Отговори
# 105
  • Ruse
оф до сега писах и  като го публикувах даде гре6ка и се изтри вси4ко Crossing Arms
Юка с какъв шум е твоята мацка-Ели е с 5мм в мускулната 4еаст в изхода на септома.Ве4е сме деспарнсеризирани в трета градска и ни наблюдават там
Май4е с удоволствие бих се запознала с теб но заваля а и 12 и 15 съм в движение о6те за децката кухня.Благодаря ти за информацията но тези телефони ги имам и като званя ме пра6тат на този с който немога да се вържа.телефона на Велковски го имам и аз-звънях му а той ми каза да си запи6а 4ас и дата на съ6тия този телефон с които ми е проблема,затова искам помо6т от софийските мами.

# 106
е, и ние не се срещнахме по тая причина. разбрахме се от понеделник натам да се чуем. ако искаш, прати гсм ан лични, за да звънна, когато направим уговорка  Hug

# 107
реничка, свързах се. пиша ти на лични.

# 108
Здравейте.
Да ви се оплача. Днес ми се обади инструктура ми и каза, че на 20,01 съм на изпит листовки. Карах шофьорския курс преди да забременея, остана ми изпита и да взема 6 часа. Тогава забременях, лежях през бременността и като стана Кити на 6 месеца му се обадих да видя какво ще правим. После декември пак говорихме. Каза, че трябва да му дам 20лв и да си ввзема листовките. Но дсе ме е записал. Утре ще взема листовките. Сега решавам от страницата на КАТ. Някой знае ли дали са актуални?

# 109
здравейте и от мен
buba_katinka успех на Кат изпита, аз се каня другия месец да се запиша на курсове
Юка позната история с пантофките, а защо не отидеш до магазина, и не ги попиташ дали не са им останали другите части на твоите пантофки, сигурно им стоят като брак, просто си ги купи и ще си ги окомплектоваш и можеш едните да ги подариш на някое друго бебе
gerygirl да не би да и взимаш големи пантофки и за това да се спъва с тях, ние ходим с буики в къщи, не че си няма пантофи но буйките са и най-удобни
виждам че обсъждате ваксините, нашето педи предложи след годинка да ходим на година и 4м и да сложим някаква комбинирана ваксина в която включва и капките и минингитната, и до тогава нямаме консултации, тоест до края на март месец
да ви се оплача малко, нур от извесно време не ще да яде, кара само на закуска, обяда е много труден и яде малко а понякога хич, вечер същата работа, но нали вечер я кърмех и бях по спокойна, но от днес май се отби, явно кърмата вече не е със същия вкус и не я кефи и като пробва реве, и аз я изчаквах няколко дни но нещата не се променят и явно я спирам от кърменето, и следователно не знам как ще издържа до сутринта, след като не вечеря,
и спането е кошмар, иска да спи по корем, но нещо не може да си намери място и много се сърди и реве, сменям възглавниците, все не и е удобно, и като се преобръща и се почва рев, сръдни, по цяла нощ, дайте съвети как да оправя спането, видяла съм се в чудо,
извинявайте че стана малко дългичко

# 110
  • Gabrowo->Sofia
Ох, Клара, не знам какво да те посъветвам. Такова чудо със спането не ми се е случвало. Ами ако и натрупаш няколко възглавнички, та белким уцели някоя през нощта? А за храненето, сигурно е период. Като свикне, че няма кърма преди заспиване сигурно ще се научи нещо друго да хапва.

# 111
другите бебета като се преместват си търсят удобно място и пак заспиват, а моята вместо да търси почва да се сърди и реве че и се спи, а не знае как да легне, довечера ще и намотам една олекотена завивка, пък да видим

# 112
уф, не е лесна и твойта...
аз тази нощ за първи път спах като пън. петра може и да е мрънкала, но нищичко не съм чула. което ме накара да се замисля, че може би детето тази нощ си е спало както всяка друга, но просто моят сън е лек и чувам всяко обръщане, промрънкване и сумтене. вероятно ако спях дълбоко, нямаше да се опаквам и щях да чувам детето само когато се разреве неистово  newsm78

# 113
добро утро!
любимото занимание на кейти от няколко дни е да рисува. е, рисунките трудно могат да се оприличат на нещо, но с такова удоволствие драска по листа  Crazy и цветовете сменя. така си пия на спокойствие кафето  Coffee
друго нещо много ме изненада. от няколко дни щом й се ака, вика- мама, мама. а аз нито съм я учила на гърне, нито съм й купувала. странна работа  Laughing
клара, не знам какво да те посъветвам. кейти винаги е спала добре. аз прилагам един трик, когато се върти много и е неспокойна. отварям широко прозореца да се проветри хубаво стаята и после на свеж въздух веднага заспива и се кротва.
хубав и слънчев ден ви желая!

# 114
ДОбро утро!
Майче, нищо чудно действително да е така с Петра и с теб, затова отделната стая е много удачен вариант. Напълно нормално е децата да се разбуждат, въпроса е дали успяват да се успокоят самички и пак да си заспят - което явно е така и Петра. Малик през повечето време не се буди изобщо, но пък има и нощи, в които се буди доста често, помрънква или сумти малко, и после заспива. Поне така ми разказва свеки. НАли тя е поела нощните дежурства, даже сутрин като се събуди, го взима, мие го, дава му закуската, играе си с него и чак тогава ни се обажда да си го вземем Embarassed Embarassed Embarassed Малко ме е срам, но на нея явно и е кеф, а пък аз мноооого се наслаждавам на така дълго жадуваното дълго и непрекъснато спане...Това да имаш готин мъж плюс готина свекърва е нещо за милиони...Чудя се с какво съм заслужила Mr. Green
Клара, съчувствам за спането, аз на твое място пък бих махнала всякакви възглавници и пр., може пък от много неща да не знае къде да се дене? На какъв матрак спи? Според мен е много важно детето да има качествен матрак.
Бубе, стискам палци за изпита!!!
А иначе Мини и Кейти ме разбиват, много са напред с материала! Но то си е така, всяко дете се развива с индивидуална скорост - я само си спомнете колко отдавна напр. проходи Филип, или Кити кога започна да яде храната на големите. Или Деян откога свири на пиано Mr. Green Помня също, че още август-септември, като се разхождахме с Яна и Мечето, много ме впечатляваше малката, която на всяко четирикрако, което преминаваше - било то котка, куче, кон - викаше ясно и отчетливо "бау-бау!" А Малик я зяпаше и нищо не разбираше Crazy Иначе, Мече, ако те успокоява, и тук положението с чистачките или дом. помощници е трагично. Опитът ми е 90% негативен. Супер трудно се намират, не може да се разчита на повечето от тях, не работят като хората....абе, мани. Моята идея, преди да имаме дете и когато и двамата работехме/учехме беше да си намерим жена, която да идва в четвъртък, докато сме на работа, да стегне апартамента перфектно, за да е всичко готово за уикенда и като се приберем в петък следобед от работа, да не трябва тепърва да започваме да чистим. Ама много рядко ставаше така. Сега изобщо и не търся, и без това по цял ден съм вкъщи.

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 11:29 от Сердика

# 115
  • София
здравейте, при нас положението пак не е розово. Филипче е сополив и с ниска Т, татито е болен и той даста, на мен вчера ми вадиха мъдрец....писна ми от здравословни роблеми Sad

на всичко отгоре мъж ми утре заминава командировка 20 дни.....и ми е мъчно от сега...

# 116
Привет в тоз слънчев ден!
За заспиването - при нас са две епохите -преди и след отбиването. Преди отбиването - няма какво да говорим, знаете как е. След - аз отсъствах 11 дни и като се върнах я намерих обучена да си заспива сама. Слагаме я в чувала, даваме и в ръцете едно мое горнище от пижамка /най-любимо на света/ в устата слагаме биба /само за приспиване, ама няма как, нали беше свикнала да заспива на гърда/ и я слагаме на спалнята, залепена за креватчето и. Аз полягам до нея и след 10 мин тя спи. Много рядко не и се спи и прави маймунджолъци - намига ми с очи, иска  "ма" по 100 пъти, танцува и "щрака" с пръсти. После я прехвърлям в креватчето. Там има 1 пълна неразливаща се чаша с твърд накрайник със...сок /знам,че не е хубаво за зъбките, ама категорично иска сок, дори ме е била по главата с чашата с вода/. И така от 21.00 докъм 6.30 -7.00. Като се събуди си цоква сама от чашката и пак пада с навирено дупе. Сутрин се буди, почва да бърбори, да показва номерата си, тата става да я облича, да прави кафе/чай на мама... За момента спи при нас, щото сме в гарсониера. Чак догодина по това време ще е в отделна стая.
За пантофките - Мини проходи 20 дни след като я снабдих с пантофки на Колев и Колев, розовки с лепки, наподобяващи зайче, с ортопедична стелка, не съм забелязала да запарват. Те за номер 20, но стелката е 19 и плътно приляга, половин/един сантим са и по-големи. Дотогава беше с буйки, които адски се деформираха. Любим спорт и стана да си събува едната да вади и слага стелката, да яде меките части под петичката. Е как да проходи това дете като непрекъснато кривеше кълки с една буйка! Мини и тези принципно може да събува, демострирала го е, но не и е интересно да го прави. Мисля, че прохождането и се забави и заради тез буйки. Уви в нашето гето не можех дълго време да и намеря пантофи, та един ден се вдигнахме двете на шопинг в прословутия мол и оттам.

# 117
  • Ruse
имам малко предложения за заглавия
НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече
НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече или
Мойто НОЕМВРИЙСКО мече ходи смешно кат' юдече Mr. Green

# 118
  • Sofia
Здравейте мами,

Съдрах от чистене тази седмица,но изчистих всичко.Доволна съм:-)
Днес нашия тати има рожден ден.Става на 37.Децата са при баба,а ние спрятаме купон със страите приятели.Simple Smile
Утре ще правим прощапулник.Изобщо пълна програма.
тити, не знам дали ще го приеме буквално,но какъвто е гез,гез,може и балетист да стане:-)Да ти кажа те изобщо не изглеждат зле,само ония чоропогащи да не слагат Mr. Green
бубуто,пробвай с прополис:на 5 мл физиологичен разтвор се слагат 7-8 капки прполисова тинктура и с капкомер капеш в носа.Прочиства дори и задната хрема.Стига да не сте алергични.
отиде ми едно цвете,Йоско седна в саксията:-)
Това от нас,за сега:-)

# 119
  • София
Eсприт - мерси ще пробвам, въпреки, че нямам идея дали е алергичен...но и няма как да разбера преди да направя тест ... а колко често и по колко може да се капят...

Общи условия

Активация на акаунт