🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 091
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Русата е нейна приятелка, съответно и негова. Тя живее в Амстердам.  Те са при нея. И преди са били при нея.
Тази испанка говори и за някакъв шаман.
Ето,направо копирах това,което е коментирала,защото я разпитват.
"Само ще кажа, че цялото магьосничество, което правеше с шамана асумансур, му подейства. . Той му плаща много добре за това, спомнете си на 21 март, всички, ритуалите, които правеше, и халюциногенните гъби, които яде

Тя сама качи всичко, дори вече не се крие, за да си прави ритуалите при шамана

добре, да кажем, че той има свой главен шаман и той изпълнява ритуали за него и те ги записват и ги качват, името на шамана е асумансур"
Нищо не разбирам...Малко в повече ми идва.
И още:
"нееее той ходи с тях, отчета е правен от 2 месеца, какъв е смисъла да се заслепяваш? Така че? Тя никога не излизаше от къщата, ядоса се, защото беше с бивша...той изневеряваше и чао, тя напусна къщата, а сега пътуват заедно, нови снимки са, ръцете й и дори начина, по който държи нейния мобилен телефон"
"
Разбира се, те вече са се сдобрили, странното нещо, което той прави, е водейки придружител, ако се помирят, се предполага, че са романтични, нали? Така и миналия път беше с Енгин, джейлан и още един човек...много странни хора"

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:59 от nezito

# 91
Ох, търкалям се от смях, като луда се хиля😂

Чачо плаща на шаман за ритуали.  Защо му плаща на тоя шаман за какво? Виж Дуда е шаманка е видно и такъв и е прякора.
Може да го е забъркала в това или тя да плаща и прави шамански ритуали ,отвари и така да го омайва и държи.
По думите на латината е с нея заради това и от страх да не го издаде така ли да разбирам нещата?
Пак казвам, ако са заедно оная нямаше да мълчи пред журналистите.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 14:25 от femmi2

# 92
Превода е гаден. Тя плаща на шаман и не се крие . Това разбрах аз.
Иначе си е за смях!

# 93
Сега се сетих ония странни неща, които  качи Дуда и още тогава направи впечатление че е нещо ритуалско.
Майтап или истина... Тая Дуда не е наред още в началото я усетих има лоша енергия и съм склонна  да вярвам че му е направила нещо.
Това, че Енгин беше с тях миналият път.. той по принцип придружава Чаго навсякъде.  Тогава беше да им свети романтично Joy

Нези , кажи мислиш ли че след Кубра нащУ ще се върне в обществената тв ?
Няма да е при канала на Аджун.

Като ще го чепкаме това питай испанката кои са и източниците достоверни ли са ?
Няма да ги издаде.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 20:27 от femmi2

# 94
Стига! Това е несериозно! Младо  съвременно момиче може ли да се занимава с такива неща?
Чачо,ако знае би ли се занимавал с нея?

Ума ми не го побира!
За телевизията,не знам.  Може би,ако ролята и сценария го заинтригуват,може и да се върне. Той е доста странна птица,от него всичко може да се очаква. Wink
Да си оправим вкуса с един страхотен Пеями

И колежката си я бива

Снимките са от ИГ страницата на НФ

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 21:19 от nezito

# 95
Несериозно е  не е изключено да се занимава с това.
Чаго я е разкрил и айде битти. Не ми се мисли как е реагирал. Слава богу на кариерата не може да му навреди и от  любов не е заслепен.  
Много хора прибягват до такава помощ врачки , шамани, ритуали.. някой умело се възползват.  

Рана ханъм писа, че премиерата на Терзито ще е лятото. Нацели поне втори сезон ще е тогава. Дали за огромния успех или е планирано по график, щото  е снимано накуп,но такова нещо е рядкост при тяхната практика. За други проекти мълчат и феновете са нетърпеливи.
Надяваме се да му видим очите преди или след това.

Таби ки, че ако не го грабне сценария и ролята ще откаже и  няма да играе.
Преди Шивача отказа проекти, но си изпълни договора ексклузивния.
Така и  ще намажем повече ко се завърне. Всяка седмица ще ни радва и ще е по социален.
От Кубра ни следа егати и тайните.
Два сезона сигурно ще ги снимат накуп с почивки.
Планира неща зад камера, като процес ,но няма да остави актьорството.  Предположенията са че след Кубра отново ще заложи на платформа.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:17 от femmi2

# 96

Weary Офф, нЕма отърване от шаманката,
 физически със сигурност
я е разкарал но тази пиявица продължава
 да му действа психически от разстояние..
 Халюциногенните гъби може да лекуват депресия
но може да действат и като наркотик, разликата е в дозата
и като се замисля много е вероятно Дуда така да е зарибила Чаго
и сега той да е наел друг който да го излекува..
аз винаги съм казвала че той се промени рязко след казармата..
дано наистина да се отърве от тази напаст завинаги

# 97
Тази испанка или аржентинка,не знам каква е,в чийто профил се разви дискусията за Дуда и Чачо е публикувала стори и на първото пише, да се обърне внимание на третата снимка,а тя е

...
Не знам от къде се взе и какво трябва да означава тази снимка.Thinking
А шаманката продължава

Знам,че личният му живот не трябва да ни интересува.  Че харесваме това,което прави с работата си,с таланта си...
Обаче,желаейки му доброто,се вълнуваме и се ядосваме и искаме да го предпазим ,дори и от него самия.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:24 от nezito

# 98
JoyОхх, ша са задавя от смях,
 Нези* дай още от същото,
Аполона космат  не съм го виждала и когато е пускал фотки от риболова
 с яхтата или пущинаците.. ма откъде извади таз Мата/ космата,
да не говорим че Чаго никога не се е появявал и с такива бански
като слипове..
Joy

Цитат

# 99
Макар да позаглеждам турски филми, точно с Чаги никога не съм гледала. Всъщност, бях опитала да гледам Кварталът на богатите, но никак не ми допадна Серенай, та зарязах след 5-6 серии. /Тя сега се опитва да ме откаже и от филм с Къванч, но се държа геройски    Sunglasses /

Но този филм Шивачът е просто възхитителен ! И като игра, и като драма. Без забележки. На един дъх просто - добре, че улучих цели 7 преведени серии наведнъж. Браво на вашето момче, чудесна роля прави. Колко са сериите от първия сезон - само тези 7 ли ?

Не знам какви драми се разиграват около вашия любимец, но повечето коментари, които чета тук са май някакви лични драми с бивши,   шамани, гъби...
На мен ми изглежда много свястно и концентрирано в работата си момче, поне изпълнението му в този филм говори за висок професионализъм и талант.
Ще следя темата )))

# 100
Софиии , това не е той джанъм. Joy
И аз ще се задава от смях. Ако е
Аполона спешно да се епилира и тези боксерки смешни не са му в стила.
Той е класика и само червени шорти облича и шие.
Шаманката да си яде гъбите за депресия колкото си ще и да пукне не ме интересува.

Лор ,добре дошла при нас Hug
7 епизода са няма повече. На платформи е така. Снима се по малко и без да се разтяга излишно. Втори сезон който ще е на 28 юли е 8 епизода.
Там престои развръзката с обрати и екшън. Пеями е като наранено животно и неконтролируем.❤️‍🔥
Споделям мнението ти за Серенай.
Шивача е уникален сериал. Всичко е топ. Режисура , актьорска игра и сценарий.  Чачо е звяр в актьорството. От него може да се учиш. Висш пилотаж.
Винаги е трудолюбив и  различен, като визия  и те изумява.
За ролята се е учил на шивашки етикет у дома и на нов инструмент се научи за ролята на Пеями. Толкова фино и изискано шие и държи ножица и игли и всичко цял живот сякаш това е вършил. Затова си го Обичаме и вярваме в него винаги. Ако беше социален и поне напише Тешекюлер на феновете няма да има по щастливи от нас на света.
Включвай се по често ако желаеш при нас може да ти препоръчаме и други страхотни проекти с Чачи.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 15:30 от femmi2

# 101
Eva,това е всичко, за сега. Ако има още нещо,ще покажа. Wink Joy
lor,добре дошла!
Това са някакви драми с неясен произход и въобще не се знае дали има някаква истина.
Просто си клюкарим. Wink
Съвсем точно си забелязала какъв човек е Чаатай.  Иначе не би бил това,което е!
Hug
Феми,какви бански,какви шорти,човека си е в спалнята. А латината какво прави там ...не знам.
Grinning

# 102
Това е спалнята в къщата му така ли?Той знае ли че го снимат?
Мисля, че не би позволил това още повече в спалнята излегнат по бельо.
Сам ли е или с некои вампир Joy
Той в момента е толкоз слаб и тънък че тая фигура изобщо не отговаря.

Така е клюкарим си. Бившата ни провокира. Аман!
То не бяха ехидни емотки и коментари и въдици. 😠

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 09:45 от femmi2

# 103

Joy Охх..ве..ма туй фотка от спалнята на латината ли е,
щото аз разбрах че намека е за Чаго,
 който е легнал на палубата под звездите
и е сниман без да знае, за да го показват като скрит коз
Joy

# 104
Че е спалня,спалня е,но чия е не е ясно. Нито с кой е,ако е той. Тая снимка е толкова лоша,че не знам как ги различихте тези косми. Joy
Ако се загледаме ,може да намерим прилика с Чачо,да не си кривим душата.
Може пък кака да го е снимала и да е показала на някоя приятелка и така да е попаднала при латината тази снимка. 
Всичко е възможно. А може да е поредната интрига на какчето. Wink

Общи условия

Активация на акаунт