Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 041
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, рових напред из темата и забелязах, че доста момичета скоро не са писали. Надявам се, че всички сте добре 🤗

Аз днес съм страшно заспала и цял ден ме боли глава. Не ми се иска да пия хапчета, но ако скоро не спре ще взема половинка парацетамол, че вече не се търпи.
Хем ми се гади, хем имам страшен апетит. При вас така ли е?

Напомням, че във фейсбук групата ни приемаме само дами, които са се представили поне веднъж тук.
https://m.facebook.com/groups/1664491457353690/?ref=share

# 601
Това гадене ме убива
 Някой открил ли е решение. На мен дъвки ми помагат временно, но буквално за няколко мин.
А ми се гади почти постоянно, това не е живот

# 602
Това гадене ме убива
 Някой открил ли е решение. На мен дъвки ми помагат временно, но буквално за няколко мин.

Помага ми да ям нещо тестено. Коричка хляб, солети... ма ще стана тройна така. И без това съм си дебеланка, това е убийствено просто.

# 603
Здравейте, момичета. Днес бях на преглед, всичко с бебоче е добре, с майка обаааче след 36часа повръщане и не бях пила дори вода нещата бяха невероятни. Каза ми агто, че трябва да вляза в болница, но нямам възможност. Назначи ми вливания, които колежките ми на работа ще ми правят. Аз също съм Rh(-)фактор и малко ме притеснява дали няма да имам антитела тъй като преди 6г имам аборт по желание, без поставяне на гамаглобулини. Аг каза, че ако бременността е прекъсната преди 10та седмица няма проблем, но ще се следя. За гадене Аг каза деган мускулно 2х1амп и направо св родих

# 604
Аз малко не разбирам тази невъзможност, касаеща здравето на теб и евентуално бебчо...

# 605
Това гадене ме убива

Честно да ти кажа, мен единственото което ме спасява е малко вода с лимон и от зелените лукчета. Даже посред нощ ми се случвало да ги смуча. 😁😁😁

# 606
Тик так смуча, но е временна помощ, то няма и как да помогне за кой знае колко време.

# 607
Докато ям не ми се гади, но спра ли, даже повече почва.
Тик так, разни дъвки, лукчета и бонбони, солети помагат, ама само докато ги смуча/дъвча. Веднага щом приключа е отначало.
Пък не мога нон стоп да смуча бонбони
Не ми се е гадило така предишните пъти.
Ще видя да няма някаква хомеопатия по темата. Поне за утеха

# 608
Това гадене ме убива

Точно откривам лек за гаденето и след няколко дни спира да ми действа.Joy Таблетки за смучене Емил може да опиташ, 2 пъти на ден, с витамин В6 и натриев цитрат са. Последният път АГ ми каза ментови бонбони, ментови чайове, етерично масло от мента да дишам. Помагат, но не винаги. Сироп с натриев цитрат въобще не ми действа.

Да се похваля, че разбрахме и пола - момиченце! Sparkling Heart

# 609
  • София
За момента не повръщам, но има храни, които само като ги видя и ми става гадно. Единия ден колежката четеше обедното меню и усетих, че ми се повдига. Дъвки Орбит започнах да дъвча. Тушираха веднага. Иначе и аз с тестеното нямам проблем. След като опитам да хапна месо/кайма съм като отровена.

# 610
Това гадене ме убива
И на мен ми се гади почти постоянно, особено сутрин и вечер, през деня - ако не ям се понася..Та реално гледам да закуся нещо, което съм открила, че успявам да задържа максимално (повръщам всеки ден по няколко пъти :/ ), след това на обяд съм мнооого внимателна, особено,ако не съм си вкъщи, най-безопасно ми е протеиново барче на Roobar, манджа - абсолютен абсурд. Краставиците също са горе-долу ок, също ако съм вкъщи по някое време си правя протеинов сладолед - като е студено сякаш ми е по-добре за известно време - замразени банани, малко вода + неовкусен протеин изолат. Вечер ми е основното хранене, колкото и да е най-зле това, но тогава успявам да хапна нещо по-хранително - салата, яйца, сирене, вегетарианка съм, та месо не ям, някакви задушени зеленчуци, абе, нормална вечеря. След това лягам до час-час и половина, защото иначе няма да се задържи и така успявам да вкарам нещо реално..
През деня смуча натурален джинджифил често, че от захарния, както и всякакви сладки бонбони, дори да са люти, пак ми е гадно от самата захар. Открих го в Almond този натуралния, доста е лют.

А на вас ниско ли ви е кръвното, имате ли сърцебиене? Аз все още не мога да установя от какво ей така, както си лежа, отведнъж пулсът ми скача на над 80 - но реално изкарах ковид преди месец+той ми прецака доста щитовидните, както видях преди две седмици - мислех,че тази бременност съм тръгнала от идеални и като си видях резултатите щях да се разрева, та вдигнах дозата веднага. От хипофункция се случва това, и от ковид, и от бременността, но много ме натоварва, особено през нощта като се събудя и забие супер силно, няма заспиване после, не успявам и с дишане да го успокоя, досега не ми се беше случвало такова нещо..

# 611
Това гадене ме убива
И на мен ми се гади почти постоянно, особено сутрин и вечер, през деня - ако не ям се понася..Та реално гледам да закуся нещо, което съм открила, че успявам да задържа максимално (повръщам всеки ден по няколко пъти :/ ), след това на обяд съм мнооого внимателна, особено,ако не съм си вкъщи, най-безопасно ми е протеиново барче на Roobar, манджа - абсолютен абсурд. Краставиците също са горе-долу ок, също ако съм вкъщи по някое време си правя протеинов сладолед - като е студено сякаш ми е по-добре за известно време - замразени банани, малко вода + неовкусен протеин изолат. Вечер ми е основното хранене, колкото и да е най-зле това, но тогава успявам да хапна нещо по-хранително - салата, яйца, сирене, вегетарианка съм, та месо не ям, някакви задушени зеленчуци, абе, нормална вечеря. След това лягам до час-час и половина, защото иначе няма да се задържи и така успявам да вкарам нещо реално..
През деня смуча натурален джинджифил често, че от захарния, както и всякакви сладки бонбони, дори да са люти, пак ми е гадно от самата захар. Открих го в Almond този натуралния, доста е лют.

А на вас ниско ли ви е кръвното, имате ли сърцебиене? Аз все още не мога да установя от какво ей така, както си лежа, отведнъж пулсът ми скача на над 80 - но реално изкарах ковид преди месец+той ми прецака доста щитовидните, както видях преди две седмици - мислех,че тази бременност съм тръгнала от идеални и като си видях резултатите щях да се разрева, та вдигнах дозата веднага. От хипофункция се случва това, и от ковид, и от бременността, но много ме натоварва, особено през нощта като се събудя и забие супер силно, няма заспиване после, не успявам и с дишане да го успокоя, досега не ми се беше случвало такова нещо..

Аз бях с много ниско кръвно между 5 и 8 г.с. - 80/50 и пулс в спокойно състояние 100-110. Тогава не ми се пиеше и кафе и единствено кола и айрян помагаха за малко. Пак го водят нормално състояние, няма лек срещу ниско кръвно. Много вода и почивка, отминава, но не е приятно..

# 612
Докато ми се гадеше, дъвчех дъвки, после ми сложиха брекети и загубих този вариант Grinning И по - горе споменах, че гаденето ми изчезна. Като цяло май доста симптоми ми изчезнаха, а и не изпитвам никакъв глад. Когато разбрах, че съм бременна, всяка сутрин си умирах за закуска, а сега не мога и да погледна. Единственото, което е доста осезаемо, е умората. Простна прането и си мечтая да полегна, а да не ви казвам откога отлагам почистването на банята Grinning   
А относно пола (за тези, които още не го знаят), за какво си мечтаете? Аз определено искам момченце, но всички около нас още от преди все ни казваха, че ще имаме момиче Grinning

# 613
  • София
Момичета, тези които сте от София, може ли да препоръчате АГ. Искам да отида на второ мнение, след вчерашния преглед се почувствах претупана от моето АГ и някак на естествен подбор.

# 614
Докато ми се гадеше, дъвчех дъвки, после ми сложиха брекети и загубих този вариант Grinning И по - горе споменах, че гаденето ми изчезна. Като цяло май доста симптоми ми изчезнаха, а и не изпитвам никакъв глад. Когато разбрах, че съм бременна, всяка сутрин си умирах за закуска, а сега не мога и да погледна. Единственото, което е доста осезаемо, е умората. Простна прането и си мечтая да полегна, а да не ви казвам откога отлагам почистването на банята Grinning   
А относно пола (за тези, които още не го знаят), за какво си мечтаете? Аз определено искам момченце, но всички около нас още от преди все ни казваха, че ще имаме момиче Grinning
Аз си мечтая за момченце и мисля че ще е момченце. От страната на мъжа ми са все момчета,при нас сме момче и момиче всички и си мисля че за това шанса би бил по голям. Живот и здраве второто ако не се уплаша ще се радвам да е момиче 😇

Общи условия

Активация на акаунт