Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 43 500
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всичко
Записвам се при вас дами ☺
С термин 31.01.2024
Ох момичета много ми е притеснено
Аз очаквах менопауза на 42 г с две големи деца и изведнъж изненада и направо съм в шок

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 19:51 от plamsi80

# 256
KrissSsstina не се притеснявай излишно. Съвсем скоро моя приятелка роди на 38 години. Има дъщеря на 12. Бориха се няколко години, отказаха се и то се получи. Бебето е чудесно. Ако е необходимо за твое спокойствие избери някой пренатест за да си сигурна в заболяванията, че всичко е точно. Е нейния случай тя не прави. Изцяло се довери на преценката на следящата я АГ.

# 257
Аз знам, че освен фолиева киселина преди 12 г.с никакви други витамини не се пият

Аз съм само неофолик мета (фолиева киселина). Моя лекар също каза освен нея да не пия нищо друго докато не направя изследванията след 10дни - тогава трябва да съм в 10-11 седмица в зависимост от деня в който ще отида. Много се притеснявам за кръвните изследвания какво ще покаже...  също така ме притеснява и какви витамини ще ми се изпишат понеже таблетките и капсулите са ми супер трудни за преглъщане...  направо не знам. Момичета Аз да ви попитам ходите ли често до тоалетната по малка нужда че аз се скъсвам.. вечер по нощите ставам около 3пъти и през деня около 15... Joy

# 258
Аз знам, че освен фолиева киселина преди 12 г.с никакви други витамини не се пият

Аз съм само неофолик мета (фолиева киселина). Моя лекар също каза освен нея да не пия нищо друго докато не направя изследванията след 10дни - тогава трябва да съм в 10-11 седмица в зависимост от деня в който ще отида. Много се притеснявам за кръвните изследвания какво ще покаже...  също така ме притеснява и какви витамини ще ми се изпишат понеже таблетките и капсулите са ми супер трудни за преглъщане...  направо не знам. Момичета Аз да ви попитам ходите ли често до тоалетната по малка нужда че аз се скъсвам.. вечер по нощите ставам около 3пъти и през деня около 15... Joy

Същата съм с тази тоалетна😅 Преди бременността вечер не съм ставала, сега 3 пъти са малко🤣

# 259
  • София
KrissSsstina не се притеснявай излишно. Съвсем скоро моя приятелка роди на 38 години. Има дъщеря на 12. Бориха се няколко години, отказаха се и то се получи. Бебето е чудесно. Ако е необходимо за твое спокойствие избери някой пренатест за да си сигурна в заболяванията, че всичко е точно. Е нейния случай тя не прави. Изцяло се довери на преценката на следящата я АГ.
Sineochka_24, благодаря за успокоението Hug

# 260
И според мен не се филмирай с тези приказки за рисковата възраст. Да, не е същото като да си на 20 и няколко, но имам много примери на жени около 40, които си изкарват бременността без проблеми. Изцяло индивидуално си е.
А това с чашите в хладилника е много смешно, представих си го Grinning

А пък мъжа ми вика, че вече съм вкарала стойката на пате с изпъчен корем и разкрачена походка хаха

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 21:59 от Lollo

# 261
И моя мъж казва същото за походката. Вика само като те видят и по походката ще разберат, че си бременна. Пък аз си мисля, че уж нормално ходя, но явно не е така 😂

# 262

Същата съм с тази тоалетна😅 Преди бременността вечер не съм ставала, сега 3 пъти са малко🤣
Ох, смятах че само аз съм така😂😂😂
Бях решила, че в по-късна бременност се ходи толкова често, а то….

# 263
Здравейте на всичко
Записвам се при вас дами ☺
С термин 31.01.2024
Ох момичета много ми е притеснено
Аз очаквах менопауза на 42 г с две големи деца и изведнъж изненада и направо съм в шок

Ще си треперим заедно. С една година даже съм ти кака, но наистина вярвам че всичко ще е наред пък каквото - такова. Wink

Моята лекарка също каза само фолиева и вит. Д. Аз обаче имам възможност да съм на слънце всеки ден и ми се струва излишно. Други витамини не пия, защото "все пак са химия". Аз не съм толкова крайна, но ще изчакам първи изследвания и все пак мисля да се подкрепя с нещо подходящо. Пия фолиева на Джонсън.

# 264
И аз все още съм само на неофолик по 1. При вас по колко на ден е дадено?  Април месец си пусках изследвания и фолата ми беше почти на горна граница. Моя доктор в понеделник ще ми пуска изследвания. Притеснява ме как ще стигна до там без да ям, с това гадене... Часа ми е в 11.00.
Иначе за пишкането и аз ставам вечер. Обаче, аз не мога да пия и много вода защото ми се гади от нея. По малко на често... С 300 зора. Аз и с предната бременност сутрешно гадене имах супер малко, но следобед и вечер беше страшно. Поне няма повръщане. 😄
П.с. Само да допълня, че моята майка ме е родила на 45 години. Да, ще кажете, че едно време е друго било. Обаче, пък сега има толкова много тестове,  които може да покажат потенциален проблем и да се реши... Вярно, че около моите набори рядко имаше деца с Даун или други заболявания като аутизъм. Честно казано в 4 класа по 30 деца имаше 1 момче, което си спомням, че не беше добре. Сега не е точно така, за съжаление.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 07:33 от Sineochka_24

# 265
Здравейте, включвам се и аз. Последния ми цикъл беше на 25.04. Положителен тест имаше на 23.05. На 25 отидох на лекар (нямах търпение 😁), но беше прекалено рано да се види нещо. Имам преглед на 10.06. И аз пия само фолиева киселина (по 1 на ден). Преди това пиех и витамин Д и селен (с Хашимото съм), но лекаря каза да спра всичко.

# 266
  • София
inedica, чудя се аз от къде си ми позната, дали от Юлчета 2009? Simple Smile

Записах си пак преглед за днес, нещо нямам търпение да видим нещо по-съществено. А и какво ще ми дадат за тези контракции, които ме притесняват по няколко пъти на ден..

# 267
Момичета много съм притеснена тази сутрин паднах и се притеснявам може ли да съм наредила нещо на бебето... В 9 седмица съм ... Не си ударих корема и доколкото знам то е доста ниско сега но все пак се притеснявам...

# 268
Здравейте момичета ! Колко килограма качихте до моменти , има ли горе долу някаква норма , хапвате ли често ?

# 269
Момичета много съм притеснена тази сутрин паднах и се притеснявам може ли да съм наредила нещо на бебето... В 9 седмица съм ... Не си ударих корема и доколкото знам то е доста ниско сега но все пак се притеснявам...

Нищо не си му направила. Бебето е супер защитено
Дано ти не си се ударила лошо!
Не се притеснявай и не го мисли изобщо.
Сигурно всички сме падали бременни, аз даже и с голям корем. Пораздрусало се е, но те обичат:)))

Аз днес много ходих и така ме боли кръста. Трябва да забавя темпото, но не се очертава

Общи условия

Активация на акаунт