🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
За мен между Чачо и Хазал никога не е имало нещо повече от приятелство.
Първо тя не е негов тип. Второ, самия факт,че до ден днешен са приятели е показателен.
Виж за него и Серенай, не съм убедена,че нищо не е имало.
Химията между тях беше забележителна в ПО.

Вижда се дори и тук

Има и много папарашки снимки с тях двамата.

Виждала съм и от снимачната площадка ,но сега не мога да ги намеря.
 А сега не се поглеждат...
Сигурна съм,че е имало нещо повече от екранна любов.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:34 от nezito

# 31
О, дааа
За Хазал и Чачо - приятелство което им донесе много и на двамата ....то се вижда колко много се разбират на сета и са споделя ли, че са приятели...
Серенайка...с нея вярвам, че имаха нещо , по среднощ супи, заведения,  но важното е, че направиха добър филм.....
Обаче....Феми💐  ...не се сърди...
Как се хвана с Дойгу....ей ...не повярвах...
Безлична в Ичерде и после  до нащУ.....и то бая години 3-4 ли ги спрягаха..
Изгледах клиповете на яхтата Simple Smile изглеждаше щастлив.....

# 32
Приятелството  между мъж и жена нали знаете колко теории има и философии.
Може да бъдат , но не изключено и привличане дори и несподелена любов. 
Не е негов тип  тогава беше с друг акъл. Когато сърцето затупти.. имаше връзка и с лелката Гюнеч не  я показа официално. Хубаво е че нашите хора са приятели и се подкрепят и шегуват и работят лесно. Факт е че Хазал е забранявала да и задават въпроси за Чаатай ,но те не са я слушали и пак са питали.  
За Серенай и Чаго главата си залагам и не само аз че не е имало нищо . Тоя сериал не ми харесва с лоши спомени съм и хеле пък Серенай на която  такива роли не и отиват .
Това си е чист пиар по колите и сокаците и сфетофарите . Айшето действа мениджърката й. Същото направи и с Вратата . Чист пиар и интерес за да върви сериала. Никога не съм вярвала в тая велика любов на Ханкер, която приключи след сериала и не се поглаждат колегите. Всеки по пътя си.  
На Ча му личеше как едвам търпи тия игри в ПО.  
Ако много искаше нямаше да избяга,когато каста ги събраха на финала при Беяз шоу.  Би си шута заради колежката с която знаеше, че няма да го оставят на мира и ще го бъзикат. Тогава Беяз се измайтапи с една прословута сцена от сериала.  Какво ли не се изписа..  дори  мениджъра му, който по принцип не говори преди финала лично пред журналисти сподели, че никога не е имало нищо между тях . Думите му мога още да говоря няма да е в нейна полза.. Добре, че замълча щеше да въвлече Чаатай в излишни неща. Серенай  знаем по какви си пада чичковци бизнесмени . Само връзката и с Керем е изключение и тогава личеше любов. Харесах ги двамата.  

Какво да се сърдя Нани  за шаманката всички се потресохме. Animal Crocodile
В началото може да е влюбен и щастлив бързо е изстинало . След това се  превърна в навик и се разделиха . Дуда може още да го обича но .. Тя спечели от това , покрай него я забелязаха . Преди това никой не знаеше коя е и че съществува . Талант нулев  , фъфли , лоша енергия . Какво и е харесал той си знае. Направо ми  призлява, като си представя как я целува и спи до нея  Гнус ! Още не мога да повярвам, че се отървахме всички от нея. Усети свободата и му е добре и се забавлява с приятели и поддържа форма. Не дава отчет на никой.  

https://www.youtube.com/watch?v=BnUfR9sWOrE
започнаха да творят клипчета  Пеями и Есвет

сцената с червената рокля и нежна целувка . Как я погледна и камерата доближи устните да ти омекнат капачките. Това е изкуство не всеки го умее . Господин Харизма ! Sleeping
https://www.youtube.com/watch?v=UVJCU5S2M1w
финала - Есвет не го прави и застана по средата.  Психото Димитрии ли да спасява или нея да не се превърне в убийца и отнесе куршума.

новата фотосеия в ютуб

Рускините са превели цялото интервю ще опитам да го сглобя за да е цяло. Толкова рядко дава интервюта че сега си заслужава да отделим време . Така хубаво говори и стегнато . Казва всичко толкова просто така, както го чуства .Nature Star Обича работата си и всеки път се вълнува при проект.  След като обича музиката и е като хоби по често да ни показва как свири у дома и композира. Това е загубена кауза след като не е социален.

https://vk.com/cagaulusoy

[Интервю на Чаатай Улусой за списание ELLE MAN, май 2023 г., част 1.

Чаатай Улусой отново се появи пред нас в новата роля на Пеями в сериала на Netflix #The Tailor . Той каза, че неговият герой е самотен изолиран човек, който се крие зад цветни платове и ярки прожектори. Разговаряхме с този креативен актьор, който непрекъснато преследва нови цели, за това, което ни интересува.

❓Направихте огромна крачка напред в актьорската си кариера след първата си роля през 2011 г. Там ли сте, където искахте да бъдете в момента?-
- ''Вярвам, че винаги трябва да мечтаем. Ако си казвате, че съм там, където съм мечтал да бъда, тогава да кажете, че съм успял, а това означава да не се целите в дългосрочен план. Аз съм там, където исках да бъда, но сега имам нови мечти''.

❓Винаги избирате различни герои от различни периоди от време. Как избирате ролите си?-
- ''Опитвам се да избирам роли, които не приличат на мен, карат дланите ми да се потят и сърцето ми да бие по-бързо. А сценарият трябва да е убедителен и реалистичен. Важно е да чувствам, че оригиналът е написан''.

❓Разкажете ни за новия си герой Payami. какъв човек е той-
- ''Обикновено подходът ми към герой не е да насоча публиката към моята интерпретация на героя. Играх го в мой собствен стил, но може да изглежда различно за зрителя. Не е ли така в живота? Различните хора имат различни мнения за един и същ характер. Но накратко, Пейами е човек, който бяга от миналото си. Той е създал нов, може би самотен живот далеч от миналото си. Той е човек с наранявания и недостатъци, човек, който може да бъде третиран по различни начини''.

❓Какви следи е оставило у него чувството на срам от баща му?
✔ - ''Чувството на срам за баща му накара Пеями да затвори сърцето си за чувствата и да стане студен и безчувствен човек. Изглежда, че е заобиколен от хора, но всъщност е сам. Въпреки факта, че той е известен в своя кръг, затворът, който създаде в себе си, и тайните, скрити под неемоционална маска, се превърнаха в тежко бреме за него. От друга страна, Пеями изглежда сговорчив човек, но всъщност е затворен и е изградил стени около себе си. Така той се защитава от хора и силни чувства. Въпреки мрака на миналия си живот, той адаптира ярките тъкани в новия си живот, който е създал, и търси нови цветове в професията си''./size]

Интервю на Чаатай Улусой за списание ELLE MAN, май 2023 г., част 2.

❓Вие пеете и свирите в някои от миналите си проекти. Музиката част ли е от живота ви или просто се подготвяхте за ролите си?
- ''Музиката е част от живота ми отдавна. Свиря на китара от ранна възраст. За ролята на Бариш се научих да свиря на барабани, свиря също на флейта и пиано. Това е голяма част от живота ми. Опитвам се да прекарвам много време с нея. Това е важно хоби за мен''.

❓В сериала изпълнявате музика на турски кавал. Знаехте ли вече как да го направите или го научихте за сериала?
✔Научен за сериала

❓В една от сцените дядото казва на Payami "не ако". Какво мислиш за това? Имате ли вашите ако?
✔Разбира се, че ги имам. Не смятам, че хората, които ги нямат, имат достатъчно опит в живота. Трябва да приемем това: да не се обсебваме, да не живеем с тях, а да приемем посланието и да превърнем тези „ако“ в нещо положително, което ще ни насочи в правилната посока. Иначе накрая ще останем сами със съмненията си.

❓Още един съвет от дядото на Пеями: „Ако не знаеш какво да правиш, слушай сърцето си“. Слушаш ли сърцето си? Как вземате решения?-
''Винаги слушам сърцето си. Но също така използвам логика, когато вземам решения, винаги претеглям плюсовете и минусите. Понякога, когато трябва да взема спонтанно решение, оставам в нерешителност между сърцето и логиката, давам си време и намирам верния път''.

❓Коя сцена беше най-трудна?
- ''Сцената на среща с баща му след дълги години раздяла беше най-трудната. Интензивността и сложността на гамата от чувства бяха невероятни. Ще разберете какво имам предвид, когато гледате сериала''.

❓Отново сте на снимачната площадка, този път на сериала #Кюбра . Можете ли да ни разкажете малко за този проект?
- ''Играя млад мъж на име Гокхан. Той води обикновен живот, докато не получава съобщение от виртуалните си приятели от интернет общността, в която членува. Това е всичко, което мога да ви кажа''.

❓Как ви се струва дигитализацията на света?
️Каква е връзката ви със социалните мрежи, метавселената?
- ''Не се интересувам много, всичко е много далеч от реалния ми живот''.

❓От известно време снимате за дигитални платформи. Това съзнателно решение ли е?
✔Да, това е мое лично решение. За съжаление работата по местни телевизионни канали не оставя време за личен живот. Когато работех в телевизията, ми беше трудно психологически да се справя. Затова през последните няколко години работя само за платформи. Правя това, което обичам и имам достатъчно време да се посветя на себе си.

❓Фактът, че един актьор има под ръка сценарий и знае ролята от началото до края, помага ли по някакъв начин?
-  ''И това също е един от аргументите, но не и единствената разлика между работата в телевизията и платформата. По телевизията не снимат епизоди. Сценаристите могат да пренапишат ролята в зависимост от реакцията на публиката към развитието на сюжета и понякога да поемат героите по път, който не е планиран в началото на снимките. И тогава е невъзможно да се предвиди нито началото, нито краят, нито развитието на героя. Мисля, че това е едновременно добро и лошо. А в дигиталните платформи знаете началото и края и знаете как да изградите роля според историята. Всеки подход има своя собствена мотивация''.

Интервю на Çağatay Ulusoy за списание ELLE MAN, май 2023 г., част 3.

❓Телевизионните сериали, в които участвахте в миналото, впоследствие бяха излъчени в много страни. Проекти Netflix Турциянезабавно се открояват в световната класация в първите седмици от съществуването си и се оценяват по целия свят. На какво според вас се дължи толкова големият интерес към турските сериали?
✔Внушителната инфраструктура на страната ни е много богата. Така че имаме много да кажем.
Разнообразието от истории и драматичната структура по отношение на разказването на истории могат да бъдат привлекателни. Също така намирам
географските визуализации за силни и задоволителни.

❓Кои моменти от работата ви са най-приятни и смислени?
✔Мисля, че средата, в която работим, е забавна. За щастие все още не съм бил на снимачната площадка с лоша енергия. Прекарваме си добре, обичам да работя с колкото се може повече хора. Срещате различни герои, с които не сте свързани, и ги играете, преживявате взаимодействието им с другите, виждате подхода им към определени неща - и това променя начина, по който гледате на собствения си живот. Това е жизнена професия, която значително подобрява чувството ви за съпричастност и възприятие.

❓Искаш ли да работиш зад камера в бъдеще?
✔Разбира се, вече съм работил. Направих два късометражни филма. Разбрах, че наистина се наслаждавам на целия творчески
процес зад камерата. Работя по него и вече има няколко скрипта
написа. Чакам подходящия момент. Искам да взема това сериозно. Мисля, че мога напълно да разгърна креативността си зад камерата.

❓Успяваш да стоиш далеч от аспекта „слава/известност“, който носи актьорството. Лесно ли го правите?
✔Това не е нещо, което дойде по-късно в кариерата ми. Никога не съм се въздържал от нищо,
особено след като започнах да играя. Бях същата. В теб е, не можеш да го насилиш. Както казах, винаги съм живял и действал по този начин. Не го правя нарочно, това е моят начин на живот.

❓В епизода „Обадете се на моя мениджър“, където играехте себе си, те отидоха до кабина, до която можеше да се стигне само с лодка, за да ви намерят. Вярно ли е това и в реалния живот?
✔Естествено, че не живея в хижа Simple Smile Но понякога предпочитам уединени места, за да прочистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. Обикновено ходя на места, където мога да се наслаждавам на хобитата си. Тоест не ходя и не седя в колиба, нямам нужда от такава изолация. Предпочитам места, които са свързани с това, което обичам да правя. Харесва ми да съм сам и да, понякога хората все още трябва да
изминат известно разстояние, за да стигнат до мен.

❓Какво правите, за да се отпуснете и да изчистите ума си?
- "Пускам музика, обичам да прекарвам време сред природата и да се наслаждавам на хобитата си в тиха среда".

❓Ами ако кажа „Егейско море, вода и риба“?
"Лято, мир, щастие, носете се по течението Прекрасна енергия".

❓Пайами е шивач и се облича много стилно заради професията си. Как е развил стила си? Подготвен ли е специален гардероб за него?
✔Да, наистина беше подготвен специален гардероб. Payami е аналогов персонаж, той няма нищо общо с
технологиите. Той шие на стара крачна шевна машина с ръцете си. Начинът, по който се облича и музиката, която слуша, е носталгия по миналото в настоящето. Ето защо всички дрехи са проектирани специално за този герой.

❓Интересувате ли се от мода в личния си живот? Как бихте описали стила си на облекло?
- "Не мога да го опиша, не се интересувам особено от мода. Не обичам да купувам скъпи дрехи. Нося същите дрехи, които стоят в гардероба ми от години. Наистина обичам винтидж дрехите. Когато понякога пътувам в чужбина, обичам да купувам винтидж дрехи, които имат винтидж усещане и добра енергия".

❓Вие сте на 32 години, промени ли се нещо във вас след 30? Как се чувстваш?
- "След 30 години виждането ми за събитията се промени драматично. Имам чувството, че съм навлязъл в епоха, в която логиката надделява над емоциите. Мога да остана по-спокоен пред лицето на всичко, което се случва в живота. Вярвам, че е възможно. Отдавам се на живота. Вместо да сте по-активни и ангажирани, по-добре е да останете на заден план. Аз съм в период, в който съм решил да бъда наблюдател".

❓Ако не беше намерил това, което търси в актьорството, какво щеше да правиш сега?
- "Не знам къде ще ме отведе животът, но мисля, че бих могъл да направя нещо, свързано с някое от хобитата ми".

❓Какво ви тревожи най-много тези дни?
- "Всяко ново нещо, което правя ме вълнува. Например, в момента работя върху нов проект и това е много
вълнуващо за мен".

❓Вярвате ли в късмета и случайностите в живота? Кой беше най-успешният момент за теб
в професионален план?
- "Разбира се. Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават възможност да бъда себе си, е най- големият ми късмет''

❓Какво бъдеще си представяте за себе си?
- "Мога ли да запазя това за себе си"?

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:25 от femmi2

# 33
Феми,личи  си,че не харесваш Серенай. Grinning
Не знам защо ПО не ти харесва,заради нея ли?
Аз мисля също,че направиха добър филм,имаха невероятна химия,стояха много добре заедно . С връзка или без извън проекта,за мен си остават една от най-добрите екранни двойки.

# 34

Спомен и Носталгия! Всенародната любов. Колко е красив и усмихнат Heart Eyes

Не я харесвам и не го крия.
С удоволствие си гледам Шахсуто. Личи химия между нея и Буракджъм .
Прилива и Отлива по разни причини не го харесвам. Не ми се обяснява.. и СЦ не ми допадна.

Палавият Семих бей и страстта му Гизел . Sleeping

Секси  Чачи - Хаканчо по гръбче Kiss

Баръш и Филиз:hearts: - Хазал и Буракджъм в НИ

Ти си толкова красив за да си истина . Flushed

Sweat

Ще наблегна на това в интервюто
❓Искаш ли да работиш зад камера в бъдеще?
✔Разбира се, вече съм работил. Направих два късометражни филма. Разбрах, че наистина се наслаждавам на целия творчески
процес зад камерата. Работя по него и вече има няколко скрипта
написа. Чакам подходящия момент. Искам да се заема  с това сериозно. Мисля, че мога напълно да разгърна креативността си зад камерата.

[
С любопитство ще следим този творчески процес . Влече го зад камерата и пише сценарии.
Само да не спре да снима, като актьор, щото няма да се разберем така.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:41 от femmi2

# 35
Феми , за теб

Дано винаги е толкова усмихнат 🙃

Благодаря за статията , харесва ми, премерен,нормален, не допуска много в личното пространство.....
За ПО имаше какво да се желае от към СЦ, но определено имаше химия пред камерата ...зад нея е все тая...

# 36
ПО не е ли римейк на "Кварталът на богатите"? Аз не съм го гледала и не знам дали имат нещо общо.
Да,не беше най-страхотния сценарий,но имаше действие. Сравнително малко бяха пълнежите,което мен много ме дразни по принцип в турските сериали.
Хареса ми,че Чачо много пее там. Обичам да го слушам как пее. Wink
Сладки бяха и двамата!
Феми,точно тази серия от Йешилчам гледах днес- с
палавия Семих Атеш.Wink

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:14 от nezito

# 37
Момичета, 💐
Днес от Туитър,

"Чаатай прави магия..."
Много ми хареса това Simple Smile
Нези , много точно казано...
И аз обичам да слушам Чачко да пее, и да плува...,да свири на китара...
Талантлив си е, Simple Smile

# 38
Римейк е на ам. сериал ПО. Не съм гледала оригинала.
Визията на Ча е младежка. В началото много ми хареса , после го съсипаха и това ме ядоса.  От каста се имат с Хазар Ерчоглю и Баръш Фалай го подкрепи за Шивача.
Хазар винаги толкова мило говори за него и го лайква. Играха и в Протектор двамата.

И аз обичам да го слушам да пее и свири. Гласът му е като терапия.
Не съм слушала нищо от ПО.
Споделете някоя песен от там.
Серенай също пее хубаво. Най ме кефи на барабанките луд звяр🔥
Това е от хобитата му. Креативен е и талантлив във всичко. Само да не спре да снима като актьор ,като  застане зад камерата. Много колеги в света са актьори и режисьори, сценаристи и съчетават нещата.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 23:55 от femmi2

# 39
Феми,заповядай
https://youtube.com/watch?v=zPjNR4GAeFk&feature=share

https://youtube.com/watch?v=_M--t7SDsqA&feature=share

https://youtube.com/watch?v=zfN13U1Cdp4&feature=share

https://youtube.com/watch?v=uQdsdQO1B78&feature=share

Аз често си ги слушам. Даже и текста съм научила . (Като част от процеса на учене на турски)

# 40
Феми,
Нези 🎉 ме изпревари
Това и на мен са любимите, редовно си ги слушам особено когато зацикля в работата, обожавам ги .....
А и от Делибал  Simple Smile
Колекция си имам , Simple Smile

# 41
О , колекция от Делибал.  Ще споделиш ли ако желаеш нещо от нея. И там разгърна много от себе си като актьор. Татутата му отиваха.  Колежката я харесах до него.
Той си я хареса също от раз се сработиха. Тя си е хубавка и се развива.

Как мислите ще ни зарадва ли с ново интервю  за втори сезон ? Интереса е голям и журналистите ще се възползват това и за тях е реклама.
Щом е за проект няма да се дърпа.
Така ми се ще и срещи с публиката.
Друго си е реално да раздадеш автограф и общуваш.
НФ ще рекламират яко няма съмнение..

Есра Билгич отново направи същия номер като в Терзи и напусна новия си проект с Биркан Сокоолу за НФ.
Този път се е оправдала че графика й е натоварен. Като е такъв що изобщо се съгласяваш и губиш времето на хората и продуцента?
Знаех си не съм изненадана.
Пада ми в очите.
Причината дали е това или друго не е професионално. 
И от сериозен журналист съм чела не ласкави думи за нея.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 21:50 от femmi2

# 42
'В Делибал пее само една песен. И е звяр на барабаните!
За колежката Лидия какво да кажа...
Във филма ми хареса, много е сладка,професионалист е,определено.
Но по време на срещите им с фенове я усетих много дистанцирана. Държи се като негова по-голяма сестра. Не усещам никаква връзка между тях.
Не знам, това е моето усещане.
Виж за Бенсу не мога да кажа същото.
Те имат връзка(не любовна) по между си.

# 43
Времето е дъждовно въздуха е хубав и свеж. Вчера трябваше да изляза въпреки дъжда да свърша работа.

Ох  , умрях .. то нема кадър в който да не съм припаднала от тая красота , харизма , походка , талант , поглед  и всичко .  Чок елегантен . Така ще се изкефя да се облече в реала.

https://twitter.com/AliAv24/status/1651890979169763330
Сериозен , почти не се усмихва в сериала. Героят му е такъв със свойте мрачни цветове и стени , които е изградил.
Срам не срам ще помоля Емка за гифки Blush при мен не се получиха и нема смисъл да ги слагам.

в профил и с тази брадицаааа Sleeping

тук се усеща заряд. Вълшебството на черно белия цвят

Красота и стил по улиците на Истанбул.  Немам търпение и нерви искам всичко на мига ... Постерите за сезон 2 , рекламалара , всичко .. Ако ни зардва с поява в реала преди това ще сме още повече на чИрешата

📸✨ Салих Бадемджи зад кулисите на сериала The Tailor/Terzi на OMG Pictures за цифровата платформа Netflix

Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пее песен на Сезен Аксу и на барабаните е луд звяр. Представи си вкъщи как свири и се кефи ,той си купи такива, но няма да ни огрее да видим.
Не знаех ,че пиано е учил. Всеразвит талант. Фотосесията в Монте Карло свиреше на пиано мислех, че е запис или се прави.
Що се отнася за Лидия не ми е дистанцирана може да се е  шашнала от истерията тогава. Такова чудо и нещо не си е мечтала да изпита и види
заради колегата.
С обратно усещане съм и мнение. Бенсуто ми е като сестра в химията в Ичерде. В реала няма шанс да се случи нищо.
Целувката ми хареса в театъра умее и е страстна в такива сцени. И с Акън в Тузак ми харесаха горещите сцени колкото им е позволено заради цензурата. Актьора трябва да умее да показва палитра от емоции в играта при Бенсуто това липсва. Рисува красиво виждала съм картините ако се захване с това сериозно ще направи кариера.  
Хубавица е сега се е съсипала в лицето с пластики.
Изненадах се че се срещнаха с нащУ в обща компания.
Преди това само с Ръзата съм виждала Чаго.

Нани за нас двете официално от НФ .  Хареса ми изглежда забавно . Такива филмчета харесвам . Ози е красив и талантлив   и ми липсва на екран:heart_eyes:

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 19:37 от femmi2

# 44

https://twitter.com/AliAv24/status/1651890979169763330
Сериозен, почти не се усмихва в сериала. Героят му е такъв със свойте мрачни цветове и стени, които е изградил.
Срам не срам ще помоля Емка за гифки Blush при мен не се получиха и нема смисъл да ги слагам.
     Феми, не се притеснявай, с удоволствие правя гифките с Чачо, пък и това е възможност да пусна и аз пост в чудесната ти тема.
     Напоследък нямам никакво време и възможност да ровя из сайтовете за новини, та разчитам основно на това, което вие пускате.
     Благодаря ви, момичета

Общи условия

Активация на акаунт