Подготовка за малкия човек - тема 23

• 45 884
  • 762
  •   2
Отговори
# 465
Moмичета, ще ми препоръчате ли видеофон или друг тип устройство, което да може да се гледа от повече от 1 тяло?
В една от старите теми бяха споделили за този тип https://www.hippoland.net/cangaroo-digitalen-videofon-wifi-i-care-bm-269 и имаше качени снимки на светло и нощем и картината беше безупречна. Та търся такъв и за нас.
Искам да гледам бебето, когато не съм у дома, а със стандартните бебефони това не е възможно, нали?

Имам таблет, който не използвам (андроид) та мисля това да е родителското тяло у дома, а навън да използвам своя телефон.

А и след време пак да ползваме камерата също ще е добре.

# 466
Moмичета, ще ми препоръчате ли видеофон или друг тип устройство, което да може да се гледа от повече от 1 тяло?
В една от старите теми бяха споделили за този тип https://www.hippoland.net/cangaroo-digitalen-videofon-wifi-i-care-bm-269 и имаше качени снимки на светло и нощем и картината беше безупречна. Та търся такъв и за нас.
Искам да гледам бебето, когато не съм у дома, а със стандартните бебефони това не е възможно, нали?

Имам таблет, който не използвам (андроид) та мисля това да е родителското тяло у дома, а навън да използвам своя телефон.

А и след време пак да ползваме камерата също ще е добре.

Ако ще го ползвате само на място с интернет всяка една камера би ви свършила работа, иначе има и бебефони, които също се свързват с интернет и можеш през приложение да гледаш, когато не си вкъщи.

# 467
Здравейте, и аз да попитам относно камерата/видеофон, някой има ли впечатления за тази на Kikka boo?
Намалена е в aiko и се чудя дали си заслужава:

# 468
Момичета дайте идея за препарат с който да почистя за първи път всички текстилни части по количката и столчето за кола, които не се свалят и не се перат ,без да ги повредя ? 🌹❣

# 469
# 470
Момичета, някой от вас има ли next to me Forever chicco?
Интересувам се дали е толкова хубава както описват срещу 1000 лв,
И наистина ли става за до 4г. възраст.

# 471
Аз имам. На мен ми допада. Да достатъчно голямо е, зависи колко ще расте детето и дали ще му е удобно. На мен ми е малко зор, защото е много залепено и нямам място. Трябва да е нависоко, защото имам високо легло. До тук добре, ама аз съм ниска на фона на него и за да оставя бебето правя еквилибристики. Малко зор ми беше първият месец след секциото да оставя сина ми без да го събудя.

# 472
Аз имам. На мен ми допада. ......
Много благодаря. Мисля че това ще е и нашата кошара.
Леглото ни е високо, но виждам че има няколко степени на височина, та не би представлявало проблем.
А може ли съвет - необходим ли е допълнителен матрак, какви спални комплекти използвате?
Moмичета, ще ми препоръчате ли видеофон или друг тип устройство, което да може да се гледа от повече от 1 тяло?.....
Ако ще го ползвате само на място с интернет всяка една камера би ви свършила работа, иначе има и бебефони, които също се свързват с интернет и можеш през приложение да гледаш, когато не си вкъщи.
Благодаря, да, искам да го гледа и мъжът ми като е на работа в чужбина, затова варианта с обикновен бебефон не ме устройва.

Може ли съвет на каква камера да се спра? Държа да се вижда ясно нощем и денем, но то кой ли не желае това Disappointed Relieved
В интернет ми попаднаха и коментари за някакво приложение, което имало нужда само от устройство( в случая имам непотребен таблет), а аз да го гледам от моя телефон и той съответно на неговия. baby cam май беше

# 473
  • В твоето съзнание...
Аз имам. На мен ми допада. ......
Много благодаря. Мисля че това ще е и нашата кошара.
Леглото ни е високо, но виждам че има няколко степени на височина, та не би представлявало проблем.
А може ли съвет - необходим ли е допълнителен матрак, какви спални комплекти използвате?
Moмичета, ще ми препоръчате ли видеофон или друг тип устройство, което да може да се гледа от повече от 1 тяло?.....
Благодаря, да, искам да го гледа и мъжът ми като е на работа в чужбина, затова варианта с обикновен бебефон не ме устройва.

Може ли съвет на каква камера да се спра? Държа да се вижда ясно нощем и денем, но то кой ли не желае това Disappointed Relieved
В интернет ми попаднаха и коментари за някакво приложение, което имало нужда само от устройство( в случая имам непотребен таблет), а аз да го гледам от моя телефон и той съответно на неговия. baby cam май беше

Приятелка ползва камерата на Xiaomi и е много доволна, ползвала ми е и на мен и картината е супер. Има си апликация, може през лаптоп, през телефон, а до колкото знам може да се вземе и "родителско устройство", за да не блокирате телефона си постоянно. Ние ползваме обикновен бебефон, но се замислям и за тази опция.

# 474
Допълнителен матрак не трябва, супер си е. Аз ползвам чаршафи с ластик 120*60 и спални чувалчета. И ние сме с камери на xiomi. Едната ни обаче е с много ниска чувствителност или както се нарича и трябва да има рев 30сек, за да прати нотификация. Само да отбележа - не сме ги избирали сами, бяхме ги взели, за да гледаме майка ми, която беше с деменция, но за съжаление почина и сменихме предназначението.

# 475
Здравейте, кога минахте на гащички вместо пелени? За бебето по-удобно ли е (като лази и тн например)? Моето бебче е на 7м почти и се чудя.

# 476
  • Германия
Аз до последно си използвах обикновени памперси, на мен ми бяха удобни. Малко маркетингов трик ми се струват. Не че са лоши, или неудобни, но не са нещо незаменимо.

# 477
Аз ги почнах по-късно от 7 месец гащите. За бебето няма никакво значение според мен, за майката е удобството. Гащите му ги слагам и прав, памперс не иска да ляга, за да му го сложа. Някоя майка може да успява и памперс да слага в право положение де, не знам 😁 За него е едно и също, на мен сякаш ми е по-удобно

# 478
Не помня кога почнах с гащички (на 10м още съм му слагала обикновен памперс), но и при мен водещо беше моето удобство, защото не стоеше толкова кротък, че да наместя и залепя памперса. А и в един момент като стана много активен, почнаха да редовно да му се разлепят памперсите от едната страна и да падат.

# 479
  • София
Късно ги почнах и ми идеше да си бия главата в стената, че не съм почнала по-рано Grinning Може би някъде към 9-10м, а после видях, че имаше и по-малки размери. Голяма борба беше с обикновен памперс до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт