From / Отвъд

• 54 984
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дона я изключих, защото е най-големия обединител вътре, тя ги държи заедно и е прекалено отдадена и загрижена. Не ми прилича на къртица.

Тази група не я следя, но ми е интересно когато споделяте инфо от нея. Сигурно е лудница там.

Да, Soul Free. Уж е умрял Смайлито ама на това място никога не може да си сигурен.

Относно Фатима. Още една щура идея. Ами ако тя роди дете на силата/мрака на онова място? Не точно Елис да е бащата. Т.е. да носи в себе си малко 'демонче' хаха. Това ако не е Елджин. 😀

# 331
Много ми харесва Дона като персонаж. Въпреки ужаса, че са заключени в някакво безвремие и незнайно къде, тази жена е много стабилна и успява да държи контрола в малкото им общество.
Не зная коя е актрисата, не си спомням да съм я гледала в други филми, но страхотна актьорска игра, тя ми е любимката!

# 332
  • Sofia
Дона я изключих, защото е най-големия обединител вътре, тя ги държи заедно и е прекалено отдадена и загрижена. Не ми прилича на къртица.
Именно затова нея я подозирам (ако има къртица). Нали за да е наясно с тайните на всички, за да може да следи в каква посока се рови и изобщо за да има властта да насочва другите, те трябва да й имат доверие. А как ще й имат доверие? Именно когато е точно обединител и като е загрижена за всички (малко прекалено).

Точно, защото тя остава стабилна и контролира всичко за мен е подозрително.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 20:20 от Brin de muguet

# 333
Тя Фатима да стигне до раждане, че девет месеца си е бая време
Групата е готина, но има и доста глупави безсмислени постове.

# 334
Да, Soul Free. Уж е умрял Смайлито ама на това място никога не може да си сигурен.

....щот нали го разчастиха?!?

# 335
За епизода и малко теории от групата.
Скрит текст:
То не се разбра след отварянето му и взимането на жлъчния сок,какво са направили с тялото.Хареса ми обаче идеята че червеите са му изсмукали кръвта и вътрешностите,но не и жлъчката.
Групата е страшен цирк на моменти.Онзи ден имаше пост,че чудовищата са само възрастни защото имали жлъчка и там им била отровата.И някой беше питал автора децата нямат ли жлъчка,той беше писал не.После някой беше писал не е вярно имат,ама не е развита и ей такива тъпотии.Иначе да масово Дона се смята за къртицата.
Днес пък четох че децата били постоянно затворени в подземието от години и затова са такива бели и без коса.Нали като не виждаш слънце и рахитясват един вид.
Четох и една смислена теория,че никой не остарява и не се променя защото въпреки смяната на деня и нощта времето е спряло.И сега с настъпване на есента и зимата,че почнат да остаряват чудовищата и белите деца да растат.

# 336
Аз само да питам - как умира някой умрял? Смайлито няма как да не скочи, все пак е и главно лице.
На мен за къртица ми е номинирана шофьорката на автобуса. В групата я бяха питали на лично защо е още с униформата, тя пък взе че отговорила - само почакай, сестро. 

# 337
  • Somewhere far away
нямаме доказателство че са умрели. освен ако не са вампири.

# 338
Ем уж от червеите,изсмукали са му живинката и са му съсухрили органите.Въпреки че и без тях няма как да знаем какви са били всъщност.Има и теория че са умрели и впоследствие съживени.
И едно интересно наблюдение от групата.Скъсаното знаме от интрото във всеки епизод.Според разбирачи това е американския флаг от преди 1960 г.Ние не че не знаем че са в 30-40-те години на 20 век де,ама пак е някакво потвърждение.
И още едно наблюдение от първи сезон,слушалките на Джули дъщерята на Джим били не знам си кой модел на apple от 2021г.,та уж в съвремието е сериала.

# 339
  • София
Според мен органите са били така преди червеите. Нали Бойд като му резна гръкляна, видяхме само суха плът и никаква кръв. По-скоро, някога си били хора, и каквото ги е превърнало в чудовища, не е имало нужда от органите им, и те просто са изсъхнали с времето. Жлъчката явно е изключение, но дали има общо с червеите или с чудовищата, предстои да разберем.

# 340
Изгледах финала на Манифест и им резнаха още един финал. За да се разреши мистерията по оригинален начин, ще трябва бая да се напънат. Зависи ще разрешат ли мистериите изобщо и дали ще търсят оригиналност де. Поне да има някаква логика. Може би е време наистина да разберат повече за чудовищата. Пак ще останат куп мистерии.

# 341
Манифест го почнах преди доста време и не издържах и една серия.

# 342
Пак идвам с интересна теория от групата.Ако досаждам кажете 🤣.
Снимка от подземието на чудовищата.

От ляво на дясно.
Фарът,хората,градът(символа дето вижда Джейд).
Самото кърваво чудовище,защо е нарисувано в червено едното предположение е заради това че убива и е оцапано в кръв,друго че това е лава и е имало изригване на вулкан и там е направен фара.Малко всяка теория няма смисъл и логика,но пък има и интересни неща понякога.
От дясно на Виктор-гарваните и дървото,което е изобразено като вход.
Къщата в гората,където бяха Бойд и Сара.Отдолу надписите не съм видяла теория все още и кървавите човечета.
И най вдясно на снимката.Двете човечета уж са децата които вижда Табата,момчето и момичето,под тях трънлив знак на безкрайност,уж че всичко се повтаря и няма измъкване от градчето и най долния знак също не съм чела теории,на мен лично ми прилича на някакъв триъгълник,но със сигурност има повече смисъл де.
Последна теория,в града чудовищата са затворени и определена група хора им се пращат да ги държат заинтересовани,да не тръгнат да шетат извън уж и да търсят храна (страха) и да бъдат контролирани.

# 343
Лещичка, защо да не остаряват? Виктор се е променил, например.
Харесва ми теорията, че се дават "порции" на чудовищата, за да си стоят там, но според мен не е вярна. Има нещо друго.
А досега някой дал ли е теория защо градчето променя местоположението си? Или се променя само време-пространството, не реалните координати (ако има такива) на селището?

# 344
Ами уж не остаряват,защото там времето не се движело като при нас,децата не растат и застиват.Единствено Виктор,който се е криел от чудовищата и преминава през дърветата остарявал.Затова и там болести няма,уж мястото лекувало.И бременността на Фатима променяла всичко и сложила началото на есента.
Имаше теория че е като бермудски триъгълник мястото,фара определя границите и реално не се местят дърветата,въпреки че Виктор каза за едно дърво от тези за пътуванията,че преди го е нямало.
Последно четох че символа на Джейд е подземието и хората събират камъни,за да го затрупат.
Друг анализ пък че символа е езерото и изход от градчето.
Нали и Елджин търси вода,опитва се нещо забравено да си спомни.
Последно спойлер за Смайли.
Скрит текст:
Бойд го изгарят в следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт