From / Отвъд

• 54 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Откраднаха червеите Simple Smile
Счупиха вампира
Пипат? Не знам вече.
Хареса ми и на мен поста с паралели към митологиите, но вече се съмнявам в толкова дълбочина. Не е подновен дори за трети сезон официално. Камо ли повече. Наистина взе много да липсва сюжетна линия.

# 421
Обаче Дона верно много конспиративно се появява в стил "на всяка манджа - мерудия". Не знам каква ѝ е играта...
А Мартин много ми прилича на Виктор...имам чувството, че сериалът е за детето, мъжът и старецът Виктор...и за кошмарите му, в които някакви хора някакси са попаднали...
Разсъждавам си на глас 😃

# 422
Звучи до някъде логично,но пък чак такъв централен персонаж да е.По скоро са няколко отделни идеи и истории и накрая дори няма да ги свържат логично.
Четох в групата че Бойд и Фатима,по отделно имали лайфове и отговаряли на въпроси на феновете.Общо взето нищо не са изскопчили,но Бойд бил казал че в града имало магия,която действа.Все пак е мистика и фантастика,та нормално да има и такива неща.

# 423
Кога капваот епозода в НВО? Изгледах накуп 1 и 2 сезон дотук и мислех, че днес излиза, но още го няма , а и не пише в кой ден го качват

# 424
В петък качват епизодите в ХБО Макс.

# 425
  • Somewhere far away
Тримата, за които се говори по телефона, са тези които вече са видели музикалната кутия.  а именно

Скрит текст:
приятелката на кристи, кени и елджин.

# 426
В такъв слушай къде го гледате онлайн безплатно 😁

# 427
  • Somewhere far away
аз вече казах, не го гледам он лайн- тегля го от торентите.

# 428
Назад ми дадоха линк към 7 епизод, веого има и 8 там, потърси

# 429
  • Sofia
Тримата, за които се говори по телефона, са тези които вече са видели музикалната кутия.  а именно

Скрит текст:
приятелката на кристи, кени и елджин.
Бойд също видя музикалната кутия - когато беше с Мартин и се опитваше да го освободи.

# 430
  • Somewhere far away
Да, но Бойд избяга и се спаси. така че него не го броя .

# 431
Накрая ще вземе да се окаже, че градчето се отделя от континента и се превръща в острова от Лост Rolling Eyes
Може би няма къртица. Има ли теории в какъв смисъл беше заглавието на епизода от поговорката че виждат дърветата, но не виждат гората, един вид не интерпретират нещо правилно?

# 432
Поговорката е, че трябва да се гледа цялата картинка, ама какво се има предвид...

# 433
Аз не мисля, че има къртица. Това само движи сценария. Чудно ми е какво е обединявщото, освен симулация, засега друго не обяснява ВСИЧКО. Примерно тока, сезоните и т.н.

# 434
  • Somewhere far away
мхм и аз мисля че само ни мотаят и залъгват с тази къртица. накрая ще се окаже че няма къртица, и ако дона умре, джим ще се чувства виновен, това ще е голяма травма за него и ще се пръвърне точно в това което каза, че  не искаше да се превръща- убиец.

Общи условия

Активация на акаунт