Отговори
# 225
за яслата-аз нямам намерение да го давам.Направо на детска градина.Аз съм по майчинство от училище,нали съм учителка по английски език.И взимах заплата от 180 лева,нямаа що предпочитам да съм си в къщи с бебе и пак да взимам толкова.По между другото съм студентка,с един изпит останал и дипломна работа за правене.И да ви се оплача,бях в понеделник на изпит и.....ме хванаха с пищов.......... #2gunfireНаправо ще умра от яд,на последният ми изпит.И сега преподавателя ще подаде доклад за преписване и ще се явявам на декански съвет за да се оправдавам.Абе некъв ужас.................
За млякото-аз все още го кърмя и не ми се иска хич да го отбивам.Вечер така си заспива и спи цяла нощ.Та да питам има ли още кърмени бебета?

# 226
mimenceto много лошо това с пищова, гадна работа
моята принцеса почти вече не е кърмена, пробва се почти всяка вечер но не е доволна от резултата
за яслата, аз не съм попълвала какво работя или какво работи мъжа ми, ако искат спонсорство, имам цял куп играчки от които искам да се оттърва,
да ви се похваля, вчера излъгах малката да вечеря, след голям рев и протести, се чудех какво да я правя, гладна но като види храна и почва да пищи и да се тръшка, но сутрин закусва, и така реших и и забърках супата с корнфлекс и сирене, изяде го с такъв апетит, и резултата заспа в 9 та до 10 сутринта  #Crazy , сега пак си изяде супата пак с корнфлекс, явно всичко ще мешам с корнфлекс за да се яде,
явно е била гладна и за това кривее от 2месеца направо беше непоносима, особено вечер, но тя неще да яде и гладна и крива, а от вчера като похапва е доста по спокойна,
кога ще си направим среща, отдавна не сме се организирали, пък и това хубаво време е грехота да не използваме

# 227
  • София
Диди, и ние при Бъчварова ще ходим, и нас  Симеонова ни насочи към нея, аз не очаквам чудеса, но още едно мнение не е излишно. Ввъпреки че съм почти сигурна, че ще ми каже неща, които отдавна знам Laughing Не можем да минем на Фризосой, защото и соята е алерген и засега не я употребяваме.
Майче, Фризопепът стига не за около пет дни, най-много за седмица, ако се излъже да хапне от готовите каши в бурканчета Mr. Green

# 228
Здравейте и от мен,

гледам, че сте засегнали много болен за мен въпрос - РАБОТАТА + Яслите!!! Много ми се работи и хич не ми се стои вкъщи, но тук е още по-трудно като си чужденец да намериш сносна работа. На всичкото отгоре трябва и да е добре платена, че да покрива разходите за детегледачка, та поне да не се работи на "-". Та аз съм готова да работя, ако трябва едно 70% от заплатата ми да отиват за детегледачката. Все пак на 3 годинки тук всички задължително ги приемат в училище, та 1 година не е нищо. Напротив ще се срещам с хора, ще печеля пари и като ме питат  вие какво работите няма да се чудя какво оправдание да мисля затова, че не работя.
Като се сетя преди как се оплаквах от много работа, сега чак ме е срам. Embarassed Embarassed Embarassed
Такси - като си бяхме лятото в България, чак впечатлих един шофьор на такси като сгънах голямата количка на Поло точно за броени секунди hahaha. човекът ме гледаше с ей такива очи Shocked и чак ме похвали, а и количката похвали hahaha Та там се возихме с таксита, но тук още не сме. Но седалка не сме ползвали в таксито. Тук мисля, че е задължително.
Оказа се, че Поло имал и 6-ти зъб/кътник/ Grinning Видях го чак днес, докато ми се хилеше в огледалото.
И да се похваля - понеже лятото взех книжка за кола, а България влезе в Европейския съюз, се оказва че сега ми я признават тук Grinning, остава само застраховка да си направя и ще мога да карам колата, ако не ме е шубе. Май ще се наложи някой час да взема и тук, с тези тесни улички и кръгови движения навсякъде.
Отивам да си видя пилето с грах на какво е заприличало Crazy

# 229
при нас резултатът е антибиотик и лечебна храна  Cry само че катето нищо не иска- нито мляко, нито лечебна храна, нито солети, нищичко. и как ще я караме така с антибиотик. много ми е криво. никога не ми е било толкова болно детето. а и таткото с 39Т...ще откача.  Cry

# 230
Юка какво и е точно?
Току що прочетох какво си писала. Дано Кейти се подобри. Знам какво е да даваш антибиотик, пък и ние какви вторични реакции имахме. Но нашият антибиотик бил много силен. Сега разбирам защо нашето педи всеки път ми повтаряше как не обичала отитие.

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 21:54 от Pollia

# 231
юка и Саши беше така и 6 дена не щя да се храни, само плака. Тогавадействахме на принципа , който казах на Клара , предлагай и непрестанно храна, неща които обича. Саши хапваше по някоя бисквитка, по парченце геврек, парченца мандаринка ... и гледай да пие достатъчно течности. Изобщо тежко е няколко дена, но като се оправи и се храни като змей. Аз си мисля, че не иска да се храни не само заради високата Т , но и защото го боля много г-рлото и не може да г-лта. Успех в борбата с болестите Hug

# 232
  • Пловдив
Юка, много е лошо - дете и тати болни, дано да се оправят бързо и да не се мъчите Hug

Моето дете от 2 часа спи, но днес просто беше от инфарктните дни- не спря да реве, докато не го изкъпах и не заспа Sad

# 233
  • Карлово
Ей, гадна работа тези вируси. Много тъжно ми става като чета за болните дечица, дано бързо оздравяват. Hug Тук пък има скарлатина. Аман #2gunfire
Мименце, аз кърмя още и не виждам изгледи скоро да се отбиваме.

Въпрос: Преди доста време някой беше писал за някаква програма за заключване на СД-то. Кой беше? Имам нужда и аз от такова нещо вече.

# 234
Юка, много ти съчувствам! Както се казва в рекламата на Осцилококцинум - Знам какво е! - Не, не знаете! - О, знам, знам! Та и ние така - знаем какво е и да знаеш, че скоро ще изгрее слънцето и при вас и ще сте здрави и ще забравите даже  Hug

мименце, кофти са те хванали, аз затова гледах да си знам темите на изпити .... Ама пък и с малко дете едва ли ти е до учене ....

Поля, супер, че ти важи книжката и във Франция! Честит кътник на Поло!

И даа, забравих да кажа за бързата среща с Майчето и Реничка. Петра наистина си върви стабилно, браво на детето!!! Ади се повози на нейната триколка, Петра пък поседя в на Ади количката. Така имаше мир за 10-тина минутки  Mr. Green Майчето, искам да отбележа - изглежда чудесно за бременна в 6 месец!!! И каква енергия има само да гони Петра Laughing
С Реничка се видяхме само колкото за снимка, на Ади и беше дошло време за сънчо и беше доста изгладняла. Та се прибрахме набързо, Ади закърти сън още в колата и се събуди чак вечерта. Спа цели три часа  #Crazy
Та така ...

Grinning

# 235
 4470

филков снощи късно дойде в русе. решихме да ходим на делничен уикенд в букурещ. олгарита, пускам телефон налични. ако случайно се приберете до събота, ако искаш, прати смс.

# 236
  • Пловдив
ДУ
Майче, благородно завиждам за делничния уикенд! Желая приятно прекарване!
Аз си изпратих таткото, а Росен си мълчи в леглото, а и аз не му се обаждам Mr. Green поне да си изпия кафето като хората

# 237
Добро утро! Майче, днес и Юлиана е от ранобудните, а тъкмо се похвалих, че вече спи по веднъж на ден. Вчера стана пак към 6.30 - 7 и после заспа в 10 и нещо и спа до 1.  Rolling Eyes После в 5 си дремна още 40 минути - тотално объркване в режима, който се опитвам да й наложа, но в крайна сметка пак ще е така, както тя си покаже. Simple Smile
Иначе и ние сега плануваме да си правим по-чести далечни пътувания, а и Юлиана е свикнала да пътува много и си спи брез проблем в преносимото легло, където й да е, понякога само е проблем преместването й в него . Дано си изкарате приятно в Букурещ!

Не мога да сивкна още с мисълта, че скоро ще можем да ходим й без нея, макар че и не искам без нея. Simple Smile Мименце, и не се кърмим още, а от тази седмица само вечер и през нощта и сутрин, ако е преди 7. Искам да отбивам и причината е, че вече трябва да се погрижа малко за себе си, да посваля необходимите килограми, за да мога пак да бременея, че сега ще ми дойде малко множко. Ако нямах проблем с килограмите, въоще нямаше да отбивам, а щях да си кърмя докато забременея и тя сама се откаже, като Клара. Wink

Ох, плаша се като слушам отвсякъде за грипни епидемии! Болните бързо да оздравяват, а здравите да се пазят много!  Praynig

# 238
30.11.2005г. Денис на мама Нина и татко Тончо

# 239
  • Пловдив
Здавей, Нина! Добре дошли при нас!
Виждам, че си от Пловдив. Ние ходим през деня в Градската градина или в парка до Енергото. Ако ходиш там, може да се засечем някой път

Общи условия

Активация на акаунт