Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 42 839
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
За Но шпа няма проблем както са ви казали по горе! Аз го пия 2х2, сутрин и вечер
Записвам се и аз след първа инвитро процедура на 2бр 5дневни бластоцисти, от които остана 1бр (упорито ембрионче) 7w1d съм, 0,82см от вчерашния преглед и пулс 109уд/мин
Успех на всички и пухкав финал ❤️

# 76
За Но шпа няма проблем както са ви казали по горе! Аз го пия 2х2, сутрин и вечер
Записвам се и аз след първа инвитро процедура на 2бр 5дневни бластоцисти, от които остана 1бр (упорито ембрионче) 7w1d съм, 0,82см от вчерашния преглед и пулс 109уд/мин
Успех на всички и пухкав финал ❤

Честито , пожелавам ви успех ❤ На мен различните калкулатори ми показват различни г.с и не знам кога да очаквам сърдечна дейност , но надявам се на следващият преглед Simple Smile

# 77
Благодаря от ❤️ Пожелавам на всички да изпитат това щастие 🙏🤞
Ами аз ходя на преглед на всеки 10 - 14 дни, вчера даже беше второто слушане на сърчицето! Първото го чухме в 5гс+2 дни! От предния преглед до вчера сме пораснали от 0.18см до 0.82см!
Аз  ползвам калкулатор Ivf https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator
Но все пак се доверявам повече на доки и апаратурата ❤️

# 78
Превантивно ли го пиете или имате болки, за Но Шпа?

# 79
Нямам болки, по препоръка на репрото ми е, каза да си го пия, успокоява матката и нямам не приятни придърпвания през нощта.
Веднага след трансфера ми го изписа и за сега каза да не го спирам, имах малко зацапване около 5седмица и тогава ме посъветва приема да е 2х2, преди го пиех 2х1
Превантивно ли го пиете или имате болки, за Но Шпа?

# 80
Няма проблеми с но - шпа не се притеснявайте. Предната ми бременност и аз пиех 3*2 на ден.

# 81
С предишната си бременност от 4-ти месец бях ежедневно на но-шпа комфорт 3х2, предписано от лекар, така че явно е ок.

# 82
  • София
Здравейте, момичета.
Плахо се записвам и аз тук. ПРМ 21.04
Направих 3-4 теста и са с бледа втора черта, пуснах един кръвен на 15.05 и стойността беше 14.91.
Утре сутрин пак ще правя тест, защото искам да видя по-хубави черти 😬
Това ми е трета бременност /и се притеснявам много повече, отколкото при първите две/.
Желая на всички да стигнем до прекрасен финал ❤

# 83
Аз също имам болки в ляво. Моят АГ ми каза ,че мога да пия по 3на ден докато болката отмине после да ги спра,ако пак се появи да ги започна. Притеснява ме само че болката намаля ,но не отминава.

# 84
Според мен е нормално да има напрежение, придърпвания, болки!
Аз си го обеснявам с нарастването на матката и таза.. Ако толкова се притеснявате потърсете АГ ❤️

# 85
Еха, как хубаво се пълни темичката, добре дошли на всички от последните дни! А даже си имаме и мамче с трета бременност, поздравления за смелостта, kukumiavka! Аз също си мечтая за 3, но да видим първо с две как ще е 😁

За но-шпа моят АГ също ми е казал да си заредя, но до сега не съм имала силен дискомфорт и не съм пила, само леки моментни боцкания и придърпвания. Аз като цяло хапчета пия само в крайни случаи.

Мен пък ме подкара ужасна хрема, помня, че и предния път беше така в началото. Било нормално, лигавицата се надувала. Носът капка въздух не пропуска, пресъхна ми устата, а докато ям имам чувството, че ще се задуша. Ще си правя инхалации, че не се издържа.

# 86
И при мен не са силни болките, също боцкания и придърпвания, но снощи за първи път изпих 1 хапче. Не искам и аз да пия, но се притеснявам, ако чакам да отмине да не стане по-лошо. Пусти страх.
Аз пък съм с  целогодишен алергичен ринит и ми се обажда през 3 - 4 дни. Няма такова гадно нещо, кихане по безброй пъти, силно запушен нос, течащ нос, невъзможност за дишане. Като кихна яко ме боде в яйчниците и все гледам да се свия. Кортикостероиди не може да приемам нито хапчета, нито спрейове сега. В аптечката ми стои едно виетнамско чудо за мазане, ама не съм сигурна дали може да се използва, поне мъничко да ме облекчи.

# 87
MamaKika, силно ти препоръчвам да се консултираш с АГ, тъй като тези свивания при честите кихания за мен лично са малко притеснителни, особено в тези ранни седмици. Да не си докараш някакво отлепяне!

Относно но-шпа и аз пия даже 4х2 ако се налага и имам повече болки. От началото на бременността имам вече два пъти зацапвания, като сега е с отлепяне и пия каквото ми кажат, само и само всичко да е наред.

Но-шпато успокоявало матката, намаляло нейните контракции, както и помага за болката. Притеснителна е болка като за ПМС - яйници, коремче ниско. Тогава се препоръчва но-шпа.

Kukumiavka! Адмирации! Успех с бебе номер три!

Little paradise увеличи дозата на но шпа

# 88
Здравейте! Hug

Малко плахо, но до се запиша и аз.
За мен бременноста е 4-та. Първата приключи неуспешно преди 100 години, но пък втората и третата съвсем скоро ще станат на 16 и 14 години. Та на тях ще разчитам да носят торбите, легените с прането, прахосмукачката и т.н. Simple Smile

Стискайте палци, защото вероятно ще ме водят супер-ултра-мега рискова на 43 г. Поне на това се наслушах консултирайки се за инвитро. Слава богу като се отказах то пък си стана естествено и вчера видях жадуваните 2 чертички. Записала съм си час за преглед в понеделник, че не искам да ме връщат. По каркулатор съм някъде в 5-та г.с.

Ражданията ми са били в Добрич, сега съм в Сф, така че ще ви следя с мненията също.

Успех на всички!!!

# 89
Здравейте. Записвам се и аз с термин около 5-6 януари. Последен цикъл на 01 април. Вчера бях за пръв път на преглед, отговаря си на седмицата, има сърдечна дейност Simple Smile) Изписаха ми Дуфастон, Биозин Мама. По цял ден ми се гади, не съм повръщала, но повдигането е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт