Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 858
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
Според мен нямат поръчки , тези кроп топове само и по- високите цени . Даже блузата още не се е изчерпала даже .

# 736
Емералд, точно същото си помислих и аз:) Някъде 2000-та година имах такива поли и не мога да се пречупя да ги нося сега пак …

# 737
Имам достатъчно дълги поли с цепки, но все пак преди време бях решила да пробвам сходната дънкова пола на Berschka с изрязаното там - ами, ужасна е просто. Придава някаква безумна форма на показващия се крак, всъщност той стои малко като отрязан, а ханшът затова пък изглежда странно широк и несъразмерен. Инече такъв модел си е странен и ще се забелязва.

Ще изчакам да видя алесите какви други есенни модели ще пуснат Grinning

Ако ще копират модели на Berschka, горещо им препоръчвам да погледнат обувките им Grinning

# 738
Според мен нямат поръчки , тези кроп топове само и по- високите цени . Даже блузата още не се е изчерпала даже .

на мен ми дава, че е вече с преиздаване 12-13 септ като дата

редактирам за да кажа, че блузата ми дойде, много е лека и приятна, разтеглива е, само цвета е една идея по тъмен от снимката на Мими

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 14:34 от elfinaa

# 739
Получих блузата Love Power Beauty и точно щях да пиша и аз като elfina, че цветът на фона е малко по-жълтеещ от снимките в сайта. Представях си го по-нежен оттенък. Ще се чудя тепърва дали да я задържа, ще я пробвам с няколко сака да видя дали се комбинира лесно. Не е много стегната, но и аз все пак си взех L, понеже сега съм напълняла леко.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 15:19 от Delta_12

# 740
и аз се чудя ама сладка е, би се комбинирала добре с тъмно сиво дънки (графитено) или тъмно синьо също

# 741
Да, и аз си я представям с тъмносиньо. Просто ще я пробвам като се приготвям за някое излизане и ако се одобря - ще махна етикета. Ако обаче няколко пъти се откажа да излизам с нея - за връщане ще е Grinning

Everyday блузите са ми много удобни, обаче ми омръзна с тези 3/4 ръкави. Искам и блузи с нормална дължина на ръкава (без да са поло, понеже и поло вече имам много). Толкова ли е трудно да направят? И не само те де, и в другите магазини рядко има обикновена вталена блуза с нормален ръкав. Или ще е размъкната, или ще е 3/4, или ще е с някаква друга изгъзица.

# 742
Парките поскъпнаха.

# 743
Голямо преиздаване пада Grinning Но тези модели, които искам още ги няма ...

# 744
  • Варна
И аз това си мислех... Ние чакаме нови неща, те преиздадоха половината стара колекция

# 745
Преиздават стари модели по 3 пъти. Явно нямат поръчки  и се чудят  какво старо да пуснат.  Тези парки ми писнаха вече .

# 746
Продавам бежовата, като нова, 400лв, ‘щот е от първите! 😂
Майтапа настрана, гледайте сега колко обяви за парките ще се пуснат. Скоро есенна май няма да има. Не че я и чакам де, след тооолкова провалени надежди да има нещо ново и готино…

# 747
Другия месец към средата сигурно . Но като се повишат още малко цените , няма смисъл да си купува човек . Дънките са на 160 лв . Пуловери към 100 лв . Якетата сигурно към 400 лв .
Спортни панталони 140)150 лв . Евтиния Grinning

# 748
Аз пък не знам защо имам чувството че скоро може да пуснат някаква игра или подарък за поръчка над определена сума. Миналата година по това време някъде имаше подарък чорапи.
Относно парките - на каква цена бяха миналата година?

# 749
Момичета, според вас какви са разликите между тези два блейзъра. Трябва ми връхна дреха за една конференция през Ноември и се чудя кой от двата ще е по-подходящ...

Клоня към втория, като се има предвид и че е доста по-евтин...

Общи условия

Активация на акаунт