🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 45

ох , вървиш си и срещаш на пътя си това същество ще си помислиш, че е сън . Сигурно и снимка няма да направя и ще се развълнувам .
По сайтовете отразяват огромния успех на Шивача по света и друго няма засега .

Наздраве с принца на нощта !

Огън в Огъня 💋🔥🥵🥵🥵🤯🤍

Спешъл за Нани открих горещите сцени на звяра в Протектор
 и за всички в къщичката ни. След това хладен душ ще ни е необходим  

За Чаатай само най доброто . Затова тази песен е за него.Любов ти си най добрияяяяят . Винаги бъди такъв  напред и нагоре ! Heart Като му кажем това в очите ще каже че не се смята за най добрият и няма да се възгордее ,но ще му е приятно че хората го оценяват така. Зад камера ще направи запомнящи се неща. Учи се от най добрите с които работи.
Ох направо ми е пред очите как свири на барабани тази песен и лудее.
https://www.youtube.com/watch?v=An05IjJn2CY
най добрата  Тина Търнър Stuck Out Tongue Winking EyeNature Fire

Превод на песента
Най-добрият
Обаждам ти се, когато имам нужда от теб,
сърцето ми е в пламъци.
Ела при мен, ела при мен подивял!
Когато дойдеш при мен ми дай всичко,
от което имам нужда,
дай ми доживотни обещания
и свят на мечти.
Говори ми с езика на любовта,
който само ти знаеш какво значи
и това не може да бъде лошо,
вземи сърцето ми и го направи силно, скъпи!
Ти си просто най-добрият,
по-добър от всички останали,
по-добър от всеки, който някога съм срещала!
Влюбена съм в сърцето ти и
се хващам на всяка дума, която кажеш!
Ако сме разделени, скъпи, по-добре да съм мъртва!
В сърцето ти виждам звездите
от всяка нощ и всеки ден,
в очите ти се губя, отнасям се.
Просто, когато съм дълго тук, в прегръдките ти,
не мога да бъда на по-добро място!
Ти си просто най-добрият,
по-добър от всички останали,
по-добър от всеки, който някога съм срещала!
Влюбена съм в сърцето ти и
се хващам на всяка дума, която кажеш!
Ако сме разделени, скъпи, по-добре да съм мъртва!
Всеки път, когато ме оставиш
аз започвам да губя контрол.
Ти си отиваш със сърцето
и душата ми,
мога да те усетя дори,
когато съм сама.
О, скъпи, не си тръгвай!

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 20:42 от femmi2

# 46
ФЕМИИИИ💐❤️
Благодаря ти, от сърце❤️
Прекрасен Чачи....разбива сърца...
Знаеш ли , днес гледах клип колко изкарва и къде живее, точно този клип не бях гледала....
Аз вярвам в него, винаги ще вярвам...аз го обичам, заради всичко, което ми носи...наслада на сетивата, наслада на екрана да го гледам да  плува, свири,  целува, обича,плаче, шие,шофира...и всичко което изгражда в една роля..оооо бие и стреля 🙃 нееее, не ги обичам като действия.... но на Чачко всичко му е ок...

Еми 💐

И Феми,
За Ози , Благодаря ти
Много ни хареса трейлъра...чакам го с нетърпение....
И, даааа ще го обсъдим...❤️
Ози, отърва ли се от татуираната?

# 47
Свири на китара и пеят с братчеда адвокат. Старо клипче ,но е толкоз сладък. Офффф що не ни зарадва и с ново. Заслужаваме заради подкрепата и вярната любов.
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1659278329160122370

След излизането на сериала "Шивачът" по Netflix много зрители обърнаха внимание на приликата на Чаатай Улусой със суперзвездата на турското кино Картал Тибет. Той беше актьор от най-широк диапазон, а след това стана много успешен режисьор (Чаатай също учи режисура в САЩ)

Не ми е познат този актьор на турското кино. Но не искам нащУ да зареже актьорството заради режисурата.
Да ги съчетава най добре.

Нани:tulip: после ще ти отговоря на въпроса за Ози  в редакция или нов пост

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:08 от femmi2

# 48
Здравейте момичета,  💐

ЧУДОООО

Помним как се ползват соц.мрежи Simple Smile

Продължава подкрепата за Шивача Simple Smile

Хубав петък, Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:16 от nanni_123

# 49

Peyami Dokumaci! ✂️🪡

Пеями или Яман, но усмивката на Чаатай, която идва от сърцето, не може да бъде пропусната💓

Спомнил си е паролата за соц мрежите 😂 Да си смени профилната снима с актуална не с тия мустаци.  
За Ататюрк не е чудо и не забравя да отбележи по принцип.  Това е туита от Чаатай за годината.
Следващият ще е през 2024

Гилдията гласува да си върне държавата на балотажа за жалост ще спечелят отново Ердоганистите.  
И при тях инфлация не им е лесно. Както и при нас ,не сме цъфнали.. Няма парламент.
Загубена кауза ,но ще продължим да мрънкаме да не неглижира така соц мрежите. Далече от неговата реалност с професията му е важно. Света се променя и технологии и всичко.    
Ако аз го интервюирах щях да го контрирам феновете са тези, които те поддържат и подкрепят.    
Ние го Обичаме и Обожаваме и вярваме в него и винаги си заслужава търпението и нервите. С уникален усет за истории и всеки път откриваш нещо ново и те изумява като талант.   
Илка отрязва успеха по гледаемост и се рекламира, като стилист. Нещо за стайла е писала и ризата.

Нани 🌺 Ози се отърва от татуираната още преди нащУ да се раздели с Дуда. Тогава си виках кога и той ще усети вкуса на свободата.
Опазихме и двамата слава богу от пиявиците.
Сега им е чок добре. Ози нещо се заиграва с Ханде Доандемир в обща агенция са.
Бившата му го поотрака със социалност нали е инфлустър ,модел и нам що си..
На снимки ми харесваха, като чифте. Не знам дали знаеш Ози и Хазалка снимаха общ проект - Гост Мисафир на турски. Не издържа дълго и толкова ни е яд фандома и на двамата. Такава радост и кеф, че ги гледаме.  Фокса го резна на 5 ЕП. Имаше потенциал не им дадоха шанс. Също и Буура Гюлсой участва.
ГеджГир е рана, която няма да зарасне.💔
Ози играе полис Гирай е горят му така му отива с патлака. Гедже - героинята на Хазал е изстрадала много. Тогава тя сподели, че е доста далеч от нея и се постара да се доближи и го изигра и направи перфе.👏 И аз усетих болката й. Който може си го може.

----------------------

Цитат
📸💫 Хазал Кая и Али Атай бяха видени в търговския център İstinye Park предишния ден. Актьорите казаха, че са излезли на чист въздух и на шопинг. И двамата имат много работа. През лятото и Али, и Хазал ще работят, така че все още няма планове за почивка.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 08:57 от femmi2

# 50
Хазал със съпруга си

# 51
Хазалка на тези кадри изглежда още не се е възстановила от второто раждане.
Може да е от камерата..
Лятото няма да почива затова нямат планове.
Ще снима продължението на Палас ,зетя и той ще снима. Имаше някакъв проект за Дисни плюс.

Нези , кака спря да се прави на интИресна и да е жалка с това да заблуждава или ?
Има ли ново ?

Нани 💐 по отношение на клипчето, което си гледала  много му коментират хонорара сякаш са му чели договора.
Заслужил си ги е със здраве да си ги харчи. Много звезди работят за Гювентам  най много плаща на ЧУ и вярвам, че е така без да съм му чела договора. Много колеги  изкарват от реклами милиони, нащУ само от актьорство , което си е похвално и вино произвежда.  
В репортаж преди с цялата си наглост го гонеха да го питат  за хонорара му. Той запази спокойствие и им тръшна вратата на автомобила. Бяха със Халит Ергенч тогава. И него го разпитваха. Тогава се ходеше с маски заради ковида.
Чачи отдавна живее в Зекаракьой сред природата в затворен комплекс.
Там рядко снимат папараците.
Демет Йоздемир също живее там мисля и Арас. 
Много от звездните актьори. Хазалка също ,но се премести така и не разбрахме що след като и харесва. Може да се е повлияла..

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 00:32 от femmi2

# 52
Феми,скоро не съм засичала нещо от кака,което да ми е направило впечатление.
Тази сутрин е в облаците, вероятно лети на някъде със самолет.  Дано да е сама или с някой различен от Чачи!  😉
Гледаш ли Йешилчам на руски?
Аз изгледах няколко серии вече.
Много ме кефи в ролята на Семих Атеш.
Страхотен е! Heart

# 53
Още не съм го изгледала с превод втори сезон на ретро продуцента. Чачи там е скица , такива емоции . Задължително да играе в нещо комедийно и не се съмнявам, че ще е смислено от към сценарии и история  С това не прави компромиси и много се гордеем, че е такъв и може да си го позволи .

От 1 юли ,ако няма промени  Нетфликс започва да снима втори сезон на  ''Пера Палас'' с Хазал Кая и Селяхатин Пашалъ в главните роли .  Снимките ще продължат до октомври .  Режисьор отново е Емре Шахин. Сценарист - Елиф Усман . В новия сезон ще се включат и нови персонажи .

Статия която ми хареса . Превода е с транслейта и неща, които не разбрах и затова леко редактирах .
Хората по света са възхитени от сериала и Чаатай и всички от екипа . На световно ниво е .

https://www.eclecticpop.com/2023/05/is-netflix-the-tailor-terzi- … -must-see-tv.html

„Шивачът“ на Netflix с участието на Чаатай Улусой трябва да се гледа по телевизията?

Трябва да си призная нещо -- не мога да спра да мисля за „Шивачът“ („Terzi“) в Netflix. В момента феновете чакат сезон 2, а разликата е брутална. Супер драматичният телевизионен сериал с Чаатай Улусой в ролята на най-добре облечения герой след Чък Бас е всичко, което можете да искате от една драма .  Обмислените планове на Пеями започват да се разпадат след внезапната смърт на любимия му дядо. Скрито далеч от блясъка и блясъка на Истанбул е семейството на Пеями и, най-важното, баща му със специални нужди Мустафа (Олгюн Шимшек). Останали без болногледач, Мустафа и останалата част от семейството на Пеями, включително неговата баба Макиавели и антуража на семейството, се местят в Истанбул и в имението му.

В нито един момент турският сериал не отхапва повече, отколкото може да сдъвче. То вкусва всяка хапка от историята така замислено, както Пеями обмисля къде да отреже сантиметър плат. Подобно на финия дизайн, едва когато се отдръпнете, можете наистина да го оцените. След като погълнах сезон 1 на „Шивачът“, апетитът ми  за сезон 2 само нарасна.  Премиерата на сезон 2 на „Шивачът“ е насрочена за петък, 28 юли, в Netflix. За щастие, Сезон 1 завършва с рисковано предизвикателство, което няма да остави зрителите да висят за неопределено време. Ще бъде интересно да видим накъде ще тръгне историята оттук нататък. Актьорският състав е отличен, а Чаатай Улусой е много подходящ за централната роля.
Пеями е енигма, която Улусой се справя добре и  достатъчно емоционално за да напомни на зрителите, че сърцето зад историята на Пеями остава до голяма степен невидимо. За разлика от други сериали, „Шивачът“ Сезон 1 става по-добър (не по-лош) с разкриването на повече информация.

Радвам се за успеха , но се ядосвам на това, че никой не реагира освен Илка и го отрази . Какво толкова ако напишат Благодря за подкрепата и интереса  и зарадват феновете .  Толкова ли много искаме ?! Джем Карджъ също отсрами екипа и е активен да е жив и здрав . Дано пътищата им отново се пресекат с Чачи . Двамата вършат уникални неща наслада за сетивата.

поглед, като Вселена. Heart Eyes

Това е от латино фенка . И аз съм така влюбих се в него от Фериха и няма разлюбване и винаги ще избера него ! Heart
efinitivamente por mucho, fui mi primer actor turco del que me enamoré, el causante de mi obsesión con las novelas turcas, y sus actuaciones son superiores amo a todos los demás actores que he ido conociendo, pero siempre elegiré a çagatay.🤍
Определено е първият си турски актьор, в когото се влюбих, причината за манията ми по турските романи и неговите изпълнения превъзхождат всички останали актьори, които съм срещала, но винаги ще избирам  Чаатай🤍

Нявява асоцияция с тоя кадър , поглед и визия
 с любим сериал и врзивоопасна химия

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 16:08 от femmi2

# 54
И аз съм така,Феми. Казвала съм го и друг път,но не гледам турски сериали,а с един поглед се залепих за екрана. Причината е ясна- Чаатай Улусой!
И мен ме е яд на него! Не може ли да напише няколко мили думи на милионите си фенове. Или да запише кратко видео,като преди "Протектор",да зарадва малко хората,които го обичат.
Никой не му иска личното пространство, това е нещо друго. Не може ли да направи разлика?
Rage

# 55

Кара Рейндж Ровър с шофьор и аксесоар Ролекс , живее в палат. Известен и богат Пеями с професия.

Не прави разлика или прави , но му е все тая за соц мрежите и феновете. Не го вярвам или не искам да го повярвам , защото преди не беше такъв. Усещам - усещаме говоря в мн. число и знаем че ни обича и е благодарен за подкрепата и успеха въпреки, че не го показва.
Покри се след галата отново и от сета на Кубра затъмнение ..  По улиците да ходи е като невидим . Добре, че предстои продължението за да му се радваме може и в реала да се появи тогава.

Разрових се в официалният му Туитър профил след като поздрави за празника на Ататюрк младежта и спорта и открих, че е бил доста социален . Отразявал и туитвал  от проектите , статии също .  
https://twitter.com/Variety/status/1148844042555482113
тук е ретуитнал от престижно италианско издание и се снима и с колеги от Каса Дел Пепел в Рим , когато презентира Протектор.

Клипчето от двора, когато потвърди за НФ и Мухафиза стои там . Сладур , като таралежче😋

НФ са го поздравили с думите '' Добре дошъл на борда "
https://twitter.com/cagatayulusoyy/status/930377337115328513
Вижте какво е писал нащУ от 2017 г. събудил се пил чай и го споделил. Хората му се радват по реакциите .
Цитат
Колко красив е цветът на чая сутрин на открито! Колко хубаво е времето! Колко е хубаво момчето! Колко е красив чай ​​Орхан Вели Помним

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 20:03 от femmi2

# 56
Да,и в ИГ е бил така...

# 57
Рязко се измен ко се случи чудо  и върне настройките лека полека ..

Румънката Габи е сътворила уникални клипчета актуални .Heart Eyes Обича си го форевър.
За нея е като хамелеон и няма друг, като него .

https://www.youtube.com/watch?v=u6xwkxAly2g

https://www.youtube.com/watch?v=30At88fnuOI

Йешилчам
https://www.youtube.com/watch?v=fC9-ydEqp7U

Нези ,  още ли гледаш Айлето ? Продуцента рекламирал Делибал там.
Какъвто и да е рейта са договорени епизоди по шоу тв  така, че няма опасност от спиране.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:46 от femmi2

# 58
Да,гледам го.
Да,имаше една сцена,в която един от героите  си пусна да гледа Делибал.
Хайде,попълнете теста Wink
https://socipol.com/?c=tryit&poll=Cagatay-Ulusoyu-ne-kadar-taniyorsun
Ето моя резултат

Вие сте пълен експерт Grinning

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:51 от nezito

# 59
И коя сцена им пусна да гледа героят в Айлето?
Аз си мисля ,че ако Чачи се върне и пребори със себе си за  обществената тв ще е с Ай Апъма като проект и екип.
Отново в екшън адреналин. Време е да изиграе гаднярски персонаж психо или мафиот.

Този тест съм го попълвала преди и нямам грешка. Експерт съм.  
Да измислят нови въпроси ,щото тези са лесни. Разбира се за който го следи и познава кариерата му.

Ох позната ми е мелодията от втория клип на Габи. Не се сещам сега.. на вас позната ли ви е ако може да се издири в нета.

Общи условия

Активация на акаунт