Докато ми пуснете линковетеп аз загледах снощи друго, но ги запазвам, защото ми се гледа и Джи, а помня и Крис като разксаза за тоя сериал.
Изпуснатт ли се пъэрвите серии на някой К-сериал после трудно се прави връзката нататък, говоря за тези с по-наситено действие, по-развлачените както и да е. Обикновено в началото гледат да наблъскат де що е възможно имена и истории. Аз винаги гледам много внимателно началото без да се отклонявам със странични дейности, че после върви ги търси кои какви бяха....
Аз загледах това, отдавна му се канех
A Witch's Love / Любовта на Вещицата
https://www.vbox7.com/play:bfc1106722?p=playlist&id=2356430
Ама не го видях на първа страница, макар че ти го изпратих с други линкове за там.
Снощи и ние имахме някакъв проблем с телевизията, насичаше, скъса ми невите вместо да отворя Войото, направо минах на В бокса с Пако. Този по Лейдито ще го наваксвам през уикенда.
Пако, във Вещицата е като врабче, много е млад и един такъв тъничък и миловиден ....Всъщност и доста напреднах, някак успя да ме разсъни сериала и като прескочих Лейдито, го изгледах до 4-та серия.
Толкова комично започна, че почти през цялата първа серия се смях с глас. Пако е студент по медицина (ужасс
) който си докарва доходи докато работи почасова работа - услуги от рода на сменяне на крушки, капещи кранове, някакви проблеми с кабелите вкъщи такива нещща. Ако го повикат да се прави на дядо колед също... Каката е на 39 старши репортер в известна жълта медия, надута и проклета, страшилище за стажантите. Актрисата не е красавица, но определено има силно присъствие на екрана. Сериалът започна с какта и асистента и преоблечени като гимназисти. Влязоха в едно училище където на посещение беше известен актьор, суперзвезда популярен като най-верния съпруг, най любимия благотворител, лице на разни фондации, кампании и организациии - любимецът на народа, от студенти до възрастни хора. Това беше фасадата. главната и асистента и го наснимаха на среща с любовницата му, учителка от същото училище, от която той имаше извънбрачна дъщеря. В същото училище Пако провеждаше курс с хватки за самозащита, а по-късно някъде навън го играеше и дядо Коледа за деца сираци, пристигнали в Сеул на еднодневна екскурзия. Дядо Коледа ама през март.... В схватка с пазача, който много внимателно беше попил указанията на Пако за обезвреждане на нападатели, когато ги хванаха, боя го отнесе асистента и, а главната някак успя да се откачи и да открадне един от подаръците за децата- колело и да избяга с него и картата памет със снимките. Пако тичаше след нея по многолентовия път и крещеш лелче лелче (впрочем Аджума означава леля, ясно се чуваше от устите на децата които крещяха след каката) Така се добра до редакцията и имаха нова среща с Пако и децата там - каката им срина представата за дядо Коледа.... Той не можа да си плати наема и го изхвърлиха заради това че тя провал ролята му на добрия старец и не му платиха и се пренесе за няколко дни у богат приятел, и така се оказаха съседи с каката, но това го разбраха по-късно. Понеже беше много проклета и екипът и не я понсяше, решиха да и скроят гаден номер, много унизителна ситуация, платиха на приятеля на Пако да се направи че много я харесва и той игра ролята, а накрая публично отказа да я целуне, нарече я леля и че не е закъсал до там, тя направо изпадна в ступор и Пако който приятеля беше поканил там на безплано пиене, се подразни от сценката, въпреки че и имаше зъб и веднага я позна, реши някак спонтанно да и помогне и за да я измъкне от положението, отиде на сцената при притеснената кака и я нацелува. Заведе я у тях и така.... На другия ден имаше случки които случайно ги приближиха още един към друг, размениха си погрешка телефоните, докато Пако оправяше електричеството при врачката при която беше каката, нея пък майка и я заведе тям. Вечерта заради преживянот тя доста си пийна, Пако я намери за да си вземе телефона, но му се наложи да изпие последните шотове, за да не се налива каката повече, тръгна да я прибира че тая пущина не можеше да си стои на краката и така тя ужасно пияна, той горе-долу се озоваха в онази прочута сцена в леглото в която Пако хвърли много огън и каката разбра че когато е започвала да мисли за момчета, той е бил още в пелени
По нататък за втори път видях Пако в гардероба на жена, този път се криеше от майка и, но се наложи да и се представи рошав и с различни чехли на краката. Разобличиха актьора, започнаха да се харесват, Пако беше компенсиран от шефа на изданиуето заради това че отмъстителния екип на каката навреди на неговия бизнес за дребни услуги и го взе на работа като асистент на каката за 3 месеца. Преживяха преследване, побой, каквито неща има в К-сериалите, т.е. по нещо от всичко - романтики, комедия, крими....Това е много набързо разказано.Бел, хайде да са в комплект 😜

[/spoiler]
Бел, линкове и от мен. Докато публикувам и Профи е донесла.
Подозрителен партньор, бг суб
https://it-bg.org/pages/clips/query/Suspicious%20Partner/stranica/1.html (по-рано някой го сложи в темата, оставям го пак )
Аз гледам тук
https://www.vbox7.com/play:1c6d5cdd69?p=playlist&id=2276638#

.