Подготовка за малкия човек - тема 23

• 45 720
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
И ние сме с 4mom вече е малчо е на 8 месеца изкарал е общо 10 минути на нея...Просто е шило от бебе,мрази да е вързан..А имах такъв мерак : (
Това е единственото нещо,което остана чисто ново буквално.
Може ли да ви попитам трябва ми бебефон на който камерата да е без кабели,за родителското тяло е без значение.

# 76
Благодаря ти !

Момичета,
Писано е, но пак да попитам с какво почиствате бебешката количка преди първа употреба?
Може и само с влажна кърпа и переш каквото може да се свали

# 77
Момичета,
Писано е, но пак да попитам с какво почиствате бебешката количка преди първа употреба?
Текстила ако се сваля пера според указанията.  Ако не то в банята с четка

# 78
Благодаря ти!

Момичета,
Текстила ако се сваля пера според указанията.  Ако не то в банята с четка

# 79
И ние сме с 4mom вече е малчо е на 8 месеца изкарал е общо 10 минути на нея...Просто е шило от бебе,мрази да е вързан..А имах такъв мерак : (
Може ли да ви попитам трябва ми бебефон на който камерата да е без кабели,за родителското тяло е без значение.

Мисля че няма такова чудо.. защото нали му трябва ток да работи, ако има на батерии то ще се сменят доста често.. по скоро родителското тяло може да е без кабели и на батерия.
Ние сме с бебефон на моторила и камера за наблюдение,  която пътува с нас при нужда(заради по - големия обхват)

# 80
  • София, България

Ако е за някакво инцидентно ползване има приложения за телефони, но ви трябва интернет. Взимате един излишен смартфон/таблет с камера, инсталирате на него приложението, което ще предава, а на Вашия си телефон това, което ще приема. Тези приложения са с кодове и като въведете кода на предавателното устройство в приемащото прави връзка. Просто ви трябва постоянен достъп до интернет. Simple Smile

# 81
Ако е инцидентно и с обаждане по Вайбър става Simple Smile

# 82
Да инцидвнтно сме ползвали приложения и/или вайбър, защото приложенията са с ограничен брой ползвания и после иска да си плащаш, ама пак има кабел за зарядно, защото повече от 1ч няма да издържи батерията, особвно видеочат на вайбър направо я стопява, а в приложенията има режим на пестене на енергия за устройството при бебето.

# 83
  • София, България
Athome Camera цък е хубаво. Те са две приложения, едното се сваля на приемника, другото на предавателя. Не ми е искало пари за продължаване. Simple Smile

# 84

Ако е за някакво инцидентно ползване има приложения за телефони, но ви трябва интернет. Взимате един излишен смартфон/таблет с камера, инсталирате на него приложението, което ще предава, а на Вашия си телефон това, което ще приема. Тези приложения са с кодове и като въведете кода на предавателното устройство в приемащото прави връзка. Просто ви трябва постоянен достъп до интернет. Simple Smile
Точно така действам и аз 😆😆😆😆

# 85
Момичета, на кошниците за кола кога махнахте подложката за новородено (приблизително)?

# 86
Момичета, на кошниците за кола кога махнахте подложката за новородено (приблизително)?

Зависи колко е голямо бебето. Моето е дребничко и слабо и не съм я махнала още (вече е на 12м), има по-пухкави дечица и на тях им пречи.

# 87
  • до най-прекрасния мъж
След първия месец махнах подложката, а между 6ти и 7ми махнах и кошницата, защото й умаля и минахме на столче за кола. Виж в упътването на кошницата, трябва да пише до каква възраст/килограми се ползва подложката.

# 88
Нужно ли е да има такава подложка Confused?

# 89
Нужно ли е да има такава подложка Confused?

Моето кошче нямаше подложка, аз си купих отделно, кошчето беше до 9кг, но малкия е 7кг, но се издължи и му стана малко и вече е в стол 0-36кг

Общи условия

Активация на акаунт