🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Софиии , ще ме умориш Joy
Големо шоу иначе скука.. кой в коя спалня се е заврял..
Чаго какво ще прай в спалнята на латината да не му е направила и тя шамански ритуал JoyRolling Eyes
Може да е на яхтата му и да е на риболов.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 00:34 от femmi2

# 106
Спокойно,в никоя спалня не се е заврял.
Това е от сцена от "Делибал". Joy
https://www.instagram.com/reel/CsmZPUfsQj9/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Още едно доказателство, че ни манипулират както си искат.

# 107

Joy Феми* ако не е Чаго за какво да обръщаме внимание на нЕкой си..
сега пък сцена от "Делибал"..
предпочитам подпряна до стената
Joy

# 108
Спокойно,в никоя спалня не се е заврял.
Това е от сцена от "Делибал". Joy
https://www.instagram.com/reel/CsmZPUfsQj9/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Още едно доказателство, че ни манипулират както си искат.

И се фащаме на манипулацията Joy
Толкоз пъти съм гледала "Делибал "
такава сцена по слипове не помня.
Тук Чаго не прилича на Баръш. Rolling Eyes
Латината защо пусна това пак не ми е понятно..

Софи Wine Glass
И аз така по добре подпряна до стената. В Шивача на продължението ще се насладим и на това. Трябва да го патентова и не се шегувам. Няма равен. Дива страст.. целувки , Огън , съблазън , любов и еротик❤️‍🔥

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 01:00 от femmi2

# 109
Здравейте момичета, 💐,
Смея се с глас....Честно...никога , ама никога не вярвам да се появи такава  реална снимка на Чачо /от реалния живот/ той е толкова обран, че не би позволил такова чудо да се случи...испанка, аржентинка, рускиня,....все тая кой, какво твърди.....
Но, да след казармата се промени....чудех се кога настъпи промяната и сега,  като го споменах те....Дуйгуто, ич, ама хич не ем кефир....без да съм следила този период, нито гъби,ни шамани.....
Чачо и порок....хм, той си научи урока ...сега май да,  може би....  Рибите...т.е реалните...Simple Smile
Не мисля,че би рискувал....шегата на страна, но той ми се струва твърде затворен в личен план и огън пред камерата....
Нося Ви един красив Чачко

Феми,
Даааа, права до стената...🤗🫢🥰

# 110
И аз не разбрах каква беше идеята със споделянето на тази снимка. Да манипулира? Но после си призна,че е от Делибал. Явно много хора са я питали.
Такива хора трупат последователи на гърба на Чаатай.  Същото прави и Дуда,като няма с какво друго да се изяви.
И аз не я харесвам и все повече не я харесвам! Дано да остави момчето на мира,да диша и да се развива,а и да срещне любовта !
А на нас-
Честит 24 май! Имаме си вече и първия носител на международната награда Букър
за 2023г-Георги Господинов и книгата му "Времеубежище"!

# 111
Честит празник на славянската писменост !

Ново - сет от Кубра от ИГ на Ахсенчето . На снимката се вижда и колежката Аслъхан  . Ех , звяра пак се е покрил.  Ясно, че номерата на оная в Амстердам нема да минат.

да се разхладим  с нещо свежо

Нани Flowers Bouquet така е , такова лично фото реално няма как да позволи камо ли публикувано. Може само ако е сниман тайно от някого. Още, като го видях се облещих и се захилих и не вярвах ,че е той .
Но сме се объркали изобщо не е космат в Делибал.
За пороците ... абсурд да посегне отново към онова . Слава богу спря навреме и не се отрази на кариерата му. Няма как да заличи този период от миналото.
Рибите са навик и порок . За музиката се радвам, че свири и така релаксира.
Нези , това да не е сцената на сутринта след като правиха любов? Виж как и се любува нежно на Фюсун .
Боксерките не му стоят зле, като мърда.
Красавец си е и с дълга косица
Емкаааа , ще спретнеш ли гифкиии моля:tulip:
https://www.instagram.com/reel/CsmZPUfsQj9/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

НФ сподели от фотосесията за проекта
Освен да припаднаааа... Изхабиха ми се думите . То е Нечовешко ! Flushed Естествен и няма  фотошоп.
Така му отиват тирантиии Heart Eyes ухание на парфюм. Пеями и сериала вече ми е в топ класацията след Емир. Толкова е специален.  Heart
🧵👑😍😍

ръцетеееее.. ❤️‍🔥  тук е вече в характера на Пеями с проблема с ръката. Страх ме е финала да не е трагичен и да спре да шие  

страхотна червена рокля по мярка е ушил . Г - н Пеями е с много поръчки , аз съм с предимство личен шивач и дизайнер ми е и нема пускане ... до стената взима мерки само с поглед и останалото на въображението ... Stuck Out Tongue

колегата Салих Бадемджи. Ще участва в нов проект за канал Д Ще му партнира Хазал Субашъ , която никак не харесвам. Салих я превъзхожда , като актьор.  

в черно  - бял фон  придава особено усещане🖤🖤🤍🤎  

Нези ,   на тая латина  какъв й е ника ко не е тайна?
Още се хиля за шамана асуманур и прочие😂

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:46 от femmi2

# 112
Здравейте, дами!

# 113
За награда за гифчетата черпя с любимия Сарп
Умопомрачителен и този поглед в стил внимавай играеш си с  огъня🔥

Софииии, сега видя ли че е различен в кадър  айде идвай да се шмугнем при него епилиран е .
По слипове рядко сме го виждали. Това лято дали ще ни огрее с лятно фото , смело си мечтаем за лятна гореща фотосесия по тяло , ризка и шорти . Sleeping

Още горещи страсти от Делибал 🤤❤️‍🔥💋💋

луд звяр  на барабанките🤯

Сетовото фото от Кубра по физиономия познах фризьора , който е  на Джентълмен

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 19:13 от femmi2

# 114
alycet40 Това е профила,Феми.
Снимките,които НФ пуснаха наистина са страхотни! Всички са много красиви!
Наш'то ,табики, най-много!
Иначе :
Сериалът #Terzi влезе в топ 10 на Netflix през третата си седмица. Шести в класирането с 8 940 000 часа. 20 дни и общо 50 900 000 часа гледне!!!
Феми,мисля,че тази сцена е ,след като вече са женени  с Фюсун и той  знае за състоянието си.
Казах ви,че снимката е лоша,за това ви се стори космат.Joy
На снимката от сета на Кубра липсва. Само да не се окаже,че наистина е в Амстердам.
Angry

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 19:16 от nezito

# 115
Не го мисли това не е в Амстердам. Работи си човека и няма как, като е най главния да отсъства. Може за епизод не и за повече.

Така е не че е нащУ но си е най красив.😍 Салих с тоя бял косъм и зализан назад не ми харесва, но се налага за ролята.
Шифанур е естествена,но външно не ме грабва. Сега придобива опит и популярност.

В ИГ как реагираха на фотото преди да разберат, че е от филма

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:34 от femmi2

# 116
Тя го беше качила на стори. Явно са я питали,  защото след това обясни ,че е от Делибал.
Вижте колко много Баръш прилича на Чаатай в момента.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:01 от nezito

# 117
Приличат си доста и затова лесно се манипулира.
За Делибал свали около 8 кг и сега е отслабнал, като фиданка. Колко кила мислите, че е в момента? 
Ако спортува и оформи  плочки
мускули ще е перфе. Искам го разсъблечен, разгащен не само стилен.
На продължението с кака ти Беррак е с шанс да ни се сбъдне желанието като я опрЕ до стената. Ще си поиграем с Огъня който пламти.. лудо  страстно и опасно ..

ОС по бТВ до края на месеца би трябвало да свърши. Онзи ден мернах, че са стигнали до РД на Корай и бяха на вилата. Там е толкова възмажал и сексиии. Целувката и шепота  между турските Ромео и Жулиета.
Но винаги ме е яд като тръгна след русата бивша да се прави на герой.
Гордост ли що ли  не е прав. Да се спасява не е длъжен да и помага. Фера трябваше да застане пред вратата и да не го пуска или да му зашлеви такъв че да се освести.
Толкова ме вбесява това в СЦ чула недочула айде събра си багажа и капитана несподелено влюбен в нея и това му беше шанса..
Три години в Америка план за отмъщение ,недоизказани неща таена болка.
Емир Не заслужаваше такава постъпка след всичко, което преживея и бори повече от нея.😭
Фера е слабостта му. Тоя развод от разстояние без съд ей само по филмите съществува. Не трябва ли и двете страни да присъстват. Не съм запозната може ли по закон да се разведеш от другия край на света.
Емир не я потърси и се пита защо и се сгоди пак за оная.   Потърси я  света обърни , но не го пожела иначе щеше да го направи, но се умори от всичко и  го разбирам принца.
Дали ще излъчват ПЕ след това по бТВ

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 22:41 от femmi2

# 118
Добро утро!
Специално за Феми!

Турската ТВ и кокошките пак се занимават с наш'то.

Според новините от програмата „Ако не го кажа" на Beyaz TV, Серенай Саръкая е била на място в Кючюкармутлу, нощен клуб .И Чагатай отиваше на същото място, но след като разбрал, че Серенай е там, той не е влезнал и веднага напуснал мястото. Панелът обсъжда истинската причина на Чаатай да не влезе на мястото.  И те също говорят за новото момиче на Чаатай   на име Ece Sükan. Слухове за това дали имат връзка.(те не вярвате,че има такава)И за раздялата с Duygu Sarisin и края на връзката им с Чаатай, защото той не иска да се жени и т.н.
Значи нощния живот продължава! Wink

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 11:53 от nezito

# 119

Офф, пак се почна..какво ново момиче* може да е Ece Sükan
като Чаго я познава много преди Дуда и вече не е и кака, а баба*
Joy

Общи условия

Активация на акаунт