🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 116
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета.

Мен наистина ме впечатли перфекционизма в играта на Чаатай и ми се иска да видя и други негови филми. Намерих си Вътрешен човек с руски субтитри и го започнах.
Ако някой може да ми даде линк и за Огледален свят с български или руски субтитри, ще съм благодарна.
Наистина държа да е със субтитри, а не озвучка, защото обичам да чувам реалните гласове на актьорите с истинската интонация и чувство, което изразяват.

Някой нагоре спомена, че Чаги не бил много социален и не комуникирал с феновете,  ама щом си има инстаграм все е нещо ))
Вариант за комуникация е да му се ходи на театрални постановки, ако разбира се играе в такива.
Понеже съм фен на руското кино, все правя паралел с тях, защото и там има големи звезди, които в никакви соцмедии не се появяват, но пък в Русия много се прави театър и хората им пълнят залите на такива любимци.

# 121
Здравей! Искаш ли Вътрешен човек с български субтитри?
Гледала ли си Делибал,Животи от хартия? Йешилчам го има с руски субтитри.
Виж на първа страница линковете.
Чаатай не участва в театрални постановки.

# 122
Благодаря за предложенията ))
Руските субтитри ме устройват напълно, просто за Огледален Свят не намерих ни с български, ни с руски, само с дублаж, затова питам, ако някъде на някого са му се запазили от времената, когато са го излъчвали ...)))

# 123
Излъчват го дублиран,не съм го срещала със субтитри.  Аз също предпочитам да чувам гласовете на актьорите.
Прилив Отлив, го имам със субтитри,ако искаш.

# 124
Лор Hug Препоръчвам ти ХЖ филма ,той е с бг субтитри.  ОС е  само с дублаж.
Ако намеря със субт. ще пусна в темата. И аз предпочитам реалните гласове особено на ашкъма.
Дублажа на ОС е много добър и ми е от любимите. Иван Петков , който озвучава Чачи се е слял с гласът му и интонацията , емоцията.

Ичерде също ти препоръчвам. Екшън адреналин. Там е брутален, като визия. Ролята му е на къртица в мафията. Сарп е полицай. Хубав сценарии е. Това е хитов проект или много обичан от фенове и зрители.
Сезон от 39 епизода и няма излишно разтягане.
Има пълнежи, като бившата изгора това вече е минало.
За ролята в Ичерде се подготви в Америка с треньор  и се научи да държи пистолет. Продуцент е Ай Япъм. Режисьора е от най добрите в екшън жанра - Улуч Байрактар. Много ми се ще да работят пак в проект.
Ако харесваш фентъзи жанра Протектор - Защитникът на Истанбул за Нетфликс.  

Нези ,🌷Тешекюлер за подаръка. Мога да го гледам и пак да съм жадна за още. Уникат и най добрият! 🌟

Тия клявки си запълват предаването и не са си направили труда да проверят за лелката ,която отива към друга възраст вече.
И двамата опровергаха всички слухове за ашк и т.н. Стари приятели отдавна и това е. Събират се в обща компания. Той я познава още преди Дуда. Колкото и да му е сбъркан вкуса няма да си легне с тунинговани бабички. 🤮
Още е с акъла си и не е закъсал толкоз.  Сега всяка ще го иска и му се завира ,но той е жИлезен. Флирт ,нощен живот нека се забавлява.
Шаманката с тия ритуали и гъби го съсипа.Head Band
Колкото и да плаща на такива всичко свърши и нищо няма да го върне.
Не успя с манипулацията за Амстердам  и не са се сдобрили.
Поне разбрахме нерде е бил вчера.  
От рускините разбрах обратното
Чаатай е бил вече в нощния клуб и Серенай го видяла и избягала Joy
Няма да се учудя и той да е направил същото. Аз съм ви разказвала че не я понася, както и мениджъра му заради пиара и клюките в пресата. 
Няма сила ,която да го накара да е на едно място с нея или да играе отново със колежката. Ако се засекат някъде ще търпи няма да прави шоу пред журналята.
Серенай е обиграна не и пука и ми е странно, ако наистина е избягала, като го е видяла.
Ето с Бенсуто си излизат заедно да не говоря и за Хазалка, че са близки с Чаатай което си е факт.
Дано са го щракнали да му видим очите.  Много пъти говорят че са го видяли някъде и само с общата компания ги издебнаха.
Това, че не искал да се жени кой нормален иска добре му е така. Като гледам колко бързo се развеждат след това само формалности и неприятности.
Не всички ,някой имат стабилни бракове ,деца.
Има приказка, че брака убива любовта. Зверчето не се влюбва лесно истински.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 14:20 от femmi2

# 125
Феми,в началото казаха ,че Серенай е избягала,но после по време на предаването, казаха ,че било грешно написано(явно в някое списание) и било обратното. Чачо е избягал. Абе,както и да е! Важното е,че се избягват. Точно това коментираха,защо така се получи с тях и не можаха да останат приятели.
За леля-баба казаха,че не мислят,че имат връзка.
А Дуда все още си чака ...женитбата. Grinning
Нека се забавлява,сега му е времето! А и ние да му виждаме очите.

# 126
Легендата Тина Търнър си отиде. Поклон пред таланта и паметта й.

Защо не си набият в главата, че СС  не му е бивша възлюбена. Никаква не му е.
Не са имали връзка. Това ,което си съчиниха преди в  пресата е смехотворно. Чаатай ревнувал от Керем и ще се бият за нея Joy вените ще си реже вече от лИбов. Направо не може без колежката. То не бяха и измислени лайкове.

Какво коментират в предаването  защо се избягват и не са останали приятели?
То не може с всеки с някой си с други Йок! То е усещане, сработване и така..
Не знам за други СС и Бурак Дениз си паснаха и сприятелиха и двамата са бунтари.
Аркадаша Киво я е последвал в ИГ и тя него. Явно се сработват и забавляват на снимачната площадка. Мави ще използва успеха на Айлето и химията за да снимат обща реклама.
Засега само отделна пуснаха.

Мисля, че Чачи и Аслънхан Малбора ще си паснат и сприятелят в Кубра и ще са химични.  
Между другото близкият му аркадаш Мерт Коч започва нов проект - сериал. Мисля, че ще е от летните.  
Толкоз  производства как да ги запомниш всичките и не се объркаш. Харесвам такива и предпочитам засега нищо не ми грабва вниманието.
Колежката Айча Туран и тя ще снима проект римейк на лекарски сериал. Напоследък нещо не ми се нрави Айча. Не е заради Алпи и раздялата. Няма общо. Някак си се измени. Никога не съм и била голяма фенка.
Просто ги харесах с Чаатай в Протектор като взаимодействие и с Алп Навруз в Приказката. Заради химията им се зарибих.

Оф, така ми липсва зверчето. Айде да го щракнат и видим очите.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:30 от femmi2

# 127

Joy ФЕМИ*  какво ша пра,им днес със зверчето.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
Софиии Wine Glass
Какво ще правим със зверчето ли , каквото по принцип си правим ,лекуваме се с любов до стената.
Ще шие върху мен и ще пием от елексира.

Мариса е чок нетърпелива , така ме цепи главата и ми е паднало кръвното че едвам гледам и не мога да се концентрирам.
Наливам се с кофеин и ям шоколад и съм леко по добре.

# 129

Joy ФЕМИ*  какво ша пра,им днес със зверчето.. Stuck Out Tongue Winking Eye
Този въпрос си задават вече 8,6 млн Wink

# 130
Вече сме с 8 ,6 млн последователи в ИГ.
Нези , донеси го нагледно за да не са само приказки.
Аз съм през тела и не мога тоя фокус.
Това е да си Звяр! Всеки може да се учи от него как да печелиш нови фенове без да си  социален и слагаш само тийзъри за проектите си и в края на годината пускаш поздрав.
Феномен ! 👏
Радвам се че печели сърцата на нови зрители по света с професионализъм ,уникален талант ,красота и още куп неща.
Някой още  твърдят, че е ЧУ е среден актьор на който му дават проекти само заради красотата и така е пробил. 
Красотата му отвори пътя така е няма спор спечели
Бест моделса ,но всичко останало го постигна с постоянство , амбиция и талант.
Таби ки и късмет, който няма как да не ти е нужен особено в тези среди. Всеки може да играе роли важното е какво ще оставиш след себе си и да те помнят и не те забравят. Това и Чаатай го е споделял. Феновете също мислим така и се аргументираме.
Така са отговорили в Туитър. Спори се интелигентно без обиди.
Обяснили са как някой са го открили в Ичерде и са започнали да следят и други проекти и всяка роля е различна и образ. Не повтаря нищо и съпреживяваш всичко с него на екран. Аз заради него започнах да следя турско ,което си е прецедент.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 13:43 от femmi2

# 131

One in a million!
Heart

# 132
One in a million! Heart

Разбрах ли правилно ,но Хазалка е писала в ИГ  ще е наблюдател на балотажа на изборите. За сефте ще е. Правила го за бъдещето на страната и децата. Как да не и се възхищаваш.  👏Кой я поканил опозицията вероятно или сама е пожелала. 
Предполагам ще има снимки, ще следим развитието.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 18:24 от femmi2

# 133
Нищо не съм видяла за Хазал.
Но не се учудвам, тя е много социално ангажирана. Как намира време с тези малки деца? Браво на нея !

Отново на върха!
Hands ClapHands ClapHands Clap

# 134
Отново на върха.
Ейваллах , Ашколсун.👏 Удариха джакпота с Терзито и НФ и Гювентам продуцента и актьорите. Чаатай отново доказа усет и че не прави компромиси и това което му е на сърцето това играе и си личи. Ще оберем много награди тая година та и следващата.
Само да иде лично да си ги получи.Trophy

Това за Хазал го мернах в тиймито набързо и в Т профилите го обсъждаха.
Социално ангажирана. На двата полюса са любимците. Дори и Чаго да се интересува няма да сподели.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 06:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт