Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 777
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
И ризата и панталона в бежовия яхт принт са от ужасна спарваща материя. Нямат нищо общо с тежко падащия жоржет на летните модели в другите принтове.
Може би след преиздаването са от този плат, но много задържа топлината лятото и запотява. Ризата я върнах, панталонът го задържах, тъй като банският ми е в този принт.
Ако ви харесва яхт принтът, по-добре си вземете аква варианта.

# 121
Относно големите лога и принтове, за мен лично всичко е до съчетание. 😊 Определено, ако се накичиш целия с лога и принтове ще стане някакъв моден ужас.  Някой хора просто се обличат във всичко от марката, без да влагат мисъл в съчетанието и се получава кошмар. Ето едни ежедневен Алеса аутфит от мен 😊

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 08:45 от ivelivave

# 122
Как е материята на тениската? Много се чудя дали да я взема в черно.

# 123
Бялата и нюд имам, и двете са от хубавата плътна, памучна материя.
Как е материята на тениската? Много се чудя дали да я взема в черно.

# 124
Аз точно това се чудих дали е някакво наситено розово или бледо .Бледо розово ми в окей .Ще чакам да я пуснеш Posh ,благодаря .

Ето я. Ама вижте ръката как хубаво си се вижда като няма подплата, така се вижда и всичко останало като е облечена… Варианта е да се носи с нещо такова освен

# 125
Ризата я имам в синьо и зелено и материята ми харесва - не мръдва при пране, типичналятна материя си е. Аз по-скоро се чудя за трите ризи с принтовете от миналата година. Ако бяха като AQUA ризите изобщо нямаше да се чудя.

Може ли смимка на материята ?
Може да е друга
Ето я моята

Абсолютно същата материя са и моите, но на мен ми харесва ( май само аз съм на обратно Smile ) Ще мога да снимам чак в понеделник.
 А за трите летни ризи от миналото лято пише че са от ацетатна коприна, която не ми допада особено. Имам само едно скрънчи от такава. Със сигурност ще държи по-хладно от яхт ризите.

Относно принтовете и логата: може например лятото панталон и топ с принт и отгоре една бяла риза, или пък риза с принт и дънки. Всичко на куп може но на плажа Grinning

Някой да даде отзиви за тези модели?

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 11:24 от Mo6ko

# 126
Posh ,роклята изглежда красива ,но наистина се вижда че прозира яко .Мисля че е много добра идея със нещо такова отдолу (като от снимката,която си показала ),или остава вариант да се носи на някой морски топъл курорт с бански отдолу ,но пък не знам  дали материята е подходяща за това.Иначе рокличката е супер ,ама защо не правят подплата отдолу ,така  е много непрактично .

# 127
# 128
  • Варна
Пола панталонките имам само

# 129
Аз го получих в зелено и го върнах, но не, че не беше хубав - просто зеленото беше по - светло и тревисто от очакванията ми и нещо се разочаровах, иначе - както винаги отлична кройка и добре стои, доста плътно букле по спомен.

# 130
Аз си взех блейзъра с черното букле от намалението. На мен ми харесва, кройката е вталена, размера си отговаря, материята според мен е хубава.  За пране и т.н. незнам, един два пъти съм го носила досега... На първата снимка цвета е блед, но си е наситено черно. Предполагам белия е подобен.

Krystall, ти какво реши за бежовия панталон? Аз моя го върнах... Понатрупах депозит и се чудя дали да не си взема бежовия блейзър с преливката, но да видим какво ще има в лятната колекция Grinning

# 131
Нещо не сте ли чули за лятна колекция , надявам се да е началото на юни ?
Предполагам , че няма да има нещо интересно , но все пак ми е любопитно какво ще предложат .

# 132
И аз се чудех кога ще я пускат и съм със същата нагласа като теб - не очаквам нищо, ама все пак ми е любопитно. Предполагам ще има някакви оранжеви неща, съдейки по дрехите им от поста с РД-то…. Мисля също, че ни четат и ще са намалили размера на логото по дрехите (размечтах се)…

# 133
  • Варна
Говорихме си, че нали имат парти по това време и на него показват част от нещата и после я пускат. Ама кога беше това парти...

# 134
Миналата година беше средата на юни.

Общи условия

Активация на акаунт