🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Успяваш да стоиш далеч от аспекта на „славата“ на актьорите. Това ли е нещо, което може да се направи лесно, ако искате?
 Това не е нещо, което дойде по-късно в кариерата ми. Никога не съм се въздържал от нищо, особено след като започнах да играя. Бях същият и преди. В теб е, не мога да бъда принуден. Както казах, винаги съм бил човек, който живее и действа по този начин. Не го правя нарочно, това е моят начин на живот.

В епизода от поредицата „Menajerimi Ara“, където изиграхте себе си, те отидоха до каюта, до която можеше да се стигне само с лодка, за да ви намерят. същото ли е и в реалния живот?
 Xм, разбира се - не живея в колиба, но понякога - предпочитам изолирани места, за да изчистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. - обикновено отивам на места, където - мога да се наслаждавам на хобитата си. - означава, че не ходя и не седя в колибата, нямам нужда от този вид изолация. Предпочитам места, които са интегрирани с нещата, които обичам да правя. Обичам да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен.

Какво правите, за да се отпуснете и да изчистите ума си?
Пускам музика; Обичам да прекарвам време сред природата и да се наслаждавам на  моите любими хобита в спокойна среда.

Ако не намерихте това, което търсихте в актьорството, какво бихте правили сега?
Не знам накъде щеше да ме отведе животът, но предполагам, че можех да пия бира, правейки нещо, свързано с някое от моите хобита.

Какво ви вълнува най-много тези дни?
Всяко ново нещо, което правя ме вълнува. Например, в момента работя по нов проект и това е вълнуващо за мен.

Вярвате ли в късмета и случайностите в живота? Кой е най-щастливият ви момент в професионален план?
 Да, разбира се. Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Да имам възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават пространство да бъда себе си, беше най-големият ми късмет.

Какво бъдеще си представяте за себе си?
 Мога ли да запазя това за себе си?

Олееее , прекрасно интервю и превод .  Повечето неща ги знаем отдавна и сега са актуални , особено това да минеш разстояние морета и паланки за да стигнеш до него. Сладур, не живея вика в колиба Joy  яхтата му е достатъчна. Незииии , това е стегай караваната , лодката и въдицата за да стигнеш до Чачииии .

Той и сега пие бира и се наслаждава на хобитата си с тая разлика, че живота и пътя го отведоха в различна посока. Турция и света спечели прекрасен , невероятен човек и актьор и ние разбира се тези които го Обичаме и поддържаме.
Явно няма лични въпроси или е имало и не е искал да говори.
Браво на екипа за старанието и въпросите .  Това за късмета и правилното място и хора важи за всеки. Чаатай успя да се задържи на върха и не е от еднодневките.

🤎🤎🤎❤️‍🔥⭐

Ако имате възможност какви въпроси бихте му задали в интервю?
Нези преди сподели за книги дали чете и какви?
И аз бих го питала това ,както и още куп неща. Направо ще го препотя Joy
Ще го предразположа да се отпусне и тайни ще  измъкна от него. Joy имам шанс и да ме хареса, като си пада и по зрели. Красавица съм нежна.  Ще го научим на вкус.
Това са мечти такъв джакпот няма да ми се падне.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:34 от femmi2

# 16
Буквалния превод и кабина,на на мен ми се стори,че е искал да каже колиба. Joy
Ами то онова си беше колиба! Wink

# 17
Буквалния превод и кабина,на на мен ми се стори,че е искал да каже колиба. Joy
Ами то онова си беше колиба! Wink

Кабина ,колиба все в пущинака е.
Колиба си беше това в мениджър ара като им пържи риба. Преди това я изчисти.
Какво да си помисли човек с тая изолация. Това лято нерде ще почива и с кого? Сам с аркадаши.
Оная няма да му се вре и да и гледаме физиономията. Като бяха заедно поне ни пускаше пейзаж от локацията. Сега ще гадаем и това няма да видим.  
В колиба ще свикна да живея ,палатка.
Това е истинска любов. ♥️ риба няма да чистя. Ще му готвя и зелен фасул ще се науча.
Ще мълчим заедно няма да го притискам.
При редакцията питах какви въпроси ще му зададете при възможност?

Колко дни остават до 28 юли? Година и половина търпяхме ще изчакаме до юли. Но вече ми липсва. Като афродизиак е. Направо, като обсебена 🤯🤍🤍
🤍🥵 Но се успокоявам, че не съм сама в лудостта и обсесията. Обща е по цял свят. Готино е , емоция е.
Тук в къщичката  сме се събрали и готина компания.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:11 от femmi2

# 18
Али Ав е страхотна. Hands Clap Трябва да режисира проект на любимеца. Така ги е сглобила и музикалния фон е трепач.
Емкаааа , може ли гифки , ох как отпива с тези устнии. Sleeping  Принца на нощта се завърна, като Пеями бей. Още по изкусителен, талантлив, надгражда себе си. Не си представям никой друг в тези роли  особено, като Пеями. Broken Heart Ако беше я играл някой друг нямаше да развълнува така  и да има такъв успех.  Отивам да си пусна началото на ревюто , че  ме кефи и после ще изгледам пропуснати моменти..
https://www.youtube.com/watch?v=h3MbaIil9AI
     Феми, дано съм те разбрала правилно. Надявам се, че за това видео иде реч.

# 19
Това е видеото . Грасияс за това удоволствие и Наздраве с лепотаца . Wine Glass
Същинскиии Емииир. Лице , устни , ръцете нослето ,погледа ...  Да не съм чула за остаряване.. Израстна пред очите ни и камерата. 

след това да си пусна и любимката  Чачи без да се замисля ще го отстъпя на Шека Алексич . Такава темперамента с глас и талант му трябва. Той нали си е с мешана жилка и кръвта му ври.  Не може само в пущинака.. забавлява се нищо човешко не му е чуждо . Историята помни .. и сега ме изкефи, като беше на чИрешата с колегите от Ичерде. Само лелката крокодил развали кефа,  слава богу нема да я търпим.🤮

Текстовете са писани за негоооо. И този и ощеееее.. Веднъж твоя , щастлива никога .Broken Heart Така е след като  си била с Казанова нема забравяне..  и сърцето винаги ще се вълнува .

Sleeping

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 23:15 от femmi2

# 20

Браво! Отново на върха! Напълно заслужено!
Феми,освен за книгите,бих го попитала лесно ли и как излиза от роля.
Наистина винаги е толкова естествен,образите,които създава са толкова пълнокръвни,вярваш им напълно.
Всеки път се удивлявям как спи,във филмите.  Сякаш ,наистина спи и се събужда току що от сън. Ами как плаче?
Как се ядосва? Как гледа?
И въобще всичко,което прави е напълно естествено.
Вживява се,това е ясно. Но после как излиза от роля? Въобще как му се отразява това сливане с образа. Целия този процес ми е много интересен.
Може да помисля и за други въпроси.
И колежката жъне успехи.
Радвам се и за нея!

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:08 от nezito

# 21
Момичета,  Благодаря Ви,
Аз бих попитала ...лесно ли е да целуваш пред камерата 😁
Ха ха ха, ама честно ...Вълнувам се...наистина ли е толкова влюбен, колкото изглежда във дадения филм.... толкова е добър....поне за мен...

# 22
На върха сме и през тази седмица. Заслужено. Като пуснат нова премиера с други колеги  ще напреднат.  Чаатай с Терзито може и за по дълго да се задържи в социопола. Колежката не си е мечтала за такъв огромен успех с проект и то по световна платформа. Късметлийка е и умна. Знае какво ще е полезно за кариерата и с кого да играе.

Интересни въпроси сте намислили. И аз бих го питала за процеса и сливането на образа. Само актьор би го разбрал и усетил.
Всеки път те изумява и надгражда с визия и зверски талант.
Хамелеон! За красотата му думи не ми останаха..
Бог му е изсипал в излишък.
И аз искам да притежавам  таланта му ,но..
Знаем как си почива и оставя със себе си и зарежда сред природата. Това му помага след роля.
Така е всичко прави толкова естествено и целувки и как спи и те съблича и докосва с поглед. ❤️‍🔥
Аз бих го питала дали гледа от проектите си и критичен ли е към себе си ?  Обича да изпипва нещата.
Ще се завърне ли в обществената тв въпреки, че платформите са лично предпочитание.
Какъв проект ще го изкуши да го направи?
За феновете ще му кажа, че е истински късметлия с тях.
Винаги го подкрепят и разбират.
Ще го накарам да обещае да слага по някое фото в ИГ за мотивация. Феновете трябва да се ухажват.
Влюбвал се е истински в реала?
( Още твърдя ,че не го изпитвал въпреки бившата му. ) Отварям друга скоба ,че не можа да прикрие как лудна по специалната колежка. Очите му говорят ,свенлив като я гледа. Какво са преживяли те си знаят ,никога няма да издадат. Тя стопира нещата иначе можеше да ни зарадват в реала. Различни като темперамент и мислене ,но противопложностите се привличат.
Ще го изпотя с лични въпроси.
Няма да се измъкне. 

Нани 🌺 за целуването и камерата не е лесно ,но с опит се свиква.
На тоя въпрос може и да се ядоса, щото е споделял в началото, че не е могъл да се целува и срамува. Журналистите почнаха да го дъФчат.
Хазалка го е учила,  сега вече той може да учи. Бог е!  Така го прави, че камерите не съществуват. Спокоен човек е и те предразполага и не се напряга.
Нали си гледала Протектор яката страстна любовна сцена за 18 плюс.
Няма еквивалент.
Чаго няма равен.
В Реал и сериал те праща в рая. 🥵🥵🤍😱🔥

Гледах си отново Шивача. Кеф , емоция. Думите ми се изчерпаха за сериала ,екипа и хвалбите за Чачи. Гласът му умирам да го слушам.
На Салих Бадемджи му отива да е психо. Побесня, като разбра, че Есвет е изчезнала.. какъв шамар му зашлеви баща му..
Паник атаките на Пеями ти късат сърцето. 💔
Под напрежение е като живее Мустафа в къщата и това му се отрязва. Можеше да му наеме отделна къща или апартамент с болногледач.
Направо му кипна като го нацели с предмета..
Мустафа мисли Пеями за баща си.
Пейами баба затова щеше да го задуши като го прегърна. 🥺 Последната серия ще изгледам внимателно.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:22 от femmi2

# 23
Мелодията от сериала Simple Smile

# 24
Отново е затишие след еуфорията.
Нищо ново. Звяра снима Кубра в затъмнение. Нищо  от сета не ни отпускат. Освен официалната снимка от НФ и това беше. Като снимат на обществени места хората снимат клипчета. Мислех,че  поне режисьорите ще качат нещичко..

Относно въпросите най важният ще го питам ,който вълнува цял свят.
Ще снимат ли отново с Хазал Кая? Специалната партньорка от който е научил много. Мислил ли е по този въпрос дали са го обсъждали с някой продуцент и с Хазал и мениджъра?
Ще направят ли този подарък на феновете. Таби ки историята да е различна от ОС.
Може и филм.
Тънко ще подхвана и това, че вече е свободен и жените могат да го ухажват. След дълга връзка човек се отпуска и чувства свобода.
Любопитно ми е взаимно решение ли е или ? Когато няма чувства няма защо да продължават..

Нани , 🌺 ще гледаш ли проектите на новите любимци.
Още ли са ти такива? Керем отново е забил в клише и ром ком.
Историята не ми вдъхва доверие.
Хафса е готина и много по добра от Хандето. Лично мнение. Хандето не я тача никак не само, като актриса.

Софиии,  шивача се е усамотил творчески с Мариса.😁 Прочел е съобщението и професионално подхожда.
Като си събера мислите ще опишем..

# 25
Малко статистика от НФ

Да,следва затишие.
И на изборите не го видяхме. Как го прави,не знам?! Като невидим е.
Между другото, рускините са превели и втория сезон на Йешилчам.  Мисля да го гледам пак,защото малко успях да разбера на турски.

# 26
Малко статистика от НФ

Да,следва затишие.
И на изборите не го видяхме. Как го прави,не знам?! Като невидим е.
Между другото, рускините са превели и втория сезон на Йешилчам.  Мисля да го гледам пак,защото малко успях да разбера на турски.

Супер! 👌👏👏🌟🌟
Официална статистика от НФ за периода 8 - 14 май. Шивачът продължава да е най гледаният нов проект в каталога им. Задържа се след излъчването.
Вече почвам да се убеждавам че заради успеха и интереса решиха да избързат с
продължението.
Това не им е практика. Това само Кралят може да го постигне.  
Инфо за втори сезон обновено от  mbd . Ще са 8 епизода по 45 Мин.
Писали да го че е драма ,мистерия като жанр.

Отдавна съм казала, че е невидимият. Как отива на работа никой не го забелязва. Ако е гласувал също.
Снима си тихо и кротко проектите.
Направо у филма невидимият участва. 😂 И от купона за РД на аркадаша нищо няма.

Може ли линк към превода на руски за Йешилчам. 💐 И аз почти нищо не разбрах, като гледах.

Още част от интервюто за EllE Men.  Добре, че е Гугъл.

За Пеями е бил създаден специален гардероб за стила му. Питат го за личният му стил в реала какъв е интересува ли се от мода?

Ч - "Не мога да кажа, че се интересувам много от мода. Не обичам да пазарувам скъпи дрехи. В гардероба си имам дрехи от години. Обичам ретро стил. Когато ходя в чужбина пазарувам витиндж стил".

Ако правилно е превел Гугъл ще проверя в нета  какъв е тоя стил.
Той си износва дрехи в което няма лошо и аз съм  така, като ми харесва. Но е хубаво да го виждаме по често с ризки. Много му отиват особено белите. Всички цветове му отиват.
Неглиже също ми харесва.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 09:37 от femmi2

# 27
Феми,линка е същият ,като на първа страница. Отвори и ще видиш,че са превели и останалите епизоди. Аз от време на време проверявам и така разбрах. Wink
"Отварям друга скоба ,че не можа да прикрие как лудна по специалната колежка. Очите му говорят ,свенлив като я гледа. Какво са преживяли те си знаят ,никога няма да издадат. Тя стопира нещата иначе можеше да ни зарадват в реала. Различни като темперамент и мислене ,но противопложностите се привличат."
Феми,коя колежка имаш предвид?

# 28
Здравейте момичета, 

От вчера, подкрепят си Пеями..

Момичета по коя специална колежка е луднал, ...пропуснала съм....

Много ме е яд, че вече нищо не споделя с феновете си, преди беше доста по активен...

Феми, ще погледна Ром. кома на Керем, но за Ханде ще видя, аз нея я харесах в Дъщерите на Гюнеш...
Ти беше писала за Ози Д. , че в Нетфликс ще пуснат нещо интересно...и той ми е слабост Simple Smile)))

И Керем и Ози са сериозни в соц. мрежа , а нащу...Sad няма да спра да мрънкам....съвсем се е покрил....

А, Феми ...Протектор съм го гледала по клипове само, ако не ти е трудно прати ми линк да видя за коя от  сцените говориш Simple Smile

# 29
Разгеле Илка се сети да го подкрепи. Преди качваше и лични снимки с Чаго ,напоследък йок.
Илка и Хазалджъм са чок близки с нея много снимки има.
Наскоро и гостува.

Ози и на мен ми е слабост. Значи ще си изгледаме филма и ще си го изкоментираме.
Пускат го на 9 юни по НФ. Играе и Ахсен Ер. която е каста на Кубра. Играе сестрата на Гьокхан, тоест на Чачовия герой.
Нея си я харесвам. Сладурка е.
Ози не си пада по соц мрежите, но е по добре от нащУ,който изби рибата по асоциалност. Joy
Да говориш няма кой да те чуе. Сам с хобито и това си е.

Ще  падна .. не се ли сещате за коя спец колежа иде реч. Той така я нарича от неговата уста съм го чула и още неща.. научила го е на целувки. Историята помни как я ревнувал.
Красавица със зелени очи и нежно миньонче. Като бяха съседи преди да се премести си ходиха на гости.
Тая снимка рядко се намира и сторито те нали не стоят дълго. Aркадаши го изненадаха Чачи в дома му. Тогава се чу гласа на Хазалка и имаше снимка от дивана в хола.
Аз съм сигурна че Чаго се е снимал и с Фико, тя няма да сподели нищо от това заради глупостите на някой хора..
Кога ли ще ги видим пак на събитие. На гала вечер или просто да се засекат някъде.
Не ви ли е любопитно как ще отговори на въпрос за проект с двамата. Ох как се размечтах да го интервюирам. Такива бръмбари са ми в главата..
Хазал в интервю мин.година сподели че двамата s Чаатай са в обща ам. агенция и преди пандемията са имали планове, но заради това са се отложили нещата.
Дали още мислят да ги осъществят? Двамата са амбициозни и си обичат работата. Като пожелаят всичко ще постигнат.  

За сцената в Протектора  ще сложа гифки в този или нов пост. Като седна на компа.
Чок гореща е за лед след това. Сцената може да я видиш в сезон 1 еп. 4 линка е в заглавния пост с преводите.
Тогава направиха Айча на нищо аман моралистите. Ча е свикнал и ги праща да пасат и не им обръща внимание.
Втори сезон на Шивача загатва да омчака силиконЯ на кака.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт