🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Нямаше сцена,само началния надпис "Делибал".
Аз сгреших два въпроса
Не знаех къде е танцувал
Не знаех как е бил кръстен в началото проекта Paper lives

# 61

Ох позната ми е мелодията от втория клип на Габи. Не се сещам сега.. на вас позната ли ви е ако може да се издири в нета.

Ето видео с оригиналната мелодия използвана от Габи.

https://www.youtube.com/watch?v=_xTTGwS5wiY

Здравейте, не съм се включвала от седмици и едва успявам да ви прочета, обаче намерих въпросната мелодия и песен. Чакам с нетърпение втори сезон на Шивача. Няма да мога да го гледам в същия ден, защото по това време ще съм извън страната, но веднага след завръщането ще съм пред екрана.

# 62
Дени , Тешекюлер за мелодията.
Отдавна не съм слушала и гледала този актьор, но го харесвам. Позагуби се от екран.

Засега нямаме планове и края на юли не знам нерде ще сме. Предполагам ще съм си вкъщи и ще си изгледам с удоволствие на екс звяра.
Разчитах на теб да ни разказваш в реално време ,но след като си извън страната ще разчитаме на Нези или който гледа от НФ. Ще е емоционално отново няма съмнение. 

Нези 🌺 заглавието го смениха на филма ,но сега и аз не се сещам какво беше първоначалното.
В анкетата се сетих като го прочетох.
Танца не е ли от Реджеп тогава е статист. Сега е  задобрял в това.

# 63
Ако успея да пусна НФ в Турция, ще го гледам и още как. Непременно ще ви разкажа,ако искате.
Това с танца не го знам,да от Реджеп се оказа,че е. Дори не знам какво е това...
Имаше е един въпрос за актриса,която не е играла с него. Признавам си,че там налучках. Но наистина не ги знам.
В ИГ в момента се върти и една друга анкета от НФ Турция.
Показани са няколко визии на Пеями и питат,коя от тях Чаатай би избрал, за да отиде на среща.
Каква е срещата?
Честно казано не мисля,че би се облякъл по нито един от тези  начини ,но...може би с ризата и панталона от последната сцена ,във фермата.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 20:54 от nezito

# 64
Реджеп е известен проект, като комедия. Актьора е добър. Направиха много части на филма.
Забравих, че тогава ще си в Гюкчеада.
Не трябва да е проблем да си пуснеш НФ от там.
Нали има нет на острова не е откъснат ?
Ох, как искам и аз там. За чужбина мислим накъде дали ще е тази година..

О ,анкета от НФ - Турция. Браво ,така се прави за поддръжка.
Чаатай да иде на среща в реала ли и какъв стайл ще избере ?
Аууу коя мацка ще свали е работна среща? Може ли линк към анкетата.
Той не обича да се конти ризка и панталон или блузка и джинси  му стигат.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 22:53 от femmi2

# 65
https://www.instagram.com/reel/CsduIfjgzCx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Написах в коментар ,нека позналият да се срещне лично с Чаатай Wink
Иначе, да и аз мисля ,че не обича да се конти.
Помните ли клипчето от сета на Терзи,където наш'то е с телефона.
Попаднах на някой,който е превел какво се случва :

Превода е лош,но се разбира. Много интересно,нали! Wink

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:20 от nezito

# 66
Момичетата 💐😍
Оставих ви днес и реших, че Чачо се е появил като видях 12 нови Simple Smile)))
Обичаме си го, това е....
Аз гледам и други , но никой не ми е така на сърце, той ме спечели още като Емир....няма да забравя тогава го гледах по ТВ и всяка вечер ...пред екрана ...ММ иска , не иска и той гледа...кога гледа ...кога не....НО ВИНАГИ КАТО ВИДИ ХАЗАЛ ...казва...ОООО, СЪРНИЧКАТА Simple Smile  (или кошутката) изключително много я харесва и казва , че има очи като на  Кошута....вярвайте ми сега като попадна по БТВ от 14.30 на сериала и това беше реакцията му.....
Има хора които докосват....
Аз обожавам Чаатай, а той си харесва Хазалче ....гледал я и в З.Плод затова....
Споделям това, защото аз следвам доста, но никой не ме докосва както Чачко.....
И да, Феми ...
Беше активен, нееее, не всеки ден, но имаше снимки помниш онази със камиона със семките....от САЩ....
Идея нямам защо е тази изолация, но трябва да се показва....за да ни радва ...всички , които го харесваме....

# 67
Помня Нани 💐 аз съм като компютър😂 това фото със семките не е ли от село?  

Всички ни спечели, като красивият принц на нощта и така започна кариерата и славата му. 
Мечта , като в приказките на бял кон и с чисто и добро сърце ❤️
В реала е такъв затова го чувства близък Емир и може да се влюби в обикновено момиче.
Той си харесва Хазалче от ЗП още.
Лично го е споделял и се е зарадвал и възкликнал О , това сладко , хубаво момиче и талантливо. Гледам я в ЗП.
Очите й са като на кошута ,толкова красива ,фина ,грациозна и нежна.
Прав е мъжът ти има хора ,които докосват. Затова света не може да ги забрави и не губи надежда, че отново вселената ще ги събере. И ще докоснат по същия начин сърцето ти. 💕 Колкото и пъти да гледам винаги изпитвам сантимент и емоции и сълзите ми текат.
В началото, когато ги открих толкова плаках и за финала и в парка сцената с прегръдката и емблематичното С Мен ли си ? 😭😭😭🤎🤎💚💚🔥
Вкъщи приятеля и той е гледал от сериала и си хареса Джейда Атеш. Сега се измени и му я показах не я позна, че е тя. Иначе вика на сериала, като го види по бТВ твоя ученически сериал почна. Лятото, като бяхме в Истанбул не остана време да идем до унито  много исках и в Етилер също. Не е лесно с тия разстояния. Той  е оправен и се орентира с него съм спокойна, че няма да се загубим.
Живот и здраве ако идем пак и ми ходи по акълЯ ще ме заведе.
В тоя ред на мисли знаете ли къщата на Пеями нерде се намира в Истанбул?
Туристическа ли е?
Искам и в Азиатската част да разгледаме повече.
По принцип тур агенциите   разхождат с корабче турските да гледат къщите от Перла , 1001 нощи и от ЗП.
Сега, като гледам Мрежа от лъжи по лейдито там също е туристическо.
Много печелят от сериален туризъм комшиите.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 23:57 от femmi2

# 68
Феми, говорех за снимките които поства, тези от САЩ, тази със семките...беше фурор, с рибите...
И аз го следя зорко Simple Smile
Мдааа, благородно ти завиждам ММ не иска и да чуе за екскурзия до Турция,  камо ли да ходим по къщи и университетите от филмите, но да права си и аз на корабчето специално бях помолила екскурзовода Исмет да ми покаже къщите....Перла, 1001,  Черни пари и любов ...
Той много се забавлява,че се интересувам и доста ми разказваше...

# 69
# 70
Браво! Hands Clap
Сега още повече хора ще могат да го гледат!
Наистина,благодарности за превода!!!
Flowers Bouquet

# 71
Не вярвах  за бг превод ,но се радвам и благодаря за труда на хората.💐 Сериала и актьорите определено си заслужават. Страхотно е да се насладиш с бг буквички без да се напрягаш. Почвам да го гледам пак за трети път. Ще запазя линковете живот и здраве за следващия път в заглавната стр.  

Нани , 🌺 в Етилер едва ли ще стигнем няма да се навие.
Преди всичко беше евтино и безплатно сега за всяко нещо плащаш и то скъпо.
Не ползвахме екскурзовод и се оправихме сами.

Кълбото ми шепне силно, че нащУ се появи якънда и ще ни се усмихне с красивата си топла усмивка. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 12:32 от femmi2

# 72
Феми,в Истанбул ли ще ходиш?
А сега не може ли да добавиш линковете с български превод или не може да се редактира?
Видя ли превода на клипчето ,в което Чачи рови в телефона  си на снимачната площадка?
Много са забавни! Heart Eyes
Кака със самотно кафе в леглото тази сутрин

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 11:39 от nezito

# 73
Няма да ходя в Истанбул ,мечтая си за някой следващ път.  Миналата година бяхме там и беше емоция. Дори видях оригинален магазин на Колинс Джинс нали Чачи ги рекламираше. И като се развълнувах викам на приятеля тая марка моя човек я рекламираше преди години.
Снимах каквото можах. Мави също видях и разгледах нищо не ми хареса да си купя.
Дефакто, който Алпи рекламира.  Там мерих лятна рокля с готин цвят и плат ,но не ми хареса как ми стои по тялото.  В квартал балат също бяхме. Много е цветно, като арт изкуството е. Турското им кюнефе е уникално.  Yum

Не може сега да се добави редакцията е 24 часа. Прочетох това с тела нищо не разбрах. Салих искал да играе карти на тела ама останал в колата и Чачи дал неговия.
За някви банкови сметки... Ако може обясни ми, щото се обърках. Но са такива скици много се радвам, че се шегуват и забавляват с колегите. Тела му разгадаха ли какъв е ? Не се интересува  колко е модерен важното е да му върши работа. На моя тел и филми гледам понякога. Широк екран ,купих му и протектор за защита.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 14:52 от femmi2

# 74
В Турция имат някаква традиция,за даване на пари на човек,който ще прави нещо. Например при годеж,нали си гледала как пръстените са вързани с панделка ,която после се реже с ножица. Та може този,който дава ножицата,да каже,че тя не реже ,докато не му дадат пари. Това е символично,разбира се.
И сега,момчето,което държи клапата,казва,че няма да има клапа, докато не получи пари. Салих иска телефона си,за да му преведе по банка,но му казват,че телефона му е в колата. Чачи казва,че неговия е тук и му го  дават. Иска сметката и имената на момчето,оказва се,че не е в неговата банка,а Салих обяснява на другия актьор,който явно не е турчин какво правят и го нарича рушвет.  Смеят се .
После Салих казва на Чаатай да му покаже каква е сумата и той показва екрана на телефона.  Пак се смеят. Аз чувам онбир(11),но незнам дали правилно чувам.
Това е.
Grinning
И да,някъде в коментарите прочетох,че дори от телефона му се вижда колко не се интересува от технологии.  Явно не е някакъв нов и хубав модел.
Аз пък много обичам да снимам и за мен е много важно телефона да има хубава камера и хубав екран.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 12:49 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт