АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 621
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
Крис, 2в1 как беше цялото заглавие на Кралят с най красивия Ча, на английски и на БГ ако може. В плановете ми е, но да подготвя линка за първа страница. Каня му се отдавна, че все ми излиза в Шортс това момче, поне да знам защо. Въпреки "дооформянето" на красотата му, от малък бил много красив, правел впечатление, още в училище, където бил избран за младши училищен председател, не знам само по физицески заслуги, или и по интелектуарлни....

В друго руско видео за Звездньо говореха че в началото лицето му никак не е допадало на сънародниците му, но след време и куп операции става любимец който носи милиони долари на продуцентите, рекламира световни брандове, печели милиони и т.н. Любимец на режисьорите които се надпреварват да го канят. Наскоро ми попадна че е оценен на такава чудовищна цифра дето и американци трудно постигат,  пък за разни други извън Америка и ЮК, дори най- именити турци или латиноси насреща му да хвърчат с ракета няма стигане. Красив е, но лесно се преобразява и в друг тип, наскоро не го познах в Любовта се приземи върху теб , подвоумих се, но бързо забравих за него Joy Казал че ще се ожени като стане на 41, явно му се виждат прекалено далеч, или там някъде е пределът на интензивната актьорска кариера в ЮК.
Аз като цяло се шокирах че тези момчета ги разпознават с лекота навсякъде по света, по летищата в Париж и ЛА, на второто място като видях и как скоростно пристигна охраната на летището доста се изненадах от ефекта който предизвикаха  Бинчо и бъдещата му съпруга, ЛА е в САЩ и там живеят много азиатци, но ако не бяха  дошли охраната и не бяха разпръснали събиращата се тълпа  яко щяха да го закъсат там Joy

Аз в момента си доглеждам Убий ме, излекувай ме, че не обичам да оставям недовършени сериали, главната вярно спря да крещи, но въпроси ще имам утре, сега още смилам видяното.... Пако може да се каже че е във второстепенната мъжка роля, но и тук се откроява, забавен е.

Марги, посмя ли се на момента в който в Любовта се приземи върху теб ГГ така носеше чадъра над любимата си, че всичкия дъжд теччеше във врата  му, но така я гледаше, че сигурно даже не го усещаше Joy
Много им се получава и любовта и драмата и комедията на тези корейци, на места се смея като луда, а в следващия момент ставам ревла, не мога да се позная, като се знам че за 11 г. отатък ни един сериал не харесах и не изгледах цял, а тук ги карам един след друг!

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 23:03 от Беллора

# 541
Бел, " The King Eternal Monarch" е с МинХо, не е с Ча. Чачова беше комедията " True Beauty".
Кралят- Вечният монарх     ❤️СЮЖЕТ :
Фентъзи романтична драма за две паралелни вселени. Едната прилича на съвременна Корея, докато другата е алтернативна вселена, в която Корея е империя, управлявана от един-единствен монарх.За да се бори със злото и да затвори вратата между двата свята, владетелят на Корейската империя
обединява сили с детектив, който пребивава в съвременна Корея.
 И Гон е третият корейски император от своето поколение. Гражданите му го смятат за идеалния лидер. Но зад този безупречен външен вид се крие дълбока рана. Когато е на осем години, баща му е убит пред очите му след преврат.
Днес, вместо да спазва синовия си дълг, той предпочита да избяга от двореца, за да присъства на университетски състезания. По време на едно от своите бягства се озовава в паралелен свят,
където среща Чонг Те Ъл, инспектор, с когото се обединява,  не само за да победи престъпниците,
но и да затвори вратата между двата свята.
💕Епизоди :16
Детектива е главната да уточня.
Her private life би трябвало да ти оправи вкуса от Синоптиците. То и само Ким Дже Ук е достатъчен за това Wink, а и е подходящ по възраст за Минка.
   Не само възрастово не си пасваха в синоптиците. Минка вместо да химичи с околните имаше повече химия в/у себе си. Joy Абсолютно достатъчен е Ким Дже Ук за първи път попадам на това "произведение на изкуството".Joy

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 23:35 от Krissttinna

# 542
................................
Абсолютно достатъчен е Ким Дже Ук за първи път попадам на това "произведение на изкуството".Joy

Личи си кой не е гледал Кафе-принца. Иначе щеше да познаваш мистър Гофретка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Криси, ти в Кралят ли беше писала, че Мин Хо имал повече химия с коня отколкото с колежката 😆
Оглеждам се вече за следващото, на което да дам шанс. Снощи си отправих предизвикателство вместо да го мисля, да подхвана първото което ми излезе в Шортс. Падна ми се един с Пако - Тя беше красива мисля, че се превежда, ама колко му е и да се отметна 😂Още съм под въздействието на Бин-Джин, та ще поизчакам малко пък може да си набележа и нещо друго.

Бел, сцената с чадъра по колко фенски клипчета я видях, а в сериала не. Явно там където съм превъртала СК лели неволно и този момент съм изпуснала. 🙄 По едно време не ги изтрайвах. Бива ли да развалят хубавия сериал като им отделят толкова много екранно време...
Много са сладки Бин-Джин зад кадър, много ❤️ С пръстените е голяма забава 😂 Тя на няколко пъти намира този, който е за нея, а по сценарий ѝ трябва неговия😂  Разбраха се и последва слагането на пръстена - той не може да улучи правилната ръка 😂 Изпитва притеснение и има за какво пред очите на толкова хора, може да е имало закачки, това-онова hahaha Преплитат се малко сериал и реал във фенския ми мозък, но имам чувството, че са си били заедно тогава. hahaha
Друг момент на който много се забавляват е в болницата докато ГГерой се хвали с белезите по тялото си. Зад кадър тя го пита взел ли е душ преди да отиде 😆

Пък че могат да играят, могат. И драма, и комедия, и романтика. Умеят и да разсмиват, и да разплакват корейците. Много обичам истории, в които ГГерои започват да мислят, говорят по сходен начин, оставят следа у другия - първо Тя го казва на него, след време Той на нея. В Любовта се приземи върху теб например при отглеждането на растения - тя му остави засаден домат и даде пример, че трябва да се изричат по десет хубави думи. После докато той я насърчаваше да се грижи за еделвайс ѝ напомни същото ❤️

Бел, понеже спомена за оттатък и гледам маргаритките ми почти цъфнаха, на 29.06. винаги ги свързвам с нещо конкретно. Да отбележа и тази година 🙃

# 544
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!
------------------------------------------------
Старческият ми мозък определено отказва да възпроизвежда точни и подробни данни за минали събития и моменти. Joy Затова да питам. Маргаритената сватба ли излъчиха тогава?
Много обичам истории, в които ГГерои започват да мислят, говорят по сходен начин, оставят следа у другия - първо Тя го казва на него, след време Той на нея.
Аха, като например "С мен ли си?". Wink

Ще ме извините, че напоследък съм повече липсваща, но до компа се докопвам чак след полунощ. И нито имам възможност да гледам сериал, нито да коментирам нещо тук. Едва успявам да прочета каквото е писано. Е, хвърлям по някое око в Тубето на каквото има с "моите" хора в к-попа. Но за повече няма време и сили, че съм си обещала поне 4 часа сън на нощ и гледам да съм легнала не по-късно от 3,00.
Joy Един "хранителен" гуру наскоро се опитваше да ме убеди как трябвало най-късно до 20,00 да е ял човек, за да си осигури поне 2 часа храносмилане преди лягане, и още нещо си, свързано с клетъчните мембрани и (по)часовата им работа. Като го застрелях с въпроса, може ли тогава да ям в 1,00 след полунощ, че лягам в 3, онемя горкото момче. Още ми е пред очите физиономията му. Joy

Принца на покрива мисля да го гледам заради комичните елементи. Е, пропуснах първите серии, ама нали обикновено около 5-та ставало интересно, значи не съм закъсняла.

------------------------------------------------------------
Понеже споменах "моите", слагам линк към едно участие на ВИ (Хуаранг) и RM в популярно корейско ток-шоу, в което има едновременно много смях и топлина, и зад крайчеца на повдигнатата завеса можем да видим доста лични моменти. Има български субтитри. Peace
https://www.youtube.com/watch?v=pT5iWOPII08
Момичето в края на клипа е фенка, станала вайръл с неин танц в спортната зала в училището си. И то така, че самите BTS са ѝ фенове и от същото това шоу има заснет епизод, в което групата и тя участват заедно.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 09:00 от profi_1

# 545
Вчера оцених делничния сериал като смешен чак когато разрушиха жилището на главната. Преди това признавам си пропусках, защото от 1 еп. съвременността ми се видя скучната. Днес загледах серията отначало и почти непрекъснато се смея с глас. Иначе изгледах последната серия, но не разбрах защо като се срещна със съвременната версия на принца девойката реагира така сякаш го е чакала. Доколко интересна ще е съвременната история ще видим, но като комедия засега е много забавен

# 546
  • Варненска клюкарка
Бел, " The King Eternal Monarch" е с МинХо, не е с Ча. Чачова беше комедията " True Beauty".
Ох, аз много съм ги омотала значи. Със сигурност искам да видя  сериала с най красивия Ча, от него често ми излизат откъси в Шортс. Въпросния с Мин Хо май го бъркам с онзи в който играе Ха Джи Уон, но явно не е Кралят.

А, маргаритената сватба била вчера, аз и без това не съм фенка на последните 15 серии, догледах го за да довърша историята следена  цяла година, и да се порадвам на тогавашната красота на главния, съвсем изключих за финалната дата, и миналата година  пак.

Аз в момента съм на пети сериал с Пако и следващия ще гледам да е с някой друг, че да не се предозирам с физиономията му както стана с ДжГ и него съм го гледала в 5 сериала. Миннчо още не съм успяла да го харесам никъде, но съм упорита и продължавам да избирам от неговите заглавия след като съм го гледала в 3. В плановете ми е БОФ, мисля че там най ще ми допадне, стана ми интересна и личната история на айдъла от SS 501. Вече споменах и за сериала с най-красивия Ча, който ми е в плановете, а третия на който също  съм сппряла очи и ще избирам между 3те заглавия е Спомен от Алхамбра с Бинчо, Роца спомена че бил доста успешен, но ще видим, май долових в краткия преглед мистика. Поне първа серия видях че е снимана в Испания, Алхамбра е крепост от старото мавърско присъствие в Испанска Гранада, а Бинчо изглеждаше много добре в белия панталон и свобдната синя ризка.... Но още съм до 13-та серия на Убий ме излекувай ме, долу ще сложа няколко забавни кадъра, ама голямо тичане падаше и излязоха доста размазани кадри докато Пако се опитваше да се предпази от целувките на главния който в 13-та беше в образа на девойка която видя красивия Пако и хукна след него по улицата докато се мажеше с глнц и крещеше оппа, оппаа, оппаа... Joy Добре че психическото разстройство на главния не беше му изкарало на бял свят и образ на гей, че докато е в такава самоличност да не се окаже употребен физически в общото тяло на останалите образи Joy
Обожавам свежия хумор и откровенията в К- сериалите, на места са толкова в десетката, че примерно в турски сериал и след 20 години не биха могли само да изговорят някои от диалозите, камо ли да снимат такива сцени Joy

И нацелувания Пако Joy През цялото време тичаха тримата Пако напред, след него тоя дето крещеше Оппа и сестрата на Пако, която е влюбена в ГГ специализант по психиатрия е и се опитваше да разгадае проблема със самоличностите на ГГ, а на въпросните кадри и да отърве брат си от него Joy Още и не съм ги разгадала нещата, защото май Пако и главната не са близнаци, а така ги е отгледало семейството им, той май гледа на сестричката като на жена....

А тук главната налетя да целува главния и Пако ги видя и по навик от дете някой като сгафи се вика мама Joy

Марги, момента с чадъра е след като го арестуваха, не помня вече бяха ли го пуснали да отиде в болницата, или не. Обсъждаха разминаванията в показанията на главните. Полицейския психолог професор някой си беше написал доклад за поведението на главния, когато е с главната и от улични камери на едно място ги гледаха как той върви полуобърнат към нея, после как я пази  когато се разминават с други мъже, премествайки я от другата си страна, как я пази от дъжда, а като отминаха се видя на записа, че той хубаво пази нея, ама всичкия дъжд се излива във врата му Joy А полицейския шеф им се скара в стил "вие луди ли сте да занимавате професора с такива неща, аз без да съм психолог мога да ви кажа същото" демек на задържания от самолет му личи колко е влюбен, и че умира за тази жена, та какво остава да поеме вина, да влезе в затвор и т.н.... После вече го показаха май как тичаше към болницата и взимаше стъпалата по 3 без да изчаква полицаите и как стоя прав на прозореца на интензивното, без да спи и да яде 2 дни докато тя не дойде в съзнание.
Не само ти имаш чувството че са били заедно по това време, а и К-жълтурите, които рядко грешат. Предвид и кадри които имат навън още от преди серила и аз така смятам. В едно от руските видеа, където споменават доста двойки- там имаше кадри от общия им пентхаус, не знам как са стигнали жълтите до там, от съседни сгради, или са снимали с дрон ли, но във видеото казаха че това е станало причина двойката да  напусне луксозното жилище.

А тук ХБ в почивката, вижда се кафенцето, наистина свири мелодията предмет на историята в сериала и също отнесе овации  Heart

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 15:08 от bubanka

# 547
Личи си кой не е гледал Кафе-принца. Иначе щеше да познаваш мистър Гофретка Stuck Out Tongue Winking Eye
   Записвам го Joy Кафе-принц с алергия към кафе ако миксирам двата сериала Joy
Криси, ти в Кралят ли беше писала, че Мин Хо имал повече химия с коня отколкото с колежката 😆
 Същият Марги, историята е хубава. Бодигардът му и той. Joy  https://youtube.com/shorts/wJO274D8NUI?feature=share
Бел "Истинска красота" го има в телеграм. А Нуна и Пако са си много сладка двойка Joy Не му е истинска сестра и с ГГ сплетоха рогата по този повод.
   Сетих се откъде ми е позната глвната от сериала който гледате. https://youtube.com/shorts/0o13XPVZw1E?feature=share

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 20:48 от Krissttinna

# 548
  • Варненска клюкарка
А, а пък аз разбирам що Минчо им е бил на сватбата, тя има и фотосесия с него, вероятно преди това да са имали може би друг проект, нали после ги рекламират с фотосесии, но не съм проверявала, че ще се изгубя пак в тоз ЮТ и ако прекъсна пак,ще си изгтледам сериала на кукув ден. Помня че една фотографка я натискаше да седи в скута му и да го прегръща пък тя скачаше от там сякаш е на пружини, и дори права беше само с 4 пръста над главата му (е, той Минчо е и доста висок) а той само седеше и гледаше, имаше там някакъв тих женски спор Joy

"Истинска красота" трябва да е " True Beauty" с най красивия Ча нали така? Да не стане пак грешка, че като е само заглавие без актьори и едното прочитам на едно място, другото на друго и ги обръщам от компютри в компоти Joy То вярно с официалната титла са го отразили в заглавието. Ама толкоз много я отразяват тая хубост че няма как да не се отбележи, преди време освен другите реклами, в Шортс ми излезе и като лице на Диор, а на летището на път за Париж трябваше да го вардят шестима охранители че фенките му щяха да го разкъсат от любов.  После в съответната страна същата рябота, на изхода на випа го чакаше тълпа, изкараха го с охрана и директно го вкараха в кола. Хич не им е лесно.

# 549
Минчо и Сон Йе Джин участват заедно в Personal Taste. Лека, приятна, романтична комедия подходяща за летните дни.
Той е архитект и заради един проект се интересува от старите корейски домове. Тя е дизайнер на мебели и живее в такъв дом, построен от баща ѝ, известен професор по архитектура. Той е малко "Монк", а Тя меко казано не обръща много внимание на външния си вид и хаосът в къщи не ѝ прави впечатление. Доверчива и  наивна, вярваща в доброто у хората, от което те често се възползват. Както прави и последното ѝ гадже. Тогава Тя решава, че ще си наеме съквартирант, но той трябва да е гей. И тук Той решава да се възползва от ситуацията и да се нанесе да живее в дома ѝ, от което следват безброй комични ситуации. Само, че никой от двамата не предвижда, че съдбата обича да си прави шеги и любовта може да дойде точно, когато не я очакваш. Какво обаче ще стане с доверието, когато всичко е построено върху една лъжа, макар и невинна.

# 550
JoyJoyJoy запазена марка прическа "защо се забърках с Минка"

# 551
Принцът се оказа много приятен и смешен сериал. Братовчеда и сестрата ме дразнят, но ще ги изтърпя. Принцът е ходещо бедствие. Девойката как само ги строява четиримата барабар с принца и ги възпитава. Ще научи принца и да работи. Пак Ю Чон и в тази роля се справя много добре. Девойката е сладка, но с Минка ми харесваха повече като двойка.

# 552
И аз го гледам в момента.
Как пък на всеки етаж, на който им се отваряше вратата на асансьора, все на групи момичета попадаха. Joy

Наздраве на зяпачите ни!  Drunk
Може някои да си овладеят шизофренията.

# 553
  • Варненска клюкарка
Проф, няма надежда 🎃

И на мен ми хареса серията. Миналата година започна на 6.10. и тези които показват сега, тогава съвпаднаха с труден за мен момент, пропуснах ги, следващите пък с тоя нощен час не ми позволиха да го загледам. Но съм запомнила 1-2 майтапа. Като ги караха да си режат косите единият каза "ама как така ще си режем косите, по-добре направо главите, и без това като се върнем в Чосон като ни видят така, ще ни убият с камъни"

# 554
Аз от предишното му гледане нямам запомнени конкретни моменти. Но си спомням, че ме разсмиваше. В повечето случаи заради късния час заспивах. Затова не можах да го изгледам като хората. Имам някакви бегли спомени, колко зла беше принцесата в съвременноста. Май се опита да убие главната героиня, т.е. сестра си. А в края на сериала мисля ставаше бяла и добра.

Общи условия

Активация на акаунт