12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 54 359
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Мен ме кефи тоя Марто! От кое училище е ?
Бора, чуден е наборът! Добри, умни и красиви деца отгледахме и възпитахме! Казах!!!!
  Чета другата тема, абитуриентската и ми иде да оскубя косите на някои дами там.
  Всички снимки, които гледам ми харесват, т.е. децата на тях ми харесват.Млади, празнуващи , на прага на истинския живот. Голям праз ,че една била с кецове, пък друга се снимала с питон , пък черна ркля с дантели не отивала на младо момиче. Всичко им отива , и пера, и лъскунки , и дантели.На мен не ми отива.

# 706
  • София
Прекрасни момичета и момчета! Много красиви!

Буца ми е заседнала в гърлото още от изпращането на младежа, когато на куп видях отново компанията от 107-мо, от която липсваше Али! ❤️
Яна, прегръщам те силно! ❤️

# 707
  • София
  Чета другата тема, абитуриентската и ми иде да оскубя косите на някои дами там.
Мхм, грозни, сеирджийски коментари. Интересно би ми било да видя някои от коментиращите как са изглеждали на техния бал. Smirk

# 708
Моята съседка вчера ходила с едната си дъщеря да гледа абитуриенти. И ми разказва, как голям смях се смели, как на едната девойка ѝ паднал на главата капака на багажника. Пък на другата, някакви пера по долния край на роклята, как се оваляли по земята и как се спънала.  Ама то голям смях ви казвам. А ако ви ги окажа на снимка, и те не са "умили зорите" , щото дъщеря ѝ е 120 кила, и ходи по къси къси гащи.
    Ставам по-толерантна с годините към модните тенденции, стига да не е пошло.

# 709
  • София
Дами, прекрасни са ви децата Heart! Естествени, избягали до едно  от пошлото и кича, млади, усмихнати и красиви Simple Smile Да са ви живи и здрави, щастливи и много успешни!

Биби,
Скрит текст:
гледам девойките ти са очевидно двуяйчни близначки - толкова мило ми стана, като ги видях, домъчня ми за моите (също двуяйчни), сетих се за фотосесията им в 12 клас и отворих албума.. Heart Ааа, и се канех нещо да ти кажа в немската тема, ама забравих. Независимо от други фактори като рейтинги и сие, според мен най-правилния избор сте взели и двете да  са в Холандия. Моите държаха да не са в един град, да си имат своята свобода, да си гонят своето първо желание, а не  да правят компромиси заради другата, но винаги намират начин да си гостуват въпреки дистанцията от 300км (но в една държава все пак). А аз (тогава) исках  егоистично да са  на едно място, мислех си, че ще е позитив.... От позицията на времето отчитам колко по- разумно са разсъждавали те - най-желано уни/град за всяка, собствен кръг от приятели, лично пространство, избягване от това съвместно живеене/учене рамо до рамо цели 19 години и същевременно опции за срещи, гостувания, когато си залипсват.. Поздравления за избора в тази връзка! Simple Smile Хем ще са отделно, хем ще са заедно при желание/възможност, пътувайки вътре в една държава.. Wink

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 11:39 от пенсионирана русалка

# 710
Докато си пиех кафето сутринта се радвах на младото поколение. Прекрасни млади дами и младежи! Нека сбъдват всички свои желания!
Яна, възхищавам ти се на силата и позитивизма, който имаш. Чудесна е твоята дъщеря и докосва всеки път сърцата ни. Сигурна съм, че духовната връзка с Али не може да бъде скъсана, както материята. Едно непознато момиче истински близо  достигна и до нашите сърца. Нека все така да грее на небето и озарява пътя на връстниците си.

# 711
  • София
Наборката днес е на бал, утре е на бал, в събота е дама на бал, а в неделя е нейният бал. Joy Тежка програма, да му мисли ученето.
А аз днес съм дежурна да гледам кучето на голямата, че и те са на бал.
Скрит текст:

# 712
Вадете вълшебните пръчки. И без туй я изтипосах във фейсбук, пускам я за малко и тук "Мамите"  да я орисат.

Момичета, имате прекрасни деца!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 16:35 от kasmet4e

# 713
Абе Санчо , вървиш и ти към бабинство. И аз така, първо гледах куче, после се появи внуче! Дай Боже !
   Кажи сега, че нищим един въпрос с набора - дамата му е гадже, ама не е абитуриентка тази година. Понеже и твоята ще е дама. Той пита да ѝ носи ли букет като иде да я вземе и тя дали трябва да го носи.
   Според мен , тия букети, дето ги носят , само ще им пречат. Аз му предлагам, ако иска , като отиде да я вземе да ѝ занесе букет.То не  нужно да има спешъли повод,че да подари цвете на любимото момиче. Нейните родители също се вълнуват, харесват го , и са го предупредили  да си отдели половин час, да си кажат наздраве за негово здраве.Баща ѝ много ентусиазирано даже се подготвя.
   Аз съм приготвила една кошница с неща за почерпка да занесе. Та мисълта ми е , да ида ли да взема букет, който да разнася или .....? Тя от тях ще дойде у дома,  от нас ще тръгват към училище. У нас ще постои около 2-3 часа. В смисъл ,това с тия букети ми е като булка все едно.
  Ще се радвам да прочета мнения.
    Леле, още една красота сияйна!!!
Късметче, орисана е - само за успехи и щастие!

# 714
  • София
Късметче, орисвам ти красавицата на много здраве и щастие, много успехи и на студентския й етап, животът й да е пълен с любов, доброта и радост!
Това горното го пожелавам и на всички набори!

# 715
Прекрасни деца!
Желая им успехи, щастие и много добри приятели 🍀

Янче, възхищавам се на силата ти и се надявам (Не! Знам!), че твоето момиче е на още по-красиво и добро място!

Днес е и нашият бал. Дано не забравя нещо и да не се изсипе много дъжд, както е по стара традиция по плевенските балове 😆

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 13:14 от rummi_pl

# 716
  • София
24 карата усмивка, късметче! Страхотни младежи, страхотни девойки, много ви се радвам, изпращам цялата си положителна енергия към тези прекрасни деца!  Орисвам ги да са здрави, умни и много щастливи!
Тоя Мартин, дето го споменавате, не бях го прочела така. Аз погледнах картинаката и "видях" - МаМин има бал Joy
НАП напомня за себе си https://ruo-sofia-grad.com/здравноосигурителните-задължения-на/

# 717
  • В светлината на слънцето
Оооо, колко прекрасни деца видях - и момичета, и момче (само на Милето изпуснах девойката)! Орисвам ги всичките да имат много късмет в живота и да сбъднат мечтите си! HeartHeartHeart
Нашият бал е чак в събота, но наборката отпочна с празнуването. Вчера беше на дискотека в Мегами - на бала на най-близката си приятелка. В събота е нейният, а на 31-ви е пак на дискотека на бал. Каза, че след тази на 31-ви спира рязко дискотеките - била се пренаситила.Grinning
Санака, ама много е хубав този сладур. Много харесвам френчитата мерле, както и флъфи. Поздрави от неговия събрат, дето се е опнал до мен на дивана.

# 718
Късметче, прекрасна е!

# 719
А дали има някой, който се е явил на матура по физика и може да даде обратна връзка.
На моето дЕте догодина му предстои да избира втора матура между математика и физика и все още е в чуденка.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:50 от diddle07

Общи условия

Активация на акаунт