🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Турски Чай в приятна компания

Ох колко е хубаво така с превод  , сега съм на втори епизод. Хайде Агапи му - любов моя ще ти взимат мерки за булчинската рокля. На Салих много му отива да е психо и  
ирония вкарва .
Това с късането на роклята е върха ! Нерде е Роза , нейн ред е на подиума. Пеями е под напрежение и потен.Роза прави секс и се скъса плата. Ей сега ще я оправим .  Готово .
Пеями - Хайде върви и се наслаждавай !
Още веднъж Тешекюлер на Емилис за труда . Flowers Tulip

За анкетата и какъв стил ще избере Чаатай за среща , която не се уточнява каква .. залагам на стила  с ризка и панталон  или спортно със синята тениска и панталон , като на Пеями.

Емкаааа , може ли гифки ако си свободна . Flowers Tulip
Латините са го гледали по НФ с испанска озвучка . Гласът на Чачи , интонация всичко не може лесно да се нацели. Трябва да се слееш и почустваш емоциите.
Паник атаките ти късат сърцето Broken Heart
https://twitter.com/AliAv24/status/1658098738173288449

Ново - колежката Джейда Атеш със мъжа си .  Каква сладурана беше у Ферихата , много се измени..

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 19:32 от femmi2

# 76
Здравейте,благодаря много за превода!3 и 4 серия,не се отварят,при Вас как е?

# 77
При мен се отварят епизодите всичките. Сега съм на трети , където Мустафа  е сънувал лош сън. Взе ножицата и не искаше да я остави и Пеями се ядоса. Той горкия не разбира, че може да се нарани. Баща ми е шивач. Фиру го убеди да играят игра и така остави ножицата. Олгун Шимшек е за Оскар.  Според мен са му сложили криви протези , така си криви устата или естествено го прави.  Ох, искам Чачи да шие върху мен , така слага иглите , толкова финно , абе талант .  Лесно, като него няма да се науча с такъв учител няма как да не се осъвършенстваш. Не спирай да мечтаеш и вярваш е мечтите си казва любимеца. Така и ние спираме да мечтаем. Ех , всеки който е около него е късметлия в реал и сериал .  
Sleeping
Видяхте ли как и повдигна косата и върза. И това е тренирал. Жените не можем така.
Накара я да премери и булчинската рокля без да знае , че това е Есвет приятелката на най добрият му приятел,който полудя, като си тръгна. Пеями се опита да го убеди да и даде време и ако не се върне ще му помогне да я намери. Димитрии не слуша. Ще претърся всяка улица на Истанбул.
Не мога без нея обичам я толкова много. Нуждая се от нея за да се променя.Психото Димитри се държи отвратително с родителите си и с право отнесе шамара. Сюлюн е права затова, че Димитрии е изпитание за тях, както и за Пеями. '' Ти си го избра за най добрият ти приятел'' .

https://twitter.com/butischerbatsky/status/1660042995729592322
Тук коментират, че са попаднали на коментар в който казват, че ЧУ не можел да играе , какво му харесваме , други били по добри от него. Рядко чета такива коментари не може всеки да го харесва..некадърен да го изкарат ми е в повече..  Феновете са реагирали с насмешка на това.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 21:28 от femmi2

# 78
Емкаааа, може ли гифки ако си свободна . Flowers Tulip
Латините са го гледали по НФ с испанска озвучка. Гласът на Чачи , интонация всичко не може лесно да се нацели. Трябва да се слееш и почустваш емоциите.
Паник атаките ти късат сърцето Broken Heart
https://twitter.com/AliAv24/status/1658098738173288449

# 79
Ехааа ,каква наслада Heart Eyes
И аз се нуждая от питие заради писанията, че е некадърен. Ако тоя, който го е написал беше пред мен или лично ми го каже ще го изям с парцалите. 😡 Какво ся да го пратим да играе някое борче пак ще направи впечатление, щото e с уникална харизма и си е самодостатъчен.😛

Сега в внимателно прочетох с бг превод  и гледах когато Димитрии откри гривната и Пеями не я  издаде и веднага измисли причина как е попаднала там. Умен и талантлив Шивач. 👏  
Тоя чуждестранния актьор играе някаква клечка ,както Димитрии се шегува лорд.
В тая сцена в имението е снимана и зад кадъра с тела и рушвета с клапата Joy

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:14 от femmi2

# 80
Феми,не се ядосвай! Който не го харесва ,да не го гледа, много е просто!
Ето ти един Сарп Wink

# 81
Да не го гледат и толкоз. Някой ще гледат шивача няма и да си признаят колкото и да се пънат ,че  вече не е красив и играл в слаби проекти. За успеха му дума не обелват. Закова всички с рейтинг от раз. 👏

Нези , ти започна ли го с бг субт. ?
В Туитър празнуват РД на Яман

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:01 от femmi2

# 82
Аз го гледах веднъж с английски и веднъж с руски субтитри.  Мисля малко преди 28 юли да го изгледам с български,за да се подготвя за втория сезон.
Сега гледам Йешилчам с руски субтитри.

# 83
Тук са подредени всички епизоди и по добре така без многото линкове
 Краднах си го от Общата тема у форума .
Всички епизоди се отварят без проблем
"Шивачът" сезон 1
https://playtube.tv/search?keyword=%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%8 … lXldQV2h-4H9P5v-M
Превод и БГ Субтитри: Emily

Ето отново епизодите с линковете за всеки случай. Сега съм сугурна че няма проблем и ще се отворят 3 и 4 епизод
Всички 7 епизода тук
https://videa.hu/videok/film-animacio/_1-F1Izy4i1nAYRyl9O
https://videa.hu/videok/film-animacio/_2-zmER6DbKCeONUxNo
https://videa.hu/videok/film-animacio/_3-USRIZshJwzTam8LK
https://videa.hu/videok/film-animacio/_4-r22sbGvysMkqNfyj
https://videa.hu/videok/film-animacio/_5-nsgymQvHNZJ662jG
https://videa.hu/videok/film-animacio/_6-1jqdZ0HU315eBYLa
https://videa.hu/videok/film-animacio/_7-AZHy2CCKYguovNid

Ако желаете дайте идея за анкета за сериала и героите в Терзи. Анкетата може да се пусне по всяко време.  
Последно правих в старата тема.

Кака смело ни показва чаршафИ и кафе. Няма да се фанем на въдицата.
Самотно й е но ще си намери некой.
То е ясно, че като звяра няма друг на земята.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 15:32 от femmi2

# 84
Добро утро!
Идвам с новите интриги на кака. Но в ИГ хората се чудят интриги ли са или пак подсказва, че нищо не е такова, каквото изглежда. Ако е така, въпросът е "защо". Хората казват,че са обидени от лъжите на Чаатай. Да,личния живот си е негов,но ,ако лъже,че са заедно,това вече е друго. Феновете заслужават честност.
А кака никой не я харесва,то е ясно. Повечето мнения са,че не би изпуснала златната кокошка,че е жена без никакво достойнство,че единственото нещо с което е известна,е Чачо. Че дразни феновете му със снимки,в които намеква ,че все още са заедно.
И все пак...Никой в нищо не е сигурен.
Вие какво мислите?
Това Чачо ли е? Макар че,знаем ,че той снима в момента и не може да си позволи да е в Амстердам с нея.

# 85
Направих си сутришното Айс  кафе със закуската.
Ще ми трябва за да   преглътна интригите. Лисица е и се прави на умна.
Това ,което демонстрира е смешно и жалко.  Това не са Чачовите ръце и кога е носил такава гривна на ръката си? За сефте виждам такава.
Колкото и да крие ЛЖ няма да постъпи по този начин да лъже всички. Никога не е крил връзката си с кака и е опровергавал слухове. Ако бяха заедно  нямаше да мълчи и нервничи, като я питат за ашкъма.
Както опроверга глупостите за лелката крокодил ,така щеше да изясни и за бившата. Никой не го пита затова.
Той снима Кубра какъв Амстердам?!
Може  да е в почивка и въпреки това не вярвам да е с нея. Тя никога не е споделяла общи снимки или отделни с Чаго , защото е забранено.
Явно си харесва Амстердам и отново е там. Предишния път  е настояла да идат там предполагам , защото изобщо не вярвам в романтик изненадата, както писа Туркиш пресата. Още тогава са били пред раздяла и си личеше хлад от всякъде. Това не е чифте, което се обича.
Нези ,успокой феновете в ИГ.  
Но са прави за това, че вещицата е известна зарази него и никой друг.
Само Чаатай ли ходи с брада?! Нарочно не му показва лицето за да дразни феновете и гадаем.
Бирсенката ще разплете интригата ако са си дали пореден шанс в което няма смисъл и съм убедена в това.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 13:06 от femmi2

# 86
Феми,аз също не мисля,че е той. Първо,в момента Чачо  е с по-дълга коса и брада и второ, да ,той никога не е носил такива гривни.
Това и написах в коментар.
Просто исках да покажа какви ги върши кака.
Ей голяма интригантка е!
Пуска тънки нишки,насочващи към Чачо-блузката,прилича на ризата от фотосесията за списанието,малко брадичка, ровене в телефона,слаба мъжка фигура като неговата, шапката,която носеше миналата година в Амстердам.
Опасна е!

# 87

На въпрос дали Чаатай Улусой ще се върне на телевизионните екрани, известният журналист Ранини отговори, че всъщност планира да се върне. В крайна сметка, първоначално сериалът "Шивачът" беше предназначен за канала TV8. Така че защо не

Юхууу , ще се върне..  Тоя отговор на Рана ханъм мога и аз да го напиша по  логиката.
Ще се пребори психологически и ще се върне със силен проект . Вероятно отново екшън . Убедена съм на милион процента, че ще си опече договора с договорени епизоди и сезон. Ще е или с Япъма или с ОГМ Пикчърс  на Гювентам .  

В  Световния Социопол тази седмица под номер 2. Сменена е профилната снимка.  Задържа интерес и позиции , само така . Колежката Шифанур Гюл е изпаднала от третото място  и сега е по назад. Има колега ,  който е в социопола отдавна  и без проект , като се грижи за феновете си и е активен. Джан Яман , няма стигане .

Стил, елегантност , класа , красота , съблазън , съвършенство , талант , уникална харизма.  
Заради любимците навъртях стаж у форума дори не знаех че бг мама съществува . Като се ровех за инфо и открих форума . Четях преди да се разпиша . Изписваха се за норматив темите . Много дружки не пишат вече .

Що се отнася до интригите на кака и новите фотоси .. рускините заслужено са я насолили .
Това е от затворената група https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_264651%2Fall
Цитирам
''Мъжът на снимката има златна гривна, а Чаатай носи сребро или бяло злато. Макар и подобни. Винаги е на телефона, когато няма какво да прави. А относно Дунка, истинска кучка. Леля няма какво да прави и плете своята мрежа от интриги''.

''Тя иска да й бъдат зададени тези въпроси, а вие питате. Има и дърво и кафе в леглото, слава Богу, спасени от други интимни подробности. Тя има море от снимки и вече никой освен тях не знае кога и какво са снимали. Не мисля, че и той наистина знае''.

------------------
Когато бяха заедно тя е снимала  и дори Чаатай не знае какво е снимала и пази в тела си .  Онова с дървото на двора е старо фото и пускаше въдици..Angry сега върти интриги и не се изненадвам по време на връзката им да е правила номера и Чаго и е бил шута . Добре че не се превърна в сериал , щото в шоу бизнеса и отношенията с хората такива примери колкото щеш.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 17:16 от femmi2

# 88
В ИГ дискусията продължава.  На моя коментар една ,на испански, ми е отговорила че ме уверява,че е той. Казва,че тази русата е дизайнерка,от Измир,тяхна приятелка и те са при нея за три дни. Казва,че тя е проектирала сватбената рокля на Дуда, която тя така  още  не е облякла.
Каза,че е толкова осведомена,защото следи отдавна всичко за Чачо и има много източници. Каза,че Чачо никога няма да я остави(кака),заради пороците,които имат заедно. Това ме шокира! Попитах я какви са тези пороци, ако ми отговори,ще ви кажа.
Това е засега...

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:38 от nezito

# 89
Това и аз мога да го съчиня, като испанката .  Звучи шокиращо , особено с пороците. Всеки човек е с пороци  , навици и не е  светец .  Нееее , не може да е такъв загубен и да сме се лъгали . На лицето му е изписано, че не може да лъже.  Ако бяха заедно на галата щеше да защити връзката  си с Дуда. Нищо такова не направи и спокойно отговори, че са стари приятели с Едже Сукан.  Възможно е да знае неща от кухнята и тази русата да е аркадашка. То е видно, че е е там с приятели . Кака при тия изневери, които му преписваха и рога няма да мълчи. Поне аз бих реагирала . Ха , ха не спирай да мечтаеш иска ми се ех реалност!

Приятелката общата в Амстердам ли живее и са на гости така ли ?  
Не няма да се фанем на това . Не е Чачо и Точка ! Нито ще ходи на гости на някоя си в Амстердам . По скоро е Дудина аркадашка и от скука не знае нерде да се завре !

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт