Отговори
# 135
  • Gabrowo->Sofia
аааааааааааааа, бубе! Много яко! Смях се с глас на Кити. И Иван друса памперсите на музика, ама такива финтове не умее  Simple Smile

# 136
  • София
Здравейте, имам една въпросителна - как пътувате с малките по таксита (на който се е случвало де )- отпред или отзад сядате, предполагам, че ги държите във вас, ей такива неща, че утре може да се наложи да ходя до педи с малкия, а не си представям със столчето в таксито, а може би трябва с него, но аз не знам как се закрепя - винаги мъж ми го е връзвал, а нали сега замина....???

# 137
  • Димитровград
Здравейте и от мен!Днес имам почивен ден!Детето е у баба си на гости,а аз релаксирам.Кееееф,отдавна не беше се случвало.
Доминика,и на нашия прощъпулник стана точно така.Еди взе топката,но не се призна,защото е много ярка и втория път взе черпак и химикал.Естествено след като целуваше питата,явно храната е най-важна за тях.
Бубе,много сладка танцьорката.
Юка,не се обвинявай,вирусите и здрави хора ги пренасят.
Майче,и аз така бих се сърдила,поне за парлама.Как така ще си вее байряка без разрешение?
Бубуто,отзад сядам и Едита до мен седи мирно.Интересно,защото в нашата кола не е така.

# 138
kanesta, и ние май няма да зачетем топката, тя беше най-яркият предмет, пък и Ади много си играе с нея Rolling Eyes След топката взе портмоне, гребен и химикалка. Някой майстор - коафьор ще става, хи хи хи  Joy На стилист Капанов конкуренция ще бъде  Mr. Green Тя от сега обича да ме имитира как си правя прическа  Flutter

бубе, направо ме разби с тез танци  Shocked То големи врътки, артистка голяма е Катето!

# 139
иии, горкият Филков, цялото ноемврийско войнство му се сърди Simple Smile мъжете и те са хора.

гледах с удоволствие клипчетата. Леле, Кити какви гюбеци фърля, Бубо, ама сте и вие сеирджии  Joy да му бяхте пуснали балет на детето  hahaha

юка, ти какво й даваш на Кейти да си драска, моливи, пастели? Деян като види химикалката, дори не чака да му нарисувам нещо, изтръгва ми я от ръцете и почва да натиска бутончето. Нямам успех.

уф, какво ги правите децата, като истерясат? Откак сме минали на твърда храна, сиреч повече от половин година Деян изпада в истерия, когато манджата му свърши. Преди само ревеше, после започна да бърка с ръце в паницата, после я хвърляше на земята заедно с лъжицата, а сега се въргаля по пода и крещи ужасно. Няма спирка на яденето, сигурно и половин кило ще изяде, ако му дам, просто това тръшкане му е станало като рефлекс, а на мен ми писва.

# 140
  • Gabrowo->Sofia
Тити, и Иван така се сърдеше като му свърши яденето и аз реших да му давам докато сам се откаже. И повече от 400 гр на ядене е изяждал, но явно му писна и сега не се тъпче така. Поне не винаги. И почти не се сърди. Когато му свърши яденето, вдига ръце и казва "Няяяяяяяяяяяяяяя"  Mr. Green

# 141
Деян мрънка за ядене с "нгятнгятнгятнгят".
Цяла вечер бели една глава чесън и сега търси дупчици да ги запуши с обелките.
Ох, по-късно ще ви пусна снимки за ядене.

# 142
ето как след обичайното количество попара и една бисквита, ме издебна, открадна си филия и седна на земята като едно сираче да си я гризе.
И чесънът го вдъхнови за вечерта.

# 143
  • Ruse
Клара за витмините за повишаване на апетита аз давам Леатон (сироп)-подходя6те и за новородени.В момента в аптеките има и ново сиоп4е мисля 4е Кидис се казваше то4но за апетит и е за деца над 1 година.
Надявам се вси4ки болни бързо да оздравяват.
Гледах клип4ето -малееееееее умрях да се хиля на Катето-то 4упки то врътки Mr. Green

# 144
  • Карлово
Буба, тя Кити е готова за някой фолк клип. Ще ги засенчи даже.

# 145
В таксита се возим много - Мини в ръцете ми на задната седалка, напоследък дори права с лице към задното стъкло - да следи трафика.

Вчера бяхме в зоопарка за 1-ви път. Мини се впечатли най-вече от животните, които са и познати -мечок , пони/кон/, вълк /куче/, едри птици /гълъби/. Заливаше се от смях като хранихме понитата със солети.

За яденето -вчера и тя ме изненада. Бях отишла за малко до тоалетната. Връщам се и я гледам - извадила от кофата за боклук остатъци от пица и яде с блажен вид /беше обядвала преди 5 минути/ и горда от факта, че сама се изхранва. После пак се сети, че в кофата има храна и отиде да си търси. Клошарчето на мама! Принципно я храня докато поема.

да допълня за химикалките-върти с малките енотски ръчички докато не ги разглоби, опасно е. имаче знае, че могат да пишат на хартия, дращи понякога. предпочита маркери- още по-опасно. ще купя тъпи моливи тези дни.

още - нали все развива резби-отворила ми парфюма и успяла да се пръсне! обожава да се конти с моята диадема. ясно, подражава на мама. добре, че е момиченце!

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 08:48 от кукла

# 146
Таксита и на нас понякога ни се налага да ползваме. Избирам хубаво такси, с непушещ шофьор, за да не се налага да се разправям! А имам приятелка, която много често използва, още когато беше бебчето й на 1 м. и си беше харесала един шофьор, само него вика и досега, седлаката я връзваха. Но предполагам, че е трудно да попаднеш на такъв, повечето мрънкат!

За рисуването - Юлиана има една дъска, от тези, които са с графит отдолу и се рисува с магнит (има различни форми магнити и специален химикал), и след всяка рисунка можеш да изтриваш. Не можах да обясня точно, но нядявам се, че се сещате. Тя много я обича и откарва поне половин час в игра с нея, драска си, използва си магнитчетата. Обича и ние да й рисуваме и после да трием, даже понякога като не й хареса, бърза да го изтрие, за да нарисуваме друго. Баща й ме изненада с "таланта" си, какви животни само й рисува. Ех, ще продължаваме да се преоткриваме! Simple Smile
Има и някакви дъски за рисуване с флумастери (които се трият) или с тебешири. Но мисля, че те все още  не са подходящи за нас. Силно обаче препоръчвам горната дъска!  Peace А и за нас самите е забавление! Simple Smile

Юлиана също танцува като Кити. Просто чуе ли музика или въобще някакъв ритъм и започва. Така е от 6 месечна, когато танцуваше седнала по дупе. Сега разбрах като се каже за някой, че му идва от вътре да го прави - никога не съм я учила. В къщи чалгата не се толерира. Понякога й пускаме народна музика - обича я, и с баба си играят хоро. Simple Smile

Тити, страхотен е!  Laughing Наистина е голяма забава да си играят с плодове и най-вече зеленчуци, редовно позволявам на Юлиана, докато не започне да ги опитва. Simple Smile Често намирам лук, картофи на необичайни места. Но орехите са й любими!

Хубав ден и още по-прекрасна седмица!  Hug

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 10:07 от Sisssi

# 147
привет дружинка,
най пьосле и аz успях да се свържа. много беше бавна връzката.
тити , Сашко така ме дебне zа да си крадне нещо шоколадово. Вчера беше премъкнал под масата бая голяма връzка банани  Wink голям цирк е  Wink
кукла, мен би ме било страх да воzя детето иzправено в колата. Гледах едно предаване , с демонстрации на проиzшествия. човек не си предсатвя , докато не види, но и при шофиране с много ниска скорост последиците бяха ужасни .
клара, миналата седмица и Саши не спа добре, което пък му правеше дните ужасни и ревливи, мрънливи. Аz обвиних иzцяло zъбите , но .... пак се окаzа парното, то работеше съвсем слабо, но явно не е проблема в Т в стаята, а че иzсушва някак си въzдуха . НЕ zнам, но след като спрях парното всичко се оправи, а zъба още не е иzраснал  Wink Идеята ми е , че бебенцето , както всеки нормален човек иска да спи спокойно и ако не може, zначи нещо му пречи и трябва да се промени. Ако не си е доспал човек на другия ден му е криво , естествено . Другото, което ми направи впечатление е , че ако Саши се раzмрънка и аz отида да го успокоявам, той се раzсънва съвсем и се буди и се сърди ужасно. Та на твое място бих инсталирала Нур в самостоятелна стая и ако съм сигурна , че всичко и е наред (не е жадна или гладна)  бих я оставила преz нощта да си помрънка и пореве, беz да я zакачам ... да видим дали на другата вечер ще реве или щеzаспива сама  Hug
ЗА неискането да яде. Саши по Коледа беше страшно болен и не искаше иzобщо да яде 6 дена. Идеята беше да не се храни дамо 3 пъти на ден в такава ситуация, а непрестанно да му се предлага храна и течности. Зареди се с парченца герек, бисквитки, кисело мляко, парченца продове, корички хляб ... иzобщо всякакви любими лакомства и просто вади и предлагай по парченце непрестанно и помни горе долу колко е иzяла. ще видиш, че до вечерта доста щ? е погълнала. Естествено предлагай и нормалните 3 яденета в часовете , в които си се храни , пък колкото иска , толкова. Докато прояде пак по някое време. УСпех.

# 148
Здравейте.

Днес бяхме на мерки и теглилки и ваксина. Вече сме 86см и цели 12 кила.
Имаме съмнение за гъбички на единия крак. И аз какво чаках досега та не я заведох на лекар ама на........ Утре сме в 29 поликлиника на кожен лекар.

За ядене не ми говорете. Васи иска от всичко и по много. Даже тези кила са резултат на това мче я ограничавам иначе не знам докъде ще стигне. Не може да търпи ние да ядем нещо или на масата да има за ядене и тя да не яде от него.

За спането май на истина си има причина за нездравият сън. През укенда я оставих по боди и чувалче да спи през деня. Еми спа си като пич веднъж 1 час и после 1:30 мин. Ни евсе още спим по два пъти.

Има ли и други все още с по два съня през дена.

# 149
Тити, не знам ккаво да ти кажа. На мен такова нещо не ми се е случвало - да реве за храна.
А иначе за чалгата - тя танцува на всичко, което и хареса. Ние в къщи също не слушаме чалга, но леля и слуша и като дойде на гости и пуска. Тя я хареса. И сега понякога и пускам, за да я успокоя и да си почина малко.
Клара и Кити не спи нощем. Реве, мрънка и все на сън. Нищо не помага. Променям възглавници, отварям и все е така. Ако откриеш причина пиши.

Общи условия

Активация на акаунт