Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 855
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
Според мен разликата е в материята. Единият е дебел - букле , мисля се водеше. Вторият изглежда да е полиестерен. Вторият е есенно-зимен за мен, докато първия може да се носи и лятото Simple Smile

# 751
Вторият го бях поръчвала, плътен е, стои красиво, аз тогава си бях поръчала С размер и ми беше голям, но нямаше ХС да заменя. Иначе стоеше много красиво, аз бих заложила на него.Зелената парка е била 305лв, сега видях поръчката.

# 752
Аз искрено се надявам да пуснат хубаво зимно яке. Парката мен ме разочарова (бежовата). Уж да е топла и т.н., ама първо ципът не стига до горе, трябва да я носиш задължително с шал, отделно не е и достатъчно дебела, ако беше пухена, както е по краищата, щеше да е супер. Иначе от черно-бялото им зимно яке съм доволна, макар да е късичко, поне е с топло хастарче отвътре. Дано спрат с тези преиздавания и пуснат нещо ново (не само като десен, ами и като модел Joy)

# 753
Честно да ви кажа имам някакви надежди за хубава колекция, но ще видим. За мен най-слабата им колекция беше пролетната, бързо идваха поръчките, но моделите не ме грабнаха само 1-2 от всичко , а по принцип съм обсебена.Чаках пролетно яке, но така и нямаше.

# 754
И в лятната нямаше много неща грабващи окото .

# 755
Есенните винаги са им били най-силните колекции и с голямо любопитство очаквам тази.. надявам се да има нови модели якета- и преходни, и зимни и се радвам, че няма да има повече парки (щом преиздадоха тези двете, явно трета няма да пускат.. дано не се лъжа). А в този ред на мисли зелената я купувах за 280лв, но я спуквам зимата от носене. Само с 10% са ги увеличили, не с 20-30% като някои други неща😁
Както и да е де, наистина се надявам на нови модели якета, че преходните съвсем липсваха в пролетната.Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 17:05 от Tedi Angelova 702409

# 756
Май трябва да се прави нова тема.
Аз очаквам дебело и дългооооо яке.Хубави ги правят,но все нещо куца .Аз обичам много топли якета,даже прекалено топли 🤣

# 757
И аз съм мернала око на зелената парка, точно в мой стил е, само се чудя М или Л, че варирам и в двата размера

# 758
Аз пък в последно време не си харесвам нищо (за щастие). Зорлем си поръчах един спортен панталон, защото една година не бях поръчвала и щеше да ми изтече картата... Въпросният панталон е 140 лв. и категорично не си струва парите.
Сега се разписах с нова поръчка на everyday блузка, която вероятно също не си оправдава цената, но пък десенът й е много красив. Очаквам я след 15-ти септември и ще споделя впечатления.
Напоследък съм доста отегчена и дори разочарована от моделите им - никаква креативност, само едно диво преиздаване на стари неща в нов цвят с увеличена цена. Едно време какви дрехи правеха...

# 759
Аз съм поръчвала последно преди година и 2 дни, не ми е изтекла картата…

# 760

А пратиха  ли ви код за 30% поне?

# 761
Не, нищо не са ми пратили …

А пратиха  ли ви код за 30% поне?

# 762

Блузката пристигна по-рано от очакваното и е много хубава и мекичка. Това е размер М, тъй като имам от една друга евридейка размер С и ми стяга. Този тип блузки са леко умалени, според мен.

# 763
А забелязали ли сте, че изобщо няма никакви налични блузи с дълъг ръкав? Изключвам поло и тези от плетиво. Аз например не нося такива, а най-стандартни блузи с дълъг ръкав (памучни, трикотажни). На мен лично много ми се иска да пуснат такива.

# 764
  • Варна
Ще пуснат сега сигурно. Вече може би по 100+лв

Общи условия

Активация на акаунт