В друго руско видео за Звездньо говореха че в началото лицето му никак не е допадало на сънародниците му, но след време и куп операции става любимец който носи милиони долари на продуцентите, рекламира световни брандове, печели милиони и т.н. Любимец на режисьорите които се надпреварват да го канят. Наскоро ми попадна че е оценен на такава чудовищна цифра дето и американци трудно постигат, пък за разни други извън Америка и ЮК, дори най- именити турци или латиноси насреща му да хвърчат с ракета няма стигане. Красив е, но лесно се преобразява и в друг тип, наскоро не го познах в Любовта се приземи върху теб , подвоумих се, но бързо забравих за него
Казал че ще се ожени като стане на 41, явно му се виждат прекалено далеч, или там някъде е пределът на интензивната актьорска кариера в ЮК. Аз като цяло се шокирах че тези момчета ги разпознават с лекота навсякъде по света, по летищата в Париж и ЛА, на второто място като видях и как скоростно пристигна охраната на летището доста се изненадах от ефекта който предизвикаха Бинчо и бъдещата му съпруга, ЛА е в САЩ и там живеят много азиатци, но ако не бяха дошли охраната и не бяха разпръснали събиращата се тълпа яко щяха да го закъсат там

Аз в момента си доглеждам Убий ме, излекувай ме, че не обичам да оставям недовършени сериали, главната вярно спря да крещи, но въпроси ще имам утре, сега още смилам видяното.... Пако може да се каже че е във второстепенната мъжка роля, но и тук се откроява, забавен е.
Марги, посмя ли се на момента в който в Любовта се приземи върху теб ГГ така носеше чадъра над любимата си, че всичкия дъжд теччеше във врата му, но така я гледаше, че сигурно даже не го усещаше

Много им се получава и любовта и драмата и комедията на тези корейци, на места се смея като луда, а в следващия момент ставам ревла, не мога да се позная, като се знам че за 11 г. отатък ни един сериал не харесах и не изгледах цял, а тук ги карам един след друг!
, а и е подходящ по възраст за Минка.

Преплитат се малко сериал и реал във фенския ми мозък, но имам чувството, че са си били заедно тогава.