Камери с животни в реално време - линкове, обсъждане, информация

• 17 870
  • 336
  •   2
Отговори
# 330
Криво ми е,че камерите на нашите щъркелаци не работят... а и време нямам да стоя да гледам и търся, коя работи, коя не...

В Драгушиново работи, дъждът засега е слаб.

https://www.youtube.com/watch?v=GyZqjKP1xpY

# 331
  • Бургас
Сега погледнах в село Енина. Вече са големи щъркелчетата!
Много са хубави!

# 332
Изпуснах кога отлетяха нашите щъркели Sad. И двете гнезда в Драгушиново вече са празни. Дано полетът им е лек и успешен за всички!
От вчера гледам турското, сутринта родителите бяха в гнездото, но децата отдавна го напуснаха. Пак вчера пред камерата премина едно огромно отлитащо ято.
Сивата редица на фона на залеза

и бялата на зеления фон на хълма.

https://www.facebook.com/UhanieVMraka/posts/pfbid02SpERD1FTyW44Q … St76FG6ZxKyuYHktl

# 333
Изпуснахме, защото камерата ту работи, ту не работи. Даже повече не работи... За какво са я монтирали, като изобщо никой не се грижи за нея. С дни стои черен екран.

# 334
На мен през април ми отговориха, че има чести прекъсвания, заради загубата на интернет и спирането на тока в селото. После на страницата им прочетох, че фирмата е в Самоков. Ако в селото няма други камери, не бързат само за една.

В петък си замина и турската двойка. През 2024 г. отлетяха на 20 август, сега на 29. Успях да направя последен скрийншот, защото после шест часа нямаше ток и в 15 ч. гнездото вече беше празно. Тъкмо мислех да ги похваля, че през целия сезон имаха само едно кратко прекъсване за около час и накрая се изложиха.

Скрит текст:

Тук бяха много смешни - първо кацна едният, а другият изскочи изведнъж, защото долетя отдолу.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 17:43 от LU4IQ

# 335
Не е много вярно това, което са ти казали, LU4IQ, защото както писах, мои близки живеят там (къщата, която се вижда в далечината). Те имат камери в къщата, през лятото майката на приятелката ми си живее там, а те отиват още в петък и си тръгват в неделя, а камерите си ги гледа непрекъснато през телефона. Токът не спира често, нито пък интернета. Зависи към кой и какъв нет е вързана камерата на щъркелите, но и това не е причината за бавното и включване когато изключи. Просто от това Дружество трябва поне веднъж на ден да си поглеждат камерите...
Чакаме ги напролет Драго и Драга, и дано успеят да си отгледат поколение догодина. 💕

# 336
  • Бургас
Преди 4-5 дена гледах с очите си, как се вият и събират щъркелите в Созопол. Бяха много красиви и изглеждаха величествено и толкова спокойно ми стана докато ги гледам....Излъчваха приятно спокойствие, тишина и мир докато ги гледах!
Ще ги очаквам всички щърковци на пролет!
Дано имаме непрекъснат достъп до всички камери!
Сега им желая лек път!

Общи условия

Активация на акаунт