Отговори
# 90
  • Карлово
А вие на какви консултации ходите всъщност newsm78Нали след годинката мерят и теглят през три месеца. Поне в Карлово е така. Embarassed

# 91
  • Sofia
Здравейте мами в среднощния час,
честито прохождане на Малик
У нас е весело.Йоско не спи,изяде една Тутка(бисквита) която си свали от масата.И сега доволен си играе.
А аз чистя!от неделя съм почнала и вече ми се реве,но тежкото мина:-)Днес разчистих и играчките.
Вече съм с моя лична кола.да е жив и здрав мъжът ми,който мия купи:-))))и шофирам,ама още ме е страх по центъра.Та обикалям из кеартала:-) 
тити,голям смях с тоз прощапулник.У нас музикални инструменти няма ,но ще сложа палците на сестра му.В неделя и ние ще правим.Simple Smile
Отивам да доподредя и да сложа Йоско да спи,защото нищо не мога да свърша с него:-)

# 92
  • Карлово
О, Еспри, и Мартина има такива дни, по-скоро нощи. Добре че скоро не се е случвало.

# 93
  • Gabrowo->Sofia
esprit, честито! безаварийно да си я караш колата.
микки, не само в Карлово са така консултациите. Просто ние като ходихме на за ваксината за шарки използвахме случая да премерим Иван. Предполагам, че и с другите е така и по грешка са го кръстили "консултация"
Хайде, лека нощ.

# 94
  • Карлово
Такава ли била работата. А аз се чудех какви мерки отчитате Laughing Това ме подсеща да питам - а някой ходил ли е на полиомелитната ваксина вече? Защото моят джипи каза, че вероятно от новата година няма да са капки, а инжекция?

# 95
  • Gabrowo->Sofia
Добро утрооооооооооооооооо
Днес се чувствам ранобудна, щом съм първа тук
...Защото моят джипи каза, че вероятно от новата година няма да са капки, а инжекция?
Тцъ, капки са. Вчера едно съседче беше, нас ни поканиха на 5 февруари, пак на капки.

# 96
микки, ние ходихме на полиомиелитна - капки са.

много ми харесаха тълкуванията на прощъпулника Simple Smile и за политиката, и за неизмислената все още професия Simple Smile олгарита, музикален инструмент не ща да сложа, понеже съм убедена, че в 90 процента от случаите музикант къща не храни, пък не вярвам точно мойто гардже да е в 10те процента  hahaha  виж, есприт както мисли да слага палци, Йоско може да го приеме буквално Simple Smile
ме4е, надявам се скоро да си намериш нова чистачка. Аз не съм убедена, че българинът като цяло е с претенции без покритие, по-скоро някой я е навивал вашата чистачка, че давате малко или върши много, или ще й плаща по-добре. Чудя ви се пък как давате на чистачките да ви подреждат гардеробите - аз ще се побъркам, ако не знам кое къде съм си сложила.

# 97
  • Ruse
и ние ходихме на полиомиелит и са капки
Обръщам се с огромна молба към мамоте от София-Много ви се моля някоя от вас да звънен в трета градска да провери кога има час в децка кардиология пи доктор Велковски през месец март.От 4 дена звъня като побъркана на номерата които са ми оставили и никои не ми вдига или телефона е изклю4ен или въобще няма сигнал Cry. телефона на който звъня е 8221-804.Надявам се като се звани от софия в софия да е по=лесно свърването.
трябва да водя Ели на профелакти4ен преглед за шума на сърцето и имаме 4ас на 10 март но искам да ни прегледа Велковски а на 10 е някакав доктор Христов
та ви моля горещо за тази услуга  bouquet

# 98
  • Карлово
Добро утро!
Мерси за бързите отговори за ваксината. Значи трябва да я водя нахранена, че нали един час след това ни храна, на вода

# 99
реничка - ето моите телефони на велковски от времето, когато ходих при него на преглед, когато бях бременна. копирах ги от листа с епикризата ми - бланак някаква:
консултативен кабинет - 223147, 9202256, вътр. 457, 472, 426
секретариат - 221804, 9202256, вътр. 416, 556
между другото, с доминика имаме плаваща уговорка за днес за 12.15 пред съда, ако не завали. ако можеш, бих се радвала да дойдеш и да се запознаем  Hug

# 100
реничка, и ние сме с шум на сърцето и ходим на консултации при доц.томова от университетската болница. ако имаш нужда от наистина добър специалист, мога да ти дам координати. освен това в тази болница е най-модерния в бг ехограф, някакъв цветен. кейти я преглеждаха почти час.
аз ще опитам да звъня, ако не си се свързала вече.
капки ние не капем, нали ни слагаха пентаксим. сега обаче трябва да я ни я слагат пак една година след последния прием. а това са още 60лв. пфуу.
изчезвам по работа. кейти ще се гледат с моята баба. дано всичко е ок  Praynig
хубав ден!

# 101
Извинявам се ако сте коментирали вече темата за пантофите.

Имам следният проблем - купувах три чифта пантофи и с всичките Васи се спъва постоянно и въобще не ходи добре. До скоро й обувах буйките щото с тях няма проблеми ама то не може вечно с буйки.

Сега й взех нещо като гуменки на Денди с мека гъвкава подметка. Глезена не й е затворен както с пантофите, но си мисля и че няма нужда за вкъщи.
По чорапи или терлици не става щото много се хлъзга вкъщи.

Моля да споделите при Вас как е.

# 102
привет и от нас  Wink
много ми е бавен интернета теzи дни  Sad
честито на проходилите  Wink
Поля, обиколих всички аптеки да търся лекарството против болки при zъбоникнене, което писа, но ми отговаряха, че тук е Германия, а не Франция и имаха само едни хомеопатични перлички, едно маzило външно и едно гелче zа венци. НАкупих всичко , но действието е само временно. Май трябва да скокна до Страсбуг да наобиколя френските аптеки  newsm78
Саши не само, че се оптва да ни храни , като седнем zаедно на вечеря, ами се опитва с найъголямата лъжица. По въzможност с черпака. След вечеря чистим цялата стая, нашите и неговите дрехи отиват zа пране. Но .... се иzявява като много грижовен. Баща му, като го повива и го слага по гръбче. Напоследък, като си играят двамата в детската стая и баща му реши да направи няколко коремни преси , Саши събира иz цялата стая де що дрехи хване и ги трупа пред краката на баща си и иска да го повива  Joy

# 103
  • Димитровград
Реничка,имам телефона мобилния на Велковски,мога да го пусна на лични ако кажеш.Ако не те запишат по другите обикновени телефони-свиркай!
Пантофки на Беко,мн са й удобни,български са.

# 104
ние купихме пантофки на чипо. с мека гумена подметка и от полар нагоре. не запаряват, от което се опасявах в началото. само че са ни продали едната пантофка 22, а другата 23 номер. и аз блейката го забелязах чак месец по-късно, когато по-голямата започна да ни пада. сега се налага да купувам нови  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт