🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 501
  • 736
  •   1
Отговори

Продуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо трилър
Сериалът Шивачът ще се срещне със своята публика на екраните на Netflix премиерно през 2023 г. Състои се от три сезона.
"Шивачът"  разказва историята на  Пеями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.
Дори Димитрии най - добрият му приятел  не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите на Пеями са загинали при злополука. Един ден Пеями посещава дома на Димитрии за да накара годеницата му да облече сватбената си рокля. Позовавайки се на семейната традиция булката да не се вижда, майката на Димитри Лиа държи Пеями със завързани очи, докато той измерва Есвет (Шифанур Гюл), чието лице също остава под воала. Като такава, асистентката на Пеями - Сузи също не успява да научи как изглежда Есвет. В края на сесията им Есвет чува Сузи да говори за осигуряване на болногледач за Мустафа и историята наистина започва, когато Есвет се появява в дома на Докумаджи, като Фирузе, предполагаем болногледач, изпратен от агенцията. Тя и Димитрий са сгодени, като не споделят много подробности за това как са се събрали. ''Шивачът'' е базиран на истинска история и като такъв има подобен психологически привкус.  

Как се подготви Чаатай Улусой за ролята на Пеями Докумаджи?
„Чаатай научи шевна машина и шивашки етикет у дома 1,5 месеца преди снимките. На снимачната площадка 2-ма майстори шивачи го придружиха и му помогнаха с детайли като рязане, косене и измерване. Чаатай беше много трудолюбив и усвои детайлите веднага.“ Също така се научи да свири и на муз. инструмент за сериала .

Трейлър - премиера  на 2 май 2023 г.   Terzi е лудо емоционално преживяване. Великолепен каст и страхотна игра ! Голямото Завръщане!

Гала презантация на Terzi

Чаатай споделя за героя си  ''Пеями се опитва да оцвети мрачния свят на своето минало с цветните тъкани на своята професия.“

Във втория ден от шоуто турският сериал "Шивачът / Terzi" се класира на 2-ро място сред всички телевизионни сериали на Netflix в света, като попадна на върха в 79 държави. Сериалът достигна върховете в цяла Европа и Латинска Америка, дебютира във върховете на САЩ, Канада, Австралия и Индия. Изглежда, че експериментът за прехвърляне на телевизионния формат към Netflix е много успешен.
Скрит текст:

Според официалната информация на дигиталната платформа Netflix сериалът "Шивачът" е гледан от 26 милиона 140 хиляди часа, стартирайки на 1-во място сред всички неанглоезични сериали на платформата в света. Картината беше на върха в 62 страни по света. Сериалът беше шестият в топ от всички сериали на Netflix в света (включително англоезичните)
Скрит текст:

Трейлър на сезон 2 -  Историята претърпява обрат.
Посланието:  Да бъдеш наранен може да заслепи човек.. Ако двама души трябва да бъдат заедно. Агапи му Broken Heart

Предстоящ заснет проект - филма "Джентълмен" за платформата Нетфликс.
Продуцент - ОГМ - Пикчърс
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарист - Дениз Мандиолу
Това е поредната предизвикателна роля и визия на жиголо.
Проектът се чака с голямо нетърпение и интерес от феновете. Партнира му Ебру Шахин в ролята на Нехир . Тя обича да пее и учи в музикално училище.  Когато се запознават Сайгън се влюбва и се променя живота му.

Проект в процес на заснемане  Кюбра - Жанр  научна фантастика за платформата Нетфликс .
Продуцент ОГМ - Пикчърс
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи -  Рана Мамтиоолу , Бекир Саткъ .
Проекта е адаптация по романа Кубра на Авшин Кум  
Чаатай е с различна визия за проекта в образа на Гьокхан Шехинолу. Уважаван и работлив във фабрика в квартала . Всичко се променя , когато започва да получава събщения от изкуствен интелект с текст '' Ти си различен ''. Той не обръща внимание на това , но съобщенията зачестяват. Участват още Аслъхан Малбора , Ахсен Ер. Незан Кесан и други .

КЛАСИКА В ЖАНРА. ГРЕХОВЕН АПОЛОН! Heart

"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Çağatay Ulusoy

''Обичам тъмнината. Харесвам тъмнината, забравям всичките си усилия, когато гледам звездите в тъмното небе. Обичам да стоя в тъмнината, да бъда сам със себе си. В тъмното мога да видя светлината много ясно''

''Самите герои, които харесвах да играя до този момент, бяха много цветни и оставиха своя отпечатък върху мен"

''Опитвам се да избирам герои, които нямат нищо общо с мен, които ще карат ръцете ми да се изпотяват и сърцето ми да бие, докато го изследвам и описвам.“ Çağatay Ulusoy

''Когато нямах време за себе си, се борех, както мотивационно, така и психологически; така че предпочитам да работя с цифрови платформи. Отделянето на време да правя това, което обичам и да се грижа за себе си, помага на мотивацията ми''.

Чаатай Улусой е роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

СЕРИАЛИ
2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями

ФИЛМИ
Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи

"Хартиени Животи" - в ролята на клошар Мехмет Али.
Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.
Продуцент - ОГМ Пикчърс.
Режисьор - Джан Улкай.
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  Обявен за най-добър филм на 2021 г. Чаатай за най - добър филмов актьор. Джан Улкай за режисьор.  

Филмът получава награда на публиката журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай спечели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.  
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат.

Умут Арал, един от режисьорите на Протектор  в интервю за работата си над проекта и Чаатай Улусой

''Чаатай е наистина амбициозен и обича да прави филми. Той не е само актьор, но също така се интересува от писане на сценарии, заснемане на късометражни филми и участва в целия творчески процес без значене в кой проект играе.
Чаатай става героят, който играе. Когато започна работата по  Протектор за много от емоционалните сцени Чаатай настояваше да ги подобри, докато накара Хакан да оживее. Това е възможно най-доброто сътрудничество между актьор и режисьор. Това се случва, когато и двамата са свръх амбициозни. Направихме история в историята с The Protector, като от Хакан се появи и Харун. Това беше различно преживяване за всички нас, когато един и същ актьор играе и двете роли. Освен това той ставаше и везир в определени сцени. Когато заставаше пред огледало, той наистина се наслаждаваше на тези сцени, което беше забавно и за нас.''

Източник: https://www.northamericaten.com/meet-umut-aral-the-pioneering-filmmaker/

НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011год.  Най-добър дебют
2013 год  Най-добър актьор
2013год.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015 г. Най-добър актьор
2015г.   Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г. Най-добър актьор

ПРЕВОДИ

Terzi - ''Шивачът''  с руски субт.
https://turkru.tv/portnoy-3-seriya.htm

Видео от гостуването при Беяз шоу. Усмивки от сърце.

Награда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер

Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019год. Международна награда за звезда.

Реклама - КОЛИНС ДЖИНС

Гала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов:heart:

Зад кадър - ДИВ МЕД

Интервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир от който е научил много.

Сериалът "Нарекох те Фериха" на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че трябваше да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня беше изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгнаха по свой път, но в сърцата на публиката завинаги останаха Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Стари теми

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!  

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 15:45 от femmi2

# 1
Уау,Феми!!! Heart Eyes
Браво,момиче! Свършила си страхотна работа! Hands ClapHands ClapHands Clap
Благодаря ти за старанието!
Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Дано напълним темата с много нови и вълнуващи моменти с нашия любимец!
HeartHeartHeart

# 2
Нези , Грасияс . Актуалните неща нямаше как да ги пропусна в новата тема . Добре е оформена и се кефя.  Но се притеснявам да не засича ,  при мен няма проблеми при отваряне.
 Да я изпишем с усмивки и емоции със  зверчето ни  . Heart Eyes

# 3

Поздравления, Феми!
Страхотна нова къщичка си ни спретнала!
Надявам се Чачо да продължи да ни изненадва с нови снимки, интервюта и фотосесии!
Да напълним темата с много усмивки и любов!

# 4
При мен нищо не засича. Всичко е прекрасно!
Да отбележим в новата тема  Sarp Sunday

# 5

хайде неделен Сарп съндай

красиво и тихо плаче . Очите му говорят.

Как се гордея с него ще се пръсна... Тези, които се отказаха не знаят какво изпускат.
С никой друг не може да се сравни на света .  Космос е! 🌟Обичам да слушам мислите и изказа му,гласът му всичко. 

Аркадаша Мерт Коч тия дни празнува РД няма ли фото.. Той е най добрият му аркадаш , като брат . Може би заради изборите да не пускат снимки от купона.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 20:19 от femmi2

# 6
Феми, 💐
Благодаря за новата тема, разкошна е Simple Smile
Благодаряжви за всичко споделено, момичета,
Еми, за гифките с Чачо  💐

П.П и при мен не засича ....

# 7

Flowers Tulip ФЕМИ* много е хубава Темата..
и погледа на Чаго е уауу, време е за действие..
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 21:18 от EvaKrusteva

# 8
Софиии, Нани ,Емка  Благодаря!🌷

Софи ,  дай тон за горещи страсти и   екшън  и адреналин.
На Мариса знаеш какво и трябва Joy
ще къса рокли ашкъмааааа с ръце и поглед и  после ще си купи или ушие нова
ей така съм след емоциите

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 22:10 от femmi2

# 9

Joy ФЕМИ* току що му пратих SMS
да се захваща творчески* с Мариса
че поръчката не търпи повече отлагане,
търпението свърши, време е да покаже как шие*
направо в/у нея..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 10

Хубавото на дъжда е ,че прави зеленото още по-зелено навсякъде!
А ,когато от там ти се  е усмихнал Чаатай, става още по-хубаво!
Хубава седмица!

# 11
 Много е хубав и свеж и природен въздуха сле дъжд.  Когато Чачи ти се усмихва е още по красиво. По традиция ще му видим очите в края на юли за проекта. Надаме се в реала но ...  Мислите ли че ще направят отново презентация или нещо подобно заради огромния успех ?  

Разгледах коментите в официални акаунт на НФ. Като се знае практиката им това си е не знам дали прецедент.. толкова бързо да пуснат новия сезон . За никой друг проект на колега не е правено такова нещо:hushed:  

Цитати Netflix ilk defa bir işin 2. sezonunu bu kadar hızlı veriyor 😳  - Netflix като това за първи път в бизнес 2-ри сезон толкова бързо 😳😳

Благодаря ти! Това е прекрасно!!
В нетърпеливо очакване на Çagatay Ulusoy!!!
Поздрави от Аржентина❤

Някой питат кога ще пуснат сезон 2 на Клуб ?  

Дори и бързо пуснат на хората и м се струва далече 28 юли . Вече ни липсва този Великан ! Heart 28 JULYY?? OMG I CANT WAIT SONMUCH  -28 ЮЛИ?? OMG  не мога дачакам толкова много  
Още цитат - Soluksuz izledim harika bir dizi 👏Гледах го без дъх, страхотен сериал е 👏

Нези ,  получи ли списанието от Турция ? Друго си е да го разлистиш цялото. В нета на парче ни поднасят .  В интервюто попадалили сте на личен втпрос - въпроси в мн. ч . за връзки , ашк .  Не видях такъв . Може да е имало  той да е отказал да говори. По принцип преди публикация се редактира и се праща на известната личност.

Тук го питат за Кубра и други въпроси . Някой може ли да погледне и преведе
Скрит текст:

Ох не мога да спра да гледам заглавния пост . Шедьовър сътворих, като любимеца . Уча се от него. Актуалният текст го правих в движение и някой снимки.

В Турция ще е на балотаж. Не че и ние сме цъфнали  да не задълбаваме..

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 14:48 от femmi2

# 12
Феми,заповядай:
Дядото на Пеями имаше друг съвет: "Ако не сте сигурни кое е правилно и кое не, попитайте сърцето си". Питате ли сърцето си, когато се съмнявате? Как вземате решения?
Винаги слушам себе си, сърцето си. Но аз също така разбирам своята логика и определям плюсовете и минусите на всяка ситуация. Понякога се опитвам да не вземам внезапни решения, когато съм по средата между сърцето и логиката си. Давам му време и оставям природата да поеме своето.

Коя беше най-трудната сцена за заснемане като Пеями?
Сцената, с която имах най-много затруднения като Реями, беше сцената, в която той вижда баща си след дълго време и го прегръща. Интензивността и сложността на емоциите му в сцената бяха твърде големи. Ще разберете какво означава , когато го гледате.

В момента отново сте на снимачната площадка и снимате сериала на Netflix „Kübra. Можете ли да ни разкажете малко за проекта и вашата роля?
Аз играя Cökhan, млад мъж, който се опитва да оправи живота си, той живее обикновен живот. Животът му обаче започва да се променя, когато получава съобщение от виртуална приятелска група, в която е член. Това е всичко, което мога да споделя за момента.

Как се справяте с темповете на дигитализация на света? Интересувате ли се от социални медии, виртуална реалност, метавселена?
 Нищо от това не ме интересува много. Далеч е от собствената ми реалност. Така,че не мога да го коментирам.
Списанието,ако са ми го купили,ще го получа като отида в Турция.
Ще се похваля непременно! Wink

# 13
Тешекюлер за превода .  Сърцето и логиката ...  И аз така като него в реала .
За Кубра не е позволено да коментират и каквото е могъл е споделил. За социалност  и метавселената го обсъдихме  пак ме е яд, като ги неглижира .

Тук може ли да погледнеш за мениджър ара са го питали
Скрит текст:
Скрит текст:

Али Ав е страхотна .Hands Clap Трябва да режисира проект на любимеца . Така ги е сглобила и музикалния фон е трепач
Емкаааа , може ли гифки  , ох как отпива с тези устнии.Sleeping  Принца на нощта се завърна, като Пеями бей . Още по изкусителен , талантлив , надгражда себе си . Не си представям никой друг в тези роли  особено, като Пеями. Broken HeartАко беше я играл някой друг нямаше да развълнува така  и да има такъв успех.  Отивам да си пусна началото на ревюто , че  ме кефи и после ще изгледам пропуснати моменти..
https://www.youtube.com/watch?v=h3MbaIil9AI

този фенски  клип е нов  и  е чок гюзелииим и го лайкнах Hands Thumbsup

Хареса ми как е описано в статията  ''Шивачът'' е на мода в Нетфликс - новият турски сериал .

За какво е "Шивачът", новият турски сериал, който е на мода в Netflix
Забранена любов, примесена с интриги, са част от тази фикция, която се позиционира като най-гледаната в платформата.

Netflix не спира да добавя сериали, филми и документални филми. Постоянното обновяване на каталога му в платформата носи възможност за завладяване на нови аудитории.

В началото на май стрийминг гигантът пусна сериал, базиран на реални събития и с турски произход , който броени дни след дебюта си направи сензация. Това е „Шивачът“ , който разказва историята на Пеями Докумачи ( Чагатай Улусой ), успешен шивач , който, като се съгласява да шие костюми за сватбата на своя приятел, започва да разкрива тъмни тайни . Преместването  му в платформата беше мъдро решение и вече е в Топ 10 на най-гледаните сериали в момента.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:25 от femmi2

# 14
Успяваш да стоиш далеч от аспекта на „славата“ на актьорите. Това ли е нещо, което може да се направи лесно, ако искате?
 Това не е нещо, което дойде по-късно в кариерата ми. Никога не съм се въздържал от нищо, особено след като започнах да играя. Бях същият и преди. В теб е, не мога да бъда принуден. Както казах, винаги съм бил човек, който живее и действа по този начин. Не го правя нарочно, това е моят начин на живот.

В епизода от поредицата „Menajerimi Ara“, където изиграхте себе си, те отидоха до каюта, до която можеше да се стигне само с лодка, за да ви намерят. същото ли е и в реалния живот?
 Xм, разбира се - не живея в колиба, но понякога - предпочитам изолирани места, за да изчистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. - обикновено отивам на места, където - мога да се наслаждавам на хобитата си. - означава, че не ходя и не седя в колибата, нямам нужда от този вид изолация. Предпочитам места, които са интегрирани с нещата, които обичам да правя. Обичам да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен.

Какво правите, за да се отпуснете и да изчистите ума си?
Пускам музика; Обичам да прекарвам време сред природата и да се наслаждавам на  моите любими хобита в спокойна среда.

Ако не намерихте това, което търсихте в актьорството, какво бихте правили сега?
Не знам накъде щеше да ме отведе животът, но предполагам, че можех да пия бира, правейки нещо, свързано с някое от моите хобита.

Какво ви вълнува най-много тези дни?
Всяко ново нещо, което правя ме вълнува. Например, в момента работя по нов проект и това е вълнуващо за мен.

Вярвате ли в късмета и случайностите в живота? Кой е най-щастливият ви момент в професионален план?
 Да, разбира се. Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Да имам възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават пространство да бъда себе си, беше най-големият ми късмет.

Какво бъдеще си представяте за себе си?
 Мога ли да запазя това за себе си?

Общи условия

Активация на акаунт