12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 55 332
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Слънце , веднага имаш нужда от бело с розмарин!!! Ти изтрещЕ! Не знам утре какво ще те правим.
   Моичкият мина през мен и с забрави бележката  и химикалките. Върнах го да си ги вземе , прибра се да работи.

# 181
  • София
ЗАЩО ДЗИ БЕЛ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН??????? ScreamScreamScream
Не рИви! За някои е и балообразуващ. Smirk

# 182
  • София

Това пък е такава ГЛУПОСТ!!! Rage

Обаче... могат да ги редуват поне, една година математиката да е задължителна, на следващата БЕЛ... Joy

# 183
Мхм... И ако тази година така или иначе беше ред на БЕЛ? Joy

# 184
  • София
Щях да направя така, че да повтаря... в 11 клас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
  • София
Благодаря, че споменахте за черните химикалки, че сега изхвърчам да набавя. Зрелостникът е над тези досадни подробности. 😤 Даже се поизненада като го попитах дали си е приготвил.
Казвам на сестра му: “Давай веднага химикалките от НВО!” (бяха 4-5). Тя ме изгледа толкова изумено, че се отказах. Намерих една измежду купищата бумаги, но ще купя още 2 за по-сигурно.
Започва да ми прилича на седмокласната ни тема…

# 186
  • София
Благодаря!
В  8 са им казали току що, да.
Моята до оня ден хич не се притесняваше за матурите, подготвя си се. Кво и стана от вчера, едни нерви, едни драми.... Така или иначе не ѝ трябва тая оценка, приета е вече.
Гледам да мълча, че иначе аз ставам виновна за всичко. Казах, че трябва да е просто над 3 и станА война.

# 187
Благодаря, че споменахте за черните химикалки, че сега изхвърчам да набавя. Зрелостникът е над тези досадни подробности. 😤 Даже се поизненада като го попитах дали си е приготвил.
Казвам на сестра му: “Давай веднага химикалките от НВО!” (бяха 4-5). Тя ме изгледа толкова изумено, че се отказах. Намерих една измежду купищата бумаги, но ще купя още 2 за по-сигурно.
Започва да ми прилича на седмокласната ни тема
  Че аз за туй живея!
    И аз казах да върже тройката, и не знаете какво чух! ЖДНБ !  Как го подценвам, тя частната учителка го дава на девойките за пример, в него се кълне.......

# 188
  • София
Ох, с това ДЗИ за медицина ми беше голяма драма миналата година... и накрая диването обяви излязлото класиране така:  - ех, ако имах пълна шестица по БЕЛ щях да съм в МУ" (и на мен ми избиха нервите), тя продължава "в топ 10 момичета на МУ", аз започнах да се позачудвам какво ми говори и тя реши да е ясна "Абе 11та съм бе, влизам!""

Пожелавам на всички да получат максимума от ДЗИтата и от изпитите!!! Много стискам палци!

# 189
Успех на матурите! Дано зрелостниците дадат максимума от знанията си и КЪСМЕТ!🍀🍀🍀

# 190
  • Б
Ами в Германия много държали на оценките от матурите. Една позната детето миналата година кандидатства медицина в германия и и искаха оценките от матурите. С оценка на ад 5.80 по БЕЛ и казаха че е нисък резултата. После влезе де. В Англия също май в някой ВУЗ държат на матурите. Излиза че за да станеш добър лекар или да учиш в някой технически университет на запад  ще трябва да знаеш да твориш по литература.

# 191
  • София
Стискам палци децата да са спокойни и да дадат най-доброто от себе си, а ние - споко и на бЕло Simple Smile

# 192
  • София
Влизам да пожелая късмет на всички утре на ДЗИ БЕЛ! Да са спокойни, уверени, концентрирани децата, да надскочат себе си, очакванията си, без значение дали матурата е балообразуваща или за имидж! Да им се паднат любими автори и въпроси, които знаят. А ако не знаят - лесно да разгадаят Kissing Heart
Flowers Four Leaf Clover

# 193
Успех и от мен. Нека силата да е с тях ! и с нас Simple Smile

# 194
  • София
Наборката каза, че не й е притеснено за утре и това я притеснява. Joy
Аз ще я закарам утре и идвам тук да си пием заедно. Имам някакво предчувствие за Яворов. Може би защото много го обичам.

Общи условия

Активация на акаунт