Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 43 525
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Аз също съм 7-ма седмица. Казах на моите близки вече и на някои приятели. Предния път крих до 12 седмица и файда голяма нямаше... Този път така го почувствах, и така го правя. ☺️

# 226
Аз крия не от суеверие, а защото не искам да минават стреса с мен и защото не искам да усещам съжалението, ако нещо се обърка.

# 227
Здравейте, има ли някоя бъдеща мама която е с тромбофилия? На мен ми назначиха изследване и се оказа че имам 5 мутации. На преглед съм чак на 01.06. и тогава докторката ще види резултатите. Може ли някоя, която е запозната да ми обясни какво следва, за да съм подготвена тъй като изчетох куп информация и тотално се обърках. В 5гс +5дни съм и на първия преглед точно в 5г.с  видяхме плодно сакче. Благодаря предварително!

# 228
Здравейте, има ли някоя бъдеща мама която е с тромбофилия? На мен ми назначиха изследване и се оказа че имам 5 мутации. На преглед съм чак на 01.06. и тогава докторката ще види резултатите. Може ли някоя, която е запозната да ми обясни какво следва, за да съм подготвена тъй като изчетох куп информация и тотално се обърках. В 5гс +5дни съм и на първия преглед точно в 5г.с  видяхме плодно сакче. Благодаря предварително!

Аз съм с Тромбофилия, по-точно с Протромбин II. Имам назначена терапия от инжекции Фраксипарин 1 път дневно + трябва да пускам на всеки 3 седмици изследвания за ПКК/ Коагулация/ Д-димер. Най -често като че ли това е терапията. (с Фраксипарин или Клексан) Не се притеснявайте, щом имате записан час при лекар ще ви обяснят спрямо вашия случай.

# 229
Аз крия не от суеверие, а защото не искам да минават стреса с мен и защото не искам да усещам съжалението, ако нещо се обърка.
Аз за суеверия не съм чувала,явно нещо съм изпуснала. Поради същата причина обаче като вашата не им казвам,мисля да изчакам до следващия преглед и тогава да кажа на семейството

# 230
Аз за суеверия не съм чувала,явно нещо съм изпуснала. Поради същата причина обаче като вашата не им казвам,мисля да изчакам до следващия преглед и тогава да кажа на семейството

Little Paradise, може ли на "ти"? Някак това, през което минаваме заедно тук, ме кара да Ви чувствам близки и ми е странно да си говорим в учтивата форма 😊
Иначе има суеверия, че до 3-ти месец се мълчи, за да остане детето, а от трети натам се разтръбява навсякъде, за да проговорело рано. Бабини деветини общо взето.
Аз имам загуба в 16 г.с по медицински причини  и проблемът се установи точно на ранния скрининг, затова и той ми е преломният момент от всяка следваща бременност. До него общо взето не смея да се зарадвам. Този път затова искам и пренатест да направя, че той се пуска една идея по-рано и да мога малко да поотдъхна.
Момичета, искате ли да направя една фейсбук група? Скрита, разбира се, за да не може друг да вижда какво пишем там?

# 231
Да, направи, или вайбър група също става

# 232
Аз мисля да кажем на близките на таткото само живот и здраве като видим сърчице другата седмица. Дано! Те са все нещо болни и ми е важно да не ни донесат нещо. Иначе със сигурност предпочитам ако мога да крия до първата фетална и резултатите от прена теста. Майка ми иначе ще се/ме побърка от притеснение и въпроси.

Колкото до коремче - аз имам малко. По-тесните панталони ги архивирах. Малко се притеснявам, че отслабнах с 1 кг вече вместо да качвам и нямам кой знае какви симптоми. Дано във вторник видим ембрионче.

Boby_g, при първия преглед ме посъветваха пренатеста да направя в 12 седмица, а виждам че казваш че е преди първата фетална, която май е в 11-та. Може ли да помоля да споделиш повече информация?

# 233
Аз съм за фейсбук групата , май ще бъде и по- лесно . Аз съм казала само на сестра ми , на никой друг , сега мисля на майка ми , днес бях на преглед и чухме сърчице , всичко е окей, много спокойна се чувствам вече  …. Те мойте приятели като ме гледат , че не си поръчвам биричка и се сещат сигурно , но гледам да ограничавам излизанията 😜

Delilahh аз също съм на терапия с фраксипарин и аспирин
Piso , още два дни и си на преглед , мисли положително , в 5г.с и при мен това се видя . Всичко ще бъде окей , чакаме да се похвалиш

# 234

Little Paradise, може ли на "ти"? Някак това, през което минаваме заедно тук, ме кара да Ви чувствам близки и ми е странно да си говорим в учтивата форма 😊
Иначе има суеверия, че до 3-ти месец се мълчи, за да остане детето, а от трети натам се разтръбява навсякъде, за да проговорело рано. Бабини деветини общо взето.
Аз имам загуба в 16 г.с по медицински причини  и проблемът се установи точно на ранния скрининг, затова и той ми е преломният момент от всяка следваща бременност. До него общо взето не смея да се зарадвам. Този път затова искам и пренатест да направя, че той се пуска една идея по-рано и да мога малко да поотдъхна.
Момичета, искате ли да направя една фейсбук група? Скрита, разбира се, за да не може друг да вижда какво пишем там?
Разбира се 😇
Аз съм “за” фейсбук група

# 235
Аз имам също късна загуба в 27 седмица. За това мисля, че ако си е писано нещо да стане, казала или не няма да го спра.
Аз също съм "за" група - Вайбър или Фейсбук.
Иначе, съм в тази фейсбук група във фейсбук.

# 236
Аз мисля да кажем на близките на таткото само живот и здраве като видим сърчице другата седмица. Дано! Те са все нещо болни и ми е важно да не ни донесат нещо. Иначе със сигурност предпочитам ако мога да крия до първата фетална и резултатите от прена теста. Майка ми иначе ще се/ме побърка от притеснение и въпроси.

Колкото до коремче - аз имам малко. По-тесните панталони ги архивирах. Малко се притеснявам, че отслабнах с 1 кг вече вместо да качвам и нямам кой знае какви симптоми. Дано във вторник видим ембрионче.

Boby_g, при първия преглед ме посъветваха пренатеста да направя в 12 седмица, а виждам че казваш че е преди първата фетална, която май е в 11-та. Може ли да помоля да споделиш повече информация?

Ами, просто чета за различните тестове кой от коя седмица е подходящ. Пренатест го дават още от 9-та, Вижън от 10-та.

Ок, ще направя една малка групичка за нас си, че от опит знам, че в тия големите става мазало. Ще пусна линк по-късно

https://m.facebook.com/groups/1664491457353690/?ref=share

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 23:02 от Bobby_g

# 237

Ами, просто чета за различните тестове кой от коя седмица е подходящ. Пренатест го дават още от 9-та, Вижън от 10-та.

Ок, ще направя една малка групичка за нас си, че от опит знам, че в тия големите става мазало. Ще пусна линк по-късно

Опитвам се да се присъединя, но не ми излиза:

# 238
Пробвай сега пак

Опитвам се да се присъединя, но не ми излиза:

# 239
Аз сега се присъединих към групата , стана !

Общи условия

Активация на акаунт