Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 776
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз имах същия проблем с едни черни дънки Бершка, съсипаха ми чисто нов топ на Авин. Ама поне съм дала за тях там 30-40лв...

# 676
Аз им писах и им изпратих снимки. Той топът пак става за носене, защото е такъв модел, че трябва да го слагам в дънките, от вън не седи ок. Но самата идея ще ме дразни. Ще видим ще се изпере ли, но ме съмнява.

# 677
според вас дали е възможно есенната колекция да е края на септември вместо октомври началото, понеже намалението беше месец горе долу по-рано ?

# 678
  • Пловдив
Мисля, че тъмните денимни платове си пускат по принцип и е очаквано това. Няма как да им се фиксира цвета на сто процента и едва ли ще носят отговорност , ама знае ли се… сподели , като дадат обратна връзка Simple Smile

# 679
Дано я изтеглят и нея по-рано, че с това чакане по месец и половина..🤪 А и след несесерите им трябва ново стимулиране на продажбите, а с пускане по два три нови цвята на стари модели едва ли ще им се получава за дълго.

Момичета, да питам тези, които имат дънките Best I ever had в светло и тъмно синьо - тъй като са една идея еластични, като ги облека стоят чудесно, ама няма и час след това вече висят и са се набрали навсякъде и ужасно ме дразнят.
При вас така ли се получава или съм целнала някакви дефектни бройки?
Не са евтини все пак..

# 680
Има нови неща , повечето са към изчерпване . Аз нищо не мога да харесам да взема . Сетиха се да пуснат и по- дълги дънки .

# 681
Теди ,аз ги имам дънките best I ever had в бежово и имам същия проблем като твоя

# 682
  • Варна
Потресаващи са тия дънки, особено до коляното. И какво, отделно гащи за 50лв за тях 😀 щом почнаха Pause да копират, много е зле работата.

# 683
Дано я изтеглят и нея по-рано, че с това чакане по месец и половина..🤪 А и след несесерите им трябва ново стимулиране на продажбите, а с пускане по два три нови цвята на стари модели едва ли ще им се получава за дълго.

Момичета, да питам тези, които имат дънките Best I ever had в светло и тъмно синьо - тъй като са една идея еластични, като ги облека стоят чудесно, ама няма и час след това вече висят и са се набрали навсякъде и ужасно ме дразнят.
При вас така ли се получава или съм целнала някакви дефектни бройки?
Не са евтини все пак..

Аз ги върнах месец след като ги купих и ми върнаха парите , втория модел го върнах пак и  , белите още не съм ги носила , но от кумова срама вече ги оставих.
Ужасно дефектен плат .
Дънките до коляното са готини , само да бяха слим модел, тези  широкити  нещо  не са ми по вкуса .

# 684
Паус не са единствените с такива гащи и топ! Нека не ги величаем толкова!
Потресаващи са тия дънки, особено до коляното. И какво, отделно гащи за 50лв за тях 😀 щом почнаха Pause да копират, много е зле работата.

# 685
отворих да ги видя тези дънки от любопитство, аз вече се отказах от Алеса, освен ако не излезе някоя супер яка рокля или сако. Ами, тези дънки дето са малко над коленете не са ли вече доста демоде? Имам за из къщи 2-3 такива чифта, носеха се до преди 5-6 години, вече никого не виждам с такива.

# 686
отворих да ги видя тези дънки от любопитство, аз вече се отказах от Алеса, освен ако не излезе някоя супер яка рокля или сако. Ами, тези дънки дето са малко над коленете не са ли вече доста демоде? Имам за из къщи 2-3 такива чифта, носеха се до преди 5-6 години, вече никого не виждам с такива.
Да,доста са странни.Имаха преди едни накъсани,май още виси някоя бройка от 2014-2015.

# 687
  • Варна
Паус не са единствените с такива гащи и топ! Нека не ги величаем толкова!
Чак пък са ги величая, нали затова казвам, че ако копират тях е много зле работата. Аз тях знам с такива гащи и потници, сигурно има и други.

# 688
Да се включа и аз - не знам от къде и как са им хрумнали моделите на последните дънки, но за мен са си откровено грозни, аз от тях почти нямам панталони, а и предвид цените на дънките им, предпочитам за същите пари Pepe Jeans, които на моето тяло седят в пъти по-добре...Всичко най-хубаво им пожелавам на момичетата и ми е все едно от кой плагиатсват, стига да изкарват неща, които са ми по вкуса, а пък и ако заложат на малко по-естествени материи, ще съм доволна Grinning

# 689
Може би ще се върне модата на тези дънки до коляното иначе би било доста странно да ги предлагат. Все още не съм срещала такъв модел другаде, но аз далеч не следя всички марки. Едва ли ще предложат нещо, което е толкова демоде.

Общи условия

Активация на акаунт