Училища в Елин Пелин - за начален етап

• 159
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте ! Много ще съм благодарна ако някой може да изрази мнение за двете училища в гр. Елин Пелин - “ Христо Ботев” и “Васил Левски”. Предстои ми да запиша малката в първи клас и понеже не сме от тук информацията ми е много оскъдна.
Повечето децата ги записват в Христо Ботев, но до сега не съм чула едно мнение защо. Всеки казва , че е по-удобно като локация, което за мен няма значение понеже така или иначе трябва да я взимам с кола. За Васил Левски имам един много добър отзив за една от госпожите, които ще поемат първи клас.
И до там. Виждам че сградата на Христо Ботев е по-симпатична поне отвън , докато тази за начален етап на Васил Левски е малко като детска градина.
Всяко мнение ще ми бъде от полза , понеже съм напълно объркана 😁 Предварително благодаря!

# 1
И двете ми деца тръгнаха в първи клас в СУ, което се оказа не най-доброто за тях. Та от сегашната ми позиция - за начален етап мисля, че е по-добре детето да е в по-малка сграда с по-малко ученици.
За конкретните училища мнение нямам.

# 2
Това на езерото е начален етап на гимназията. Там отиват селата около Ел. Пел. До кметството е до 4 клас. Иска се уседналост една или две г.

Общи условия

Активация на акаунт