За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 107

• 35 435
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Според мен изобщо няма нужда да отлагате ваксина, защото детето се е ударило, дори звучи странно като идея. То даже не е кървяло, ударило се е в играчка, не му се е отразило явно.

# 91
До колкото знам ваксина се отлага, ако детето е боледувало или е болно. Във вашия случай ,мисля че няма нужда.

# 92
Моето бебче много  се поти в кошницата  в колата.
Има ли подложка за тези кошници или  вече за по-голвмите столчета?

# 93
Здравейте, бебокът ни е на 1 месец. От миналата нощ не е спал както трябва - спи много за малко и много леко. Никакви мерки за приспиване не помагат. На разходка заспива, но пак не е за дълго. Даваме капки за колики. До сега изглеждаше, че действат. През повечето време, ако го дундуркаме, е спокоен, от време на време изглежда, че има колики. Храни се малко по-трудно, но не мислим, че е гладен.
Какво можем да направим?
[/quote]

Здравей, моето бебче имаше много силни колики, давах и Антифлат плюс биогая и ни помогна доста. Давам и витамин Д на капки. Ние бяхме в подобно положиние но бяхме със жълтеница. Може да е временно така че не бързай да се притесняваш.

# 94
  • Пловдив
Нормално е бебе на 1 месец да не спи като хората. Но при нас за колики и не спане помогна много бебеносене.

# 95
Здравейте!
Може би въпросът ми е странен и смешен, но може пък някой да има опит с подобно нещо. Бебето ми е на почти 8 месеца, кърмена е и също захранвана. Ака 1-3 пъти на ден. Поне през ден, ако не и всеки, едното изхождане е по нощите, много рано сутрин. Проблемът е, че като се наака в 5 часа и докато я оправя и повече не заспива. Няма никакъв шанс да прилагам режим на дневния сън с такива събуждания в 5-5:30. Има ли какво да се направи по въпроса или трябва да чакам да се регулира и да започне да контролира червата след време? Имам голяма дъщеря на 2г и тя никога не е акала нощно време. Та затова се чудя ако има някакъв трик. Grinning

# 96
Не мисля,че има как да спреш детето да ака в 5 часа щом му се ака 🤷‍♀️
Здравейте!
Може би въпросът ми е странен и смешен, но може пък някой да има опит с подобно нещо. Бебето ми е на почти 8 месеца, кърмена е и също захранвана. Ака 1-3 пъти на ден. Поне през ден, ако не и всеки, едното изхождане е по нощите, много рано сутрин. Проблемът е, че като се наака в 5 часа и докато я оправя и повече не заспива. Няма никакъв шанс да прилагам режим на дневния сън с такива събуждания в 5-5:30. Има ли какво да се направи по въпроса или трябва да чакам да се регулира и да започне да контролира червата след време? Имам голяма дъщеря на 2г и тя никога не е акала нощно време. Та затова се чудя ако има някакъв трик. Grinning

# 97
Ако святкаш лампите, не го прави. На възможно най- тъмно, използвай мокри кърпи, за да избегнеш носенето и миенето. Пускай завеси да не вижда, че навън е светло Grinning

# 98
Да, всичко описано е изпълнено Grinning Значи няма трикове. Еми, ще търпя.

# 99
Детето ми е на година и 1 месец, кърмено, но вече съм в процес на отбиване и остана само сутрешното и вечерното кърмене, трябва ли да ги заместя с друго млечно хранене (адаптирано мляко)? То и не знам дали детето ще приеме АМ, но все пак. Simple Smile

# 100
Здравейте,  на малкия днес му се показахак първите 2 зъбчета. Въпроса ми е може ли да си нарани/счупи зъбчетата като дъвче пластмасови играчки и предмети,трябва ли да са единствено гумени. Естествено те сега тъкмо се показаха,но попринцип как стоят нещата

# 101
Докато излязат от всички зъби що неща е изгризала,зарядни заминаха всичко 😁😁нищо й нямаше

# 102
Fiffy, двете ми деца са отбити долу горе на душата възраст(1г2м и 1г3м). Не съм замествала с нищо, спряха да се будят през ноща. През деня приемат млечни продукти- кисело мляко, сирене, кашкавал, извара. Също давам и от готовите млечни каши д плодове.

# 103
А дали е добре да държа гелчето за венци в хладилника? Мисля си,че ако е студено ще го успокоява повече

# 104
Моето бебче много  се поти в кошницата  в колата.
Има ли подложка за тези кошници или  вече за по-голвмите столчета?
Мисля, че съм виждала в сайта на reia бг.

Общи условия

Активация на акаунт