Подготовка за малкия човек - тема 23

• 45 726
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Зависи от модела. Моето има две приставки за новородено. Едната дори не сме я слагали, втората отпадна на около месец и малко.

Моля за малко акъл Simple Smile Сенник или чадър?  Не мога да намеря информация дали тези сенници стават и за седалка после, а и подозирам, че ще пречат на детето да зяпа.

# 91
Зависи от модела. Моето има две приставки за новородено. Едната дори не сме я слагали, втората отпадна на около месец и малко.

Моля за малко акъл Simple Smile Сенник или чадър?  Не мога да намеря информация дали тези сенници стават и за седалка после, а и подозирам, че ще пречат на детето да зяпа.

И аз се чудих кое от двете и накрая нищо не взех. Grinning Мисля другия месец да изкарам летния кош и ще видим дали ще го напича. И аз мисля, че няма да могат да гледат с тях.

# 92
  • Германия
Ако изобщо нещо взимате то по-добре сенник, но той е само за коша. С чадъра само ще тря ва да го въртите и намествате, освен това пречи и се мотае като е прибран… но може да минете и без нито едно от двете

# 93
За това взех количка с ххл сенник, че такъв с връзки и чадър ми бяха адски неудобни. Чадъра само го дърпат и опъват някои деца

# 94
Не знам как ще мина без, наистина. От седмица сме в Гърция, остават още три. Ми няма излизане без крачетата ѝ да са на слънце, че и коремчето понякога. Имам падащ сенник на коша от гюрука, но той пада надолу и пази само лицето. Седалката е с голям сенник, но коша - трънки. А не е опция да ходим само по сянка, защото такава няма или преди и след залез. Вярно - за 40 Мин до плажа и обратно, но е достатъчно.

# 95
  • Вестерос
Сенник от Щуроландия взех за количката / "лятна"/

# 96
Не знам как ще мина без, наистина. От седмица сме в Гърция, остават още три. Ми няма излизане без крачетата ѝ да са на слънце, че и коремчето понякога. Имам падащ сенник на коша от гюрука, но той пада надолу и пази само лицето. Седалката е с голям сенник, но коша - трънки. А не е опция да ходим само по сянка, защото такава няма или преди и след залез. Вярно - за 40 Мин до плажа и обратно, но е достатъчно.

Инфериа, аз взех сенник сив от ДМ, сложих го на коша за новородено, а на 6м на лятната количка, като заспи и го пусках, хем сянка хем изолира малко.
Супер доволна съм,  сега го пускам ако духа но си играе с него което е нормално на 1г.3м е. Но чадър не ми беше удобен да го нагласям да и пази на крачетата като бебе, а сенника ми беше топ.

# 97
  • Бургас

Един съвет. Вземи си подобен на тези, които ще ти пусна, универсални са и има хиляди цветове и комбинации.

# 98
Тези са за седалка, стават ли за кош?

# 99
  • Бургас
Да, те са с ластици и са универсални. И за кошница дори стават. Разгледай.

# 100
  • Вестерос
и за двете стават. Такъв е моят от Щуроландия

# 101
  • Бургас
Аз имам друг въпрос понеже не мога да намеря темата за количките. Кои модели са с по-високи кошове за високи родители?

# 102
Аз имам друг въпрос понеже не мога да намеря темата за количките. Кои модели са с по-високи кошове за високи родители?

Заповядай в тази тема: https://bg-mam.ma/t/1557103. , наскоро се коментираше.

Ние днес гледахме Easywalker и с приставките са супер, аз съм 178 см. и ми изглеждаше добре.

# 103
  • Бургас

Заповядай в тази тема: https://bg-mam.ma/t/1557103. , наскоро се коментираше.

Ние днес гледахме Easywalker и с приставките са супер, аз съм 178 см. и ми изглеждаше добре.
Да, намерих я темата, тъкмо писах там.
Днес гледахме Easywalker harvey 3 и jimmey, много са готини, особено втората.
Сега искам обаче и други марки да разгледам, но не намирам кои са високи. Всичките кошовете са им на ниско и трябва да се сгъваш.

# 104
От къде намирате бодита с вградени ръкавички?

Общи условия

Активация на акаунт