Как се пере тази дреха? Няма символи за температура?

• 3 379
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Аз живея в Сащ, но не съм го виждала/ползвала. Имайте предвид, че тукашните сушилни работят с газ и като време на сушене са шампионки (сравнявам със софийската ни, която е с термопомпа), като дори и деликатна програма е на висок градус, така че не съжалявайте, ако не успеете да се сдобиете с този продукт.

# 46
Аз живея в Сащ, но не съм го виждала/ползвала. Имайте предвид, че тукашните сушилни работят с газ и като време на сушене са шампионки (сравнявам със софийската ни, която е с термопомпа), като дори и деликатна програма е на висок градус, така че не съжалявайте, ако не успеете да се сдобиете с този продукт.
Продукта не е за сушене на дрехи,а е за измиване на дрехи,  т.е. който няма възможност и време да се занимава с химическо чистене, си го слага в Сушилнята  , продукта торбичката и дрехата и става като след химическо чистене изчистена.

# 47
Може ли да използвам темата да попитам - мога ли да пъхна в пералнята букле? На етикета нищо не пише, някой ако е пробвал да каже на каква програма. Мисля си за ръчно пране.

# 48
Имам такива сака, пера си ги с другото пране нормално. На 40 градуса за 2 часа всичко въртя (8кг).

# 49
  • Перник
Имах панталон, който според етикета не се пере, а е само за химическо чистене. Около 8 години го носих и си го перях редовно в пералнята - кога на 30, кога на 40 градуса, както се падне. Цветът не мръдна за цялото това време (черен). В пералнята си пера и сака, палта и всичко останало.

# 50
  • Sofia
Абе как ще носите гащи на химическо?

Основен принцип е да купувам дрехи които държат минимум на 40 градуса пране. Ако пише друго, примерно 20 градуса - ги пера пак на 40 градуса. Ако се скапят - както беше писала една госпожа "не е било моето".

Това да си роб на дреха е...

Общи условия

Активация на акаунт