Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 870
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
Много е индивидуално това с годините, просто някои хора изглеждат коренно различно на една и съща възраст и като цяло годините не са това, което бяха. Има един момент, в който кожата около коленете започва някак да провисва и тогава не е в твой плюс носенето на къси панталони и поли. Самата Мая е около 35, но си й стоят супер дрехите.

# 706
  • Пловдив
Аз съм на над 30 и засега нямам намерение да спирам нито кроп топовете, нито късите панталони. Харесвам се, ходя на фитнес, стоят ми добре. Има и жени на по 22-23, които не изглеждат добре, има и такива по над 40, които са супер. Няма правила в това нещо.

# 707
Аз съм 40+ и също нося доста късо, но се съобразявам, кога, къде и т.н. Имам и няколко по къси топа, но ги нося с висока талия.  Може би ми просто ми е мъчно за времето, когато бях на 25 и нон стоп носех безсрамно къси панталонки с висок ток. Grinning

# 708
  • Пловдив
Е, и аз се съобразявам спрямо ситуацията, но то на всяка възраст човек трябва да знае къде каква дреха да сложи Simple Smile говорих принципно, защото имаше мнения, че едва ли не над 30 нито кроп топ може, нито къс панталон 😄

# 709
Аз съм на 38 години и още нося къси панталони. О, ужас! 😅. Според мен всички над 25 е редно да се забулят. Как така ще носят къси панталони и потници?! Особено лятото, тцтцтц.

# 710
Аз съм на 38 години и още нося къси панталони. О, ужас! 😅. Според мен всички над 25 е редно да се забулят. Как така ще носят къси панталони и потници?! Особено лятото, тцтцтц.
Извинявам се, ако аз не съм се изразила правилно, определено нямах това предвид Grinning

# 711
Аз от намалението си бях поръчала един дълъг розов летен тренч, който беше съчетан с много къси дънки, също като моите, които толкова много обичах да нося, но са толкова къси, че колкото и да съм със стегнати крака, не върви да излизам с детето с тях 😬 Та сега ми е от идеална полза. Иначе съм на 28, кроп топовете никога не са ми били слабост, но деколтета и къси поли, панталони, дори и рокли си нося. Е, гледам да има благоприличие, иначе преди да родя, даже на работа съм ходила с доста къси панталони, съчетани със сако отгоре, висок ток, деколте (прилично, не прекалено) и не ме е бъркало, нарушавала съм доста пъти дрескода, но не ми и пукаше особено 😁 Най-обичам есента като сезон, защото можеш да обуеш къси черни панталони (нещо по-елегантно), съчетани с някаква риза, отгоре сако, чорапогащник и затворена обувка с ток или бота. Отгоре някое брутално сако, дори на дължина до късите гащи и просто няма къде да сбъркаш. Хем стои супер стилно и елегантно за офис, хем нарушаваш дрес кода на макс 😂 Sizzle chick роклята им обаче не бих я носила никъде. И на 20 да съм, и за дискотека да е, мисля, че не е подходяща за жена, която иска да изглежда стилно, а не евтино.

# 712
Единственият ми кроп-топ който е по-разголен е от Алеса.
Въпреки че съм на 23 и съм на възраст която мога да нося подобен тип дрехи,не искам и се въздържам. Не намирам за удачно да си показваш г*за на ляво и на дясно,на тия години макар и на 30+ (далеч съм от мисълта да ходим забулени Grin ) Нищо лично към никого Grin . Но наистина някои дрехи на Алеса са прекалено разголени.

# 713
А и друго забелязвам при мен, имам кроп топ от друга марка, в комплект с къс клин, материята е като лъскава и стегната по тялото, нещо такова. Забелязвам, че като седна и ми отрязва и изхвърча корема през цепката между двете части, а не съм дебела, вие знаете как съм, пускала съм и снимки, но все пак не съм с 0% мазнини на корема, това ще е ок за някоя, която е супер слаба и корема и е хлътнал като Мими или не напуска фитнеса, като Мая 😃

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 11:15 от Море

# 714
А и друго забелязвам при мен, имам кроп топ от друга марка, в комплект с къс клин, материята е като лъскава и стегната по тялото, нещо такова. Забелязвам, че като седна и ми отрязва и изхвърча корема през цепката между двете части, а не съм дебела, вие знаете как съм, пускала съм и снимки, но все пак не съм с 0% мазнини на корема, това ще е ок за някоя, която е супер слаба и корема и е хлътнал като Мими или не напуска фитнеса, като Мая 😃
То това не е до мазнини. Сложи стегнат ластик на каквото и да е нещо, което не е твърдо, и виж как изскача от двете страни.

# 715
Този новият блейзер make it yours, в сравнение с класическия предишен черен bright future - по-къс ли е или само така ми се струва на снимките и си е същия?

# 716
Оф аз се включвам по съвсем друга тема, ама това преиздаване вече на нищо не прилича... моя приятелка има Full of desire ризата и панталона (черните, сатенените) и са жестоки, хора, една тежко падаща материя тип сатен, ама не пижамен, супер класи стои, направо се бях поболяла за тази риза и аз. Та преди седмица две видях, че са я преиздали, бях извън БГ и я помолих да ми я поръча, да не вземе да свърши пак докато се върна. Ризата дойде чак днес де, отивам при нея да си я взема и какво да видя - новата е просто ужасна, сложена до оригиналната. Една супер тънка, лъщяща, евтино изглеждаща, абе направо лятна пижама. Директно й я оставих да я върне, усещането беше като нагла подигравка.
Ами като не можеш да преиздадеш нещо, просто не го прави!
Затова си и нося още моделите от преди 5 години, с всеки следващ ден всичко от ново до преиздадено е все по-боклучаво.

# 717
Сигурно , за да може да дадат хубави коментари и после да имат повече печалба .  Би трябвало да са еднакви

# 718
Новата пола панталон изглежда много готина,но май няма смисъл .
Догодина,ако е налична за лятото  ще си поръчам.Ако някоя дама е поръчала  нека качи снимки, когато я получи около 20.09

# 719
И на мен ми хареса, но предвид че имам другата дънкова пола-панталон, ще се въздържа. А и тук панталонките като че ли съвсем не се виждат, което според мен малко намаля ефекта. Иначе другата я спуквам от носене...

Общи условия

Активация на акаунт