Бел, с Мегата съм на "Вие". Наложи се да тегля сериите и субтитрите, иначе при гледане онлайн не намирам откъде да ги включа.

Извадих два на открито че да ги намирам лесно Heart
Марги, а преди изречението за естествения прираст имаше и друго в негов стил.
Показаха закуската в леглото, тя се опитва да бяга, той я бутна под завивките, слиза сънена и залитаща по стълбите и му се кара че поне малко трябва да я оставя да се наспива нощем, той я подхваща да не падне и и налива сок в устата да я събуди, после бяха играта в снега, гушкането до прозореца увити в завивката, целуването в асансьора на работа и думите му преди горното изречение за прираста бяха ...и след всичко това т.е. сутрин обед и вечер не се спирахме и нашето семейство порасна. Порасна много....Joy Joy Heart
Което ме подсеща ако още не си изтрила епизода да отрежеш и закуската в летлото. И онова беше много смешно пред хладилника, той като повечето мъже сутрин взимаше мерките на хладилника, рошав,  но с усмивка оставил я на сутринта да поспи... Joy

Марги според мен ГГ метна лайтстика по жена си, тя пък му изви ръката и гледайки  към сцената крещеше като луда "оппаа", мъжът и я гледаше все едно е ненормална и какво прави той с тая луда жена на такова място Joy
Но имаше горлям напредък не му се беше наложило да купува и съседните места и да ги държи празни, или пък цял ред че да му е  комфортно Joy

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 17:42 от Беллора

# 193
Ако спрат до лятната сватба тази седмица ще приключат ОС. Сега са на завръщането след 3г. Аз си избирах какво да гледам т. е. не всичко но си изгледах периодите и моментите, които харесвам и са силни и важни за историята и все така си го харесвам, но признавам не мога да гледам всичко от до, защото има много дразнещи сцени с разни роднини, бивши и кандидат майки и баби.

# 194
  • Варненска клюкарка
Рори, аз съм с най-голям стаж по въпроса от всички тук гледали го и вече ни нежните ни пълнежите мога да гледам, а и съм споделяла че след един момент нататък още докато го излъэчваха, аха да го отсвиря и го добутах само защото го гледах цяла година, виках си хайде още малко остана... По чист сантимент още не съм го изтрила, ама като се знам че повече никога няма да го погледна, натм отиват нещата, че пък ми е и на компа да ми пълни памтта....

Общи условия

Активация на акаунт