Отговори
# 255
охо, two - честито! Да е лека и безпроблемна! Значи везничка май ще си имаш Simple Smile

Деян се въргаля по земята и крещи. Ако няма сълзи, не се впрягам. Днес е особено крив, понеже иска непрекъснато да гризе бисквити или сухари, а аз не давам вече.
А викам, когато отваря вратата на фризера. Тогава той си пляска леко ръчичката и понякога се разревава превантивно  Mr. Green

# 256
кукла, много се развълнувах като прочетох!   Hug Браво на вас!  Много ми се иска и на мен скоро да ми се случи това! Wink Пожелавам ти една прекрасна втора бременност и Мини много да те слуша!
"До септември матрьошка" - страхотно!  Simple Smile

# 257
Кукла, поздравления! Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременност!

# 258
охо, какво виждам? - чудесна новина от two  bouquet
Браво, честито и от мен!!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая, и хубаво бебче като резултат!!
Ейййй с тези хубави новини и на други им се приисква пак да са бременни. Naughty
Нина, добре дошла!!!!  bouquet Grinning

# 259
кукла, честито, лека и безпроблемна бременност ти желая

# 260
  • Пловдив
Кукла, чудесна новина!
Леко и безпроблемно да е чакането на новия член на семейството! Hug

# 261
  • София-там нейде в западната част
ту браво и честито от мен   bouquet лека и безпроблемна бременност ти желая ...само такива хубави новини да има  Grinning
Ема днес на разходката вървеше и прегръщаше децата наред едно по едно- кои се дърпаха кои я гледаха странно ... и се опитваше нещо като целувка да им дари  Blush
лека да е от мен ноща

# 262
  • Карлово
Кукла, поздравления и от мен! Лека и безпроблемна!
Деситка, ти поне фотошопстваш, ами на мен и за това време не ми остава, с това хубаво време сме много навън.
И Мартина се тръшка, но и аз ако няма сълзи не реагирам Twisted Evil

# 263
  • Пловдив
Добро утро!
Пожелавам Ви лек и усмихнат ден!  food010 kaffeetrmker_2

# 264
  • София-там нейде в западната част
добро утро и от мен ...лек да е  Hug яя втора за деня  Wink
микки при нас - щото сме близо до гората сутрин ако има мъгла и прочие /което в този сезон е доста често / гледам след преболедуването да не я изеждам после от 12.00 до 14.00 спим обличаме се и докато позволява времето сме навън
... свалих си тази програма дето препоръча Халмарк - добра е и имяа доста екстри само едно не видях какщ става да запазвам в .jpeg или някои друг формат а само в този на програмата ... ще питам после в темата

# 265
  • Gabrowo->Sofia
two, желая ти безпроблемна бременност!   bouquet
Деситка, на тая програма картичките и аз не отрих експрорт за обработка на друго място. Явно хората се пазят  Wink
А на нашата вчерашна разходка една девойка настоена като Емата, седна до Иван на борюра и като го зацелува....., но на него след 6-7 целувки му омръзна, помаха и за чао и си тръгна. Абе мъж.

И още нещо. Ще ставам вуйнаааааааааааааааааааааааааа Grinning през август

# 266
кукла, честито. Всичко най добро ви желая  Hug

от сума време се чудя, zащо моята клавиатура има такъв проблем ... на мястото на тирето ми е ъ то и... ами нямам тире. Голяма гадост. Знае ли някой дали не zависи от настройки някакви?

# 267
  • Карлово
ДУ!
Не знам, не знам за програмата на Холмарк, аз нали с малък хард Mr. Green
Мартина ме вика да излизаме Hug

# 268
Добро утро и от нас!
Кукла, страхотна новина!!!!! Лека и безпроблемна бременност ви желая!!!!
Диди, и на теб честито, много е вълнуващо едно племенниче Grinning
Леле, ако знаете каква буря имаше тук вчера и днес, нямам думи - изкоренени дървета, потрошени коли, такъв вятър досега не бях виждала и най-вече чувала. Още продължава, но казаха, че следобед ще поутихне. Препоръчва се да не се напускат домовете #Crazy

# 269
  • София
Куклена Ту, честито! Много се радвам за вас!

И на мен ми се приисква, не мога да си представя, че повече никога няма да имам коремче и малко бебе. Но не може, безразсъдно е някак. Хем ми се иска, хем никак не ми се робува. Всеки ден съм с различно мнение. Дилема голЕма!

При нас нищо ново, Роси се държа добре на ваксината, за разлика от майка си. Аз се държах нелепо, подскачах притеснено и подвиквах предупредителни реплики. Затова пък снощи пак се позахласна, баща и отново се прояви като съобразителен и хладнокръвен спасител. Вече не допускаме припадъци, а и го прави по-рядко.

Геригърл, инатът си е инат, достатъчно големи са вече за него. Аз оставям Роси да реве, което не продължава дълго. Като види, че не и обръщам внимание, обикновено губи интерес към плаченето. Освен ако не я оставя сама в стаята, затворена в кошарка, за да ида до 00 примерно. Тогава често се случва да оглася къщата до завръщането ми. Помага ми Илия, като седи при нея.

Пожелавам успех на Сердика и Сиссси с отслабването, вталяването, и където е нужно, със забременяването!
Бурята дойде и при нас, нищо, че казаха, че ще ни пропусне. Е, много по-леко от немската, но така плющя и свистя нощес, клоните на дърветата се блъскаха в прозорците ми и не можах да спя  Tired

Общи условия

Активация на акаунт