Отговори
# 120
Здравейте, прелитам много набързо само да кажа как мина прощъпулника. Ади не ме оставя да седна и аз като хората да си поработя на компютъра  Rolling Eyes

Значи снимки нямаме, щото наш тати реши да снима с видеото на фотоапарата. Имаме едно клипче и сега се чудя къде да го кача, че да ни видите  newsm78 Приемам предложения къде да го кача  Laughing
Ади първо се разрева, беше стиснала питката с ръчичките си и не даваше да и я вземем. С триста зора я търкулнах към предметите. Ади се запъти към предметите и се зачуди какво да прави. И си взе обратно питката  Joy После я карахме да си избере нещо, толкова много неща сме и наредили (все забранени  Mr. Green ), а тя нищо не иска. Накрая си взе топката и на тати й портмонето. ПОсле видя, че никой не и се кара и почна да подава предметите наред. Така че май от всички професии по малко ще си вземе  hahaha Ама пък по-важното е, че ще и е пълен портфейла  Heart Eyes

Айде изчезвам, че от 5 мин ме дърпат за крачолите  Crazy
Ще чета после ...

# 121
  • Карлово
Доминика, аз качвам клипове, но са .avi  във www.photobucket.com

# 122
здравейте, и нур леко подсмърча и кашля, сироп обаче е мисията невъзможна да и дам, не ще и това си е, вчера я намазах с някакво кремче за разтривки за бебетанещо от сорта на пумакс бейби, и през ноща не е кашляла, днес е по добре, но не ще да яде, кара само на закуска, добре че поне това яде
сетих се че съм чувала за някакви витамини за деца които увеличавали апетита, някой да знае нещо по въпроса, мога ли да и давам на моята маймунка

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 18:55 от Клара

# 123
отиде ми едно цвете,Йоско седна в саксията:-)
Joy Вече са много забавни и същевременно много опасни за себе си.
Аз тъкмо се включвам да ви разкажа за нашият инцидент днес. Мама, тате и бате се обличат за разходка, баба облича Гошко. В някой момент дядо се прибирайки се отвън е оставил вратат отворена. Гошко се измъква на баба си без тя да разбере. В този момент се чува писък на дете, на моето дете, някъде от далеч, а аз не мога да определя посоката. Всички се втурват да търсят Гошко, а аз вече съм сигурна, че звука идва отвън, но не съм облечена. В крайна сметка се оказа, че детето се намира пред входната врата /ние сме на първия етаж/ и е слязло незнайно как Crazy. Толкова се уплаших. Crazy Добре, че нищо му нямаше никъде, дори не плака почти. След три метра е улицата. Явно се потвърждение на "много баби детето....." След много инциенти от седмицата сред, които разбит нос и разлят/изпит мукосолван този ми преобърна света наопъки. Confused
За пантофите - аз съм фен на Чипо.
Бубу, бързо да се оправяте.
Заспиването - сам със залъгалка и няколко плюшки, на които пее и приспива.
Уменията- приказва доста, осъществяваме чудесна комуникация с много изненади и забавни елементи Simple Smile. Опитва се да се храни сам. Доста добре се справя с виличката,а  с лъжицата още разлива. Химикалите и книжките на нас са ни любими.

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 19:15 от =^._.^=

# 124
  • София-там нейде в западната част
здравейте мамита  Hug
аз докато се наканя да пиша и да ви честитя Новата година ще дойде следващата  hahaha ... нещо ме беше обхванал цялостен мързел и изобщо не ми се пишеше ...  Laughing и не само де  Embarassed
през тази година ви желая много щастие,здраве и късмет на вас и семействата ви ... поздрави на патерици на всички именници и ако е имало рожденници   bouquet
не съм ви чела и затова няма да пиша но по-късно ще попрегледам и се надявам да преодолея мързела си  Embarassed сраааааааам ... и да се включа

# 125
леле =^._.^= като прочетох ми настръхнаха косите, малкия от сега скитник а, хи хи хи, а как е взел стълбите , явно и това му е ново умение, нур ако слезе така по стълби ще се потроши цялата, тя ще пробва с главата напред
имам едно въпросче, давате ли вече белтък, имам в предвид да  слагам застройка с цяло яйце, дали вече може

# 126
Клара, точно слизането му ме притесни, първата ми мисъл беше, че се е изтъркалял, но нищо мръсно или червено нямаше по тялото, за това остава загадка.
Белтък, по--скоро цяло яйце давам в мусака, застройка на супа, бърза баница, макалрони с яйца и сирене на фурна.

# 127
Ето 2 клипчета от прощъпулника:
http://s144.photobucket.com/albums/r181/didi_ilieva/?action=view … rent=STA60001.flv

http://s144.photobucket.com/albums/r181/didi_ilieva/?action=view … rent=STA60002.flv

микки, мерси за линка, там си качих клипчетата   bouquet

Леле, Били, звучи много опасно! Добре, че ви се е разминало без последствия!

еспри, честита кола! Безаварийно шофиране ти желая!

бубуто, и аз стискам палци да оздравява малкия!

От мен толкоз, че Ади е палав терминатор  ooooh!

# 128
добро утро!
при нас обаче то не е добро- катето е болно и кашля  Cry а на мен ми иде да се гръмна от яд  Close онзи ден ни дойде на гости един приятел. гласът му един такъв дрезгав, ама нито кашляше, нито кихаше. помислих си, че му е паднал гласа нещо. игра си с катето и я гушка цяла вечер и накрая като ми изтърси- уф, аз дано нещо не я заразя, че нали съм болен. е, идеше ми да го изритам направо през вратата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire как можеш да отиваш ти на гости на малко дете с ясното съзнание, че си болен. хем ми е мъчно днес за кейти, хем ме е яд, хем ми се реве, хем искам да го намеря и да го разстрелям  #2gunfire и с тая плевмония така съм се наплашила, сърцето ми се е свило.......
прощавайте, че ви натоварвам, ама не знам къде да се дена вече....

# 129
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро!
Юка, много несъобразителен гостенин. Дано Кейти скоро се оправи.
Аз натирих мъжете на разходка. Сега влизам в ролята на Жануария (ако някой помни "Робинята Изаура"  Mr. Green) ще чистя и ще готвя.

# 130
помня, помня  Laughing последно я даваха преди 10-тина години по нова тв. тогава я гледах и се дивях какво аджеба сме намирали в тоя филм преди години. голяма боза беше.

юка - дано кейти се оправи бързо.

а сега като се замисля, петра май не ми е боледувала /като изключим онази моя паника, когато беше на един месец и имаше Т 37.5/ чак не мога да повярвам, че ни се е разминало.

диди - ти ли пророкуваше, че филков скучаел без нас и ни чакал с 2 очи да се върнем. дрънки на квадрат - 2 дни е за риба с коч компания. снощи щели да спят в боженци. като разбрах снощи и се побърках от яд и лошотия. аз скучая тук, атой си вее байряка из българията. не го е срам  Twisted Evil

# 131
  • Gabrowo->Sofia
Аууууууууу майче, аз, аз така разправях, ама Филков ме предаде! Много ще има да ти се реваншира!

# 132
ЗДравейте.
Доре, че Доминика попита за страница на, която се качвач видео филмчета. Исках да ви покажа как Кити танцува.
Вече мога.
Ето тук може да я видите, ако ви се гледа.http://s117.photobucket.com/albums/o45/buba_katinka/?action=view … rent=100_5680.flv

# 133
Здравейте! Първо с похвалие-имаме си 8-ми зъб, ама много ни боли все си гризе пръстчето и е там на зъбчето ,милото неправо ми е жал. Иначе сме добре, има лека хрема ,май е от мен . Аз от една седмица съм с доста тежка хрема и уж я пазех ,но май я заразих леко. Днес с татито си тръгваме за София- сами! Оставяме малката за 3 седмици на баба и дядо й, че аз влизам в сесия и ще ми е малко трудно да уча с нея, а и тези сополки-няма да мога да я водя на ясла. Много ми е мъчно и нямам търпение да минат първите два испита ,че са по-гадни и после ще си я вземем при нас.
Клара-аз белтък давам от два месеца насам-в застройката за супа и в принцесите. Мисля че може след една годинка без проблем Peace
Dominika-Ааааа я да не взимате питката на детето,че то насъщният е най-важен де Wink. Ще готви вкусно на мъжа си. Голям сладур е малеее.!
Юка и аз най-мразя болни гости . Ако ще да ми се сърдят , но когато някой иска да дойде да види Рая, първо питам има ли болни и моля ако иа да не идват!!! Crossing Arms
buba_katinka и ващо музикално кат нащо, ама ние танцуваме на детски песни и R&B

Скоро няма да пиша , но нямам търпени епак да си дойда и да ви чета!!! !!!  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 14:50 от denny_k

# 134
диди, и аз това казвам. и за наказание днес не му звъня. не че той се е впечатлил от женските ми фасони  Mr. Green

бубе - хе-хе, много ме развесели кити, да знаеш. и баш на тошко колев - бравос!  

белтък - сега се замислих,че май давам много отдавна. щом кроасани кльопа още от отлятото, значи и белтъка тогава го е почнала. 

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 15:21 от majceto

Общи условия

Активация на акаунт