Подготовка за малкия човек - тема 23

• 45 895
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм на вълна памперси и разглеждам какви има и на какви цени, така че благодаря за мненията! Много са полезни от първо лице.
Тъй като ще ни е първа рожба, се опитваме да набавим необходимото преди появата ѝ, но предвид огромното предлагане на пазара, е малко трудно да се ориентираме кое наистина е важно и кое е повече маркетинг.

ММ много хареса хигиенния комплект на Philips Avent, но се колебая дали си заслужава, защото общо взето е двойно по-скъп от повечето на пазара.
Скрит текст:

# 451
Rosselyn, аз имам точно този комплект и гребенът, четката, термометърът и ножичката се ползват почти всеки ден (всъщност термометърът не, но си го държа в багажа винаги, и така имам основен и "пътнически").
Купих комплекта само защото попаднах на някаква безобразна промоция.
Първоначално мислех да си купя съответните неща по отделно.

И аз съм на вълна памперси и разглеждам какви има и на какви цени, така че благодаря за мненията! Много са полезни от първо лице.
Тъй като ще ни е първа рожба, се опитваме да набавим необходимото преди появата ѝ, но предвид огромното предлагане на пазара, е малко трудно да се ориентираме кое наистина е важно и кое е повече маркетинг.

ММ много хареса хигиенния комплект на Philips Avent, но се колебая дали си заслужава, защото общо взето е двойно по-скъп от повечето на пазара.
Скрит текст:

# 452
Момичета, да препоръчате гнездо? Малкия от известно време отказва да спи в креватчето си и на този етап спи добре или в количката като сме навън или в гнездо,което ни подариха. От бюджетните е и като стане време да свалим калъфа за пране (което е през ден) и след това да го сложим е някакъв кошмар, супер зле измислено. А и като се има предвид,че прекарва голяма част от времето в него си мисля за някакво по-хубаво най вече матрачето да е качествено. Чудя се на гнездата на Cotton hug, ако имате отзиви или предложения за други. Simple Smile

# 453
Ние имахме котън хъг, супер е! След нас вече го ползва трето бебе. Не е мръднало! Аз слагах отгоре пелена, за да не го пера толкова често. Но определено като се свали калъфа няма никакви проблеми да се сложи после пак

# 454
А матрачето как е? По-твърдо ли е? Защото на обикновените гнеда си е дунапрен.
Ние имахме котън хъг, супер е! След нас вече го ползва трето бебе. Не е мръднало! Аз слагах отгоре пелена, за да не го пера толкова често. Но определено като се свали калъфа няма никакви проблеми да се сложи после пак

# 455
Не е дунапрен, хубаво е

# 456
Идвам с въпрос , надявам се да ми отговорите. Имам бебе на 8месеца , спи в дървена кошара от Айко. Преди дни му сложихме матрака на най-долно ниво и се замислих. Защо за бога само 3 пръчки се махат от едната страна на преградата? Никога не съм ги махала , то и като новородено , абсурд да сложиш бебето обратно в кошарата , като се махнат тези пръчки. Питам от чисто любопитство. Изобщо не се бях замислила когато я купувахме.

# 457
Махат се, за да може детето да влиза и излиза само. Ние също махнахме 3, защото малкия прескачаше преградата.

# 458
  • София, България
Когато детето стана достатъчно голямо, за да се върти от гръб по корем, сложихме решетката, за да не “идва” при мен на леглото докато спи. Махнахме 2 или 3 ламела на кошарата, за да си пъхам ръката и да му подавам биба, да го галя и т.н. Така си стоя поне до година и отгоре Simple Smile

# 459
Айде за подаване на бибка (малкия така и не я взе) окей. Ама да минава от там? То е страшно тясно като се махнат , как ще минава от там детето?

# 460
Минават, минават..

# 461
Откакто махнахме две пръчки ( на нашата толкова се махат) си влиза и излиза сама и престана да прави опити да прескача преградата. И аз успях да се вмъкна през дупката.

# 462
  • Германия
Минават си чудесно през дупката

# 463
На нашата се свалят две от решетките. Детето успява да слезе от там, но не и да се качи, защото обикновено вдига първо единия крак като се качва някъде, а при тази широчина на отвора няма достатъчно място да го направи и да се издърпа. Чакам момента, в който ще успява да се издърпва вътре само с ръце.
И като заговорихме за тази дупка - докато спят слагате ли им решетките обратно?

# 464
  • Германия
Не. Те за това се махат само 2-3 - хем детето само да може да влиза и или за, хем да не падне докато спи.

Общи условия

Активация на акаунт